הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שתי שאלות בחיטוב

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אהלן יש לי שתי שאלות על החיטוב
אני עכשיו באמת החיטוב .. מתקדם בצורה טובה במיוחד במשקלי עבודה, ויורד במשקל עם התקדמות טובה
יש לי שתי שאלות קצרות שאשמח שתענו לי

1) ביום שלישי שעבר שקלתי 58.2 (אני נמוך ) היום נשקלתי והייתי 58.5/4
בין לבין היה לי צ'יט בחמישי שאכלתי המון שוקולד חח שתי מגנומים חצי חבילת שוקולד ולואקר.. היה לי התקף מתוק ובדכ אני לא ככה אבל החלטתי להגזים הפעם
השאלה כזאת יכול להיות שאני עדין עם הנוזלים האלה או שחזרתי אחורה 200 גרם בגלל השוקולדים?
- גם חשבתי על לעשות עוד שלוש שבועות.. שבועיים דלי פחמימות, כי אני טס לחול לשבוע ושם בטח אני אוכל שטויות .. ולנסות להוריד כמה שיותר נוזלים בשבועיים האלה השאלה אם זה בעייתי ויכול לפגועה שינוי מתפריט רגיל לדל פחמימות ( כרגע אני על 150 ג) או שזה בסדר?

2) אם יש הבדל אם אני צורך למשל בארוחת ערב 3 ביצים וחמש כפות אורז שזה באזור ה 400 קלוריות... לבין אם אני צורך קופסת טונה, 200 גרם גבינה ופרוסת לחם שזה 50 קלוריות בערך יותר
אני יודע שזה לפי גירעון קלורי אבל מצד שני יש לי באפשרות השנייה הרבה יותר חלבון מאשר פחמימה .. זה עדיף מבחינת ספיחת נוזלים וכו'?

תודה מראש

נערך לאחרונה:
השאלה כזאת יכול להיות שאני עדין עם הנוזלים האלה או שחזרתי אחורה 200 גרם בגלל השוקולדים?
יכול להיות שילוב של הדברים, שכל הקלוריות האטו את הירידה במשקל, ועוד נוזלים נוספים, ככה שפשוט לא זזת כמעט ועלית בנוזלים.

- גם חשבתי על לעשות עוד שלוש שבועות.. שבועיים דלי פחמימות, כי אני טס לחול לשבוע ושם בטח אני אוכל שטויות .. ולנסות להוריד כמה שיותר נוזלים בשבועיים האלה השאלה אם זה בעייתי ויכול לפגועה שינוי מתפריט רגיל לדל פחמימות ( כרגע אני על 150 ג) או שזה בסדר?
אין לך למה, סתם יהיה בזבוז של מאמץ

2) אם יש הבדל אם אני צורך למשל בארוחת ערב 3 ביצים וחמש כפות אורז שזה באזור ה 400 קלוריות... לבין אם אני צורך קופסת טונה, 200 גרם גבינה ופרוסת לחם שזה 50 קלוריות בערך יותר
אני יודע שזה לפי גירעון קלורי אבל מצד שני יש לי באפשרות השנייה הרבה יותר חלבון מאשר פחמימה .. זה עדיף מבחינת ספיחת נוזלים וכו'?
ארוחה אחת זה לא משנה, יותר חשוב מה קורה במהלך כל היום.

בסופו של דבר אין לך מה להתייחס לנוזלים, הם עולים ויורדים ולא קשורים לשומן

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שילוב של הדברים, שכל הקלוריות האטו את הירידה במשקל, ועוד נוזלים נוספים, ככה שפשוט לא זזת כמעט ועלית בנוזלים.

אין לך למה, סתם יהיה בזבוז של מאמץ

ארוחה אחת זה לא משנה, יותר חשוב מה קורה במהלך כל היום.

בסופו של דבר אין לך מה להתייחס לנוזלים, הם עולים ויורדים ולא קשורים לשומן

קודם כל תודה רבה, דבר שני אז איך אני יכול לדעת בוודאות מה המשקל שלי עם כל הנוזלים אלה אם התקדמתי או לא
כי היום למשל נשקלתי אחרי שרותים של בוקר הייתי אותו דבר
הלכתי לגלוש איזה שעתיים חזרתי אמרתי סתם נשקל שוב וירדתי 200 גרם .. שאני מתאר לעצמי זה נוזלים

קודם כל תודה רבה, דבר שני אז איך אני יכול לדעת בוודאות מה המשקל שלי עם כל הנוזלים אלה אם התקדמתי או לא
כי היום למשל נשקלתי אחרי שרותים של בוקר הייתי אותו דבר
הלכתי לגלוש איזה שעתיים חזרתי אמרתי סתם נשקל שוב וירדתי 200 גרם .. שאני מתאר לעצמי זה נוזלים
תעשה ממוצע שבועי

הבנתי תודה רבה!
פשוט להמשיך . . יש סיבה להוריד נגיד 100 קלוריות כי אני מרגיש תקוע במשקל או שזאת לא סיבה מספיק טובה וזה יפגע?
אתה דואג לעדכן את הצריכה הקלורית למשקל הנוכחי?

• פותח/ת השרשור
אתה דואג לעדכן את הצריכה הקלורית למשקל הנוכחי?
בנתיים עקבתי אחרי התפריט ביחס למשקל, וראיתי שאני יותר בין אחוז לחצי אחוז כל שבוע עם התפריט הזה, בלי לפגוע במסת שריר..
עכשיו ראיתי שאני שבוע וחצי עומד על אותו משקל, השאלה אם הגיע הזמן להוריד במאה קלוריות ולבדוק? פשוט הפעילות היומית שלי בצבא מאוד אינטנסיבית

בנתיים עקבתי אחרי התפריט ביחס למשקל, וראיתי שאני יותר בין אחוז לחצי אחוז כל שבוע עם התפריט הזה, בלי לפגוע במסת שריר..
עכשיו ראיתי שאני שבוע וחצי עומד על אותו משקל, השאלה אם הגיע הזמן להוריד במאה קלוריות ולבדוק? פשוט הפעילות היומית שלי בצבא מאוד אינטנסיבית
במידה ואתה נתקע, אז כן, תורד את הקלוריות

• פותח/ת השרשור
פחות או יותר, תלוי בכמה קלוריות אתה
שמע אני מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוק ...
רק רציתי לעדכן ולא רציתי לפתוח אשכול חדש
נשקלתי שוב היום בבוקר ושישי ששקלתי 58.2 זה הראה לי 58.8 לא יודע איך וממש הקפדתי בשבת על הכלללל ובמוצש עשיתי אירובי
מה הקטע ממה זה נגרם?

שמע אני מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוק ...
רק רציתי לעדכן ולא רציתי לפתוח אשכול חדש
נשקלתי שוב היום בבוקר ושישי ששקלתי 58.2 זה הראה לי 58.8 לא יודע איך וממש הקפדתי בשבת על הכלללל ובמוצש עשיתי אירובי
מה הקטע ממה זה נגרם?
יש הרבה סיבות למה זה ככה.
תישקל כל יום השבוע ותעשה ממוצע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית