הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם

• פותח/ת השרשור דם
  • פורסם בתאריך

דם

משתמש מתחיל
80
12
נק' מוניטין:
-5
80
12
עשיתי לפני שבוע בידקות דם
לרוב יש לי דווקא TSH גבוה יצא עכשיו נורמלי (אני כן יודע שהחילוף חומרים שלי מהיר
שווה לבקש שוב פעם לעשות TSH (די בעייתי לי לאכול כמויות של אוכל)
הבנתי טסט בנורמה אבל נמוך (אין מה לעשות אני מבין?)
ודבר אחרון
זה רגיל שלוקח לעשות TEST FREE הרבה יותר זמן?
upload_2018-7-4_17-2-1.png

upload_2018-7-4_17-2-31.png

(אני כן יודע שהחילוף חומרים שלי מהיר
שווה לבקש שוב פעם לעשות TSH (די בעייתי לי לאכול כמויות של אוכל)
TSH זה לא מדד לחילוף חומרים

הבנתי טסט בנורמה אבל נמוך (אין מה לעשות אני מבין?)
הוא תקין

זה רגיל שלוקח לעשות TEST FREE הרבה יותר זמן?
TEST FREE זה מדד חסר תועלת ולא מביא שום אינדיקציה. SHBG ו TEST TOTAL זה מדד טוב יותר

• פותח/ת השרשור
TSH זה לא מדד לחילוף חומרים

הוא תקין

TEST FREE זה מדד חסר תועלת ולא מביא שום אינדיקציה. SHBG ו TEST TOTAL זה מדד טוב יותר
אז מה כן מדד לחילוף חומרים מהיר?
כי שאני בא לרופאה ואמר לה את זה אומרת לי גנטיקה (מה אני יכול לעשות כי בעייתי לי לאכול את הכמויות שאני צריך)
מישהו פה פרסם איזה טבלה של טסטוסטרון לפי גיל
נענה - טסטוסטרון תקין?
ושמה אני דווקא לא תקין
אנסה לבקש מהרופא SHBG למה TEST FREE מדד חסר תועלת לא מחשבים בעזרת TOTAL ו SHBG את הFREE?

הטסט שלך תקין, ה-TSH תקין. הסיכוי שיש לך בעיית חילוף חומרים עם המדדים האלה הוא אפסי

• פותח/ת השרשור
הטסט שלך תקין, ה-TSH תקין. הסיכוי שיש לך בעיית חילוף חומרים עם המדדים האלה הוא אפסי

כן הבנתי את זה 😭
לא הגיוני שזה היה במקרה תקין? (כי לפני חצי שנה הוא לא היה תקין)

לבקש גם Albumin?
ומה אני אמור להגיד לרופא?
ולא מחשבים TEST FREE ככה למה בעצם המדד של הטסט פריי לא אומר כלום?

כן הבנתי את זה 😭
לא הגיוני שזה היה במקרה תקין? (כי לפני חצי שנה הוא לא היה תקין)
אם הייתה בעיה אמיתית היו רואים את זה בעקביות.
אתה מחפש אצלך בעיה נדירה יחסית, כשכנראה הפתרון הוא הרבה יותר פשוט

• פותח/ת השרשור
אם הייתה בעיה אמיתית היו רואים את זה בעקביות.
אתה מחפש אצלך בעיה נדירה יחסית, כשכנראה הפתרון הוא הרבה יותר פשוט
אין לי בעיה לצלם כל יום מה אני אוכל כל מדידה של כל כמות בשביל שתראה שאני מגיע ל4.5 אלף קלוריות
מה הפתרון הפשוט?

אין לי בעיה לצלם כל יום מה אני אוכל כל מדידה של כל כמות בשביל שתראה שאני מגיע ל4.5 אלף קלוריות
מה הפתרון הפשוט?
הפתרון הפשוט יהיה מעקב עם תזונאי צמוד, אולי אפילו לתקופה קצרה, רק כדי "לאפס מטרות", לראות שהכל בידיוק כמו שהוא אמור להיות, ומשם להתחיל לבדוק אם יש בעיות אמיתיות

• פותח/ת השרשור
הפתרון הפשוט יהיה מעקב עם תזונאי צמוד, אולי אפילו לתקופה קצרה, רק כדי "לאפס מטרות", לראות שהכל בידיוק כמו שהוא אמור להיות, ומשם להתחיל לבדוק אם יש בעיות אמיתיות
מכיר מישהו במאוחדת?

• פותח/ת השרשור
לא ממש, אבל ממליץ לך על @Mike , אתה לא תתאכזב
אני כרגע אחכה לראות ומה יההי בבדיקות דם מחר (הרופא שלך אותי לעוד ) אני פשווט לא רואה איך הוא יכול לעזור לי כי גם אם לא הייתי אוכל טוב אני כן הייתי אמור לעלות במשקל מעל 4 אלף קלוריותו למשקל שלי

הטסט הטבעי בגוף שיש לך הוא מספיק לפיתוח גוף הכמויות הטבעיות לרוב לא מתאימות "לשם המשחק" אז עצה שלי כל עוד הטסט בטווח הנורמה אל תשחק בקקה רוב המדדים ניראים תקינים. תבדוק מה עם הכבד ולמה הכולסטרול גבוה מידי.

• פותח/ת השרשור
הטסט הטבעי בגוף שיש לך הוא מספיק לפיתוח גוף הכמויות הטבעיות לרוב לא מתאימות "לשם המשחק" אז עצה שלי כל עוד הטסט בטווח הנורמה אל תשחק בקקה רוב המדדים ניראים תקינים. תבדוק מה עם הכבד ולמה הכולסטרול גבוה מידי.
קודם כל תודה על העזרה
כן אני לא מתכוון לשחק אם לא צריך ולא בדיוק הבנתי למה הכוונה בדיוק בכמויות הטבעיות לא מתאימות לשם המשחק לא יהיה הבדל משמעותי ביני ניגיד למישהו?
ובלי קשר יש לי חבר שגם עשה בדיקות ויצא לו 10.9 אמרתי לו שילך לרופא זה כן נחשב נמוך לא?
וצדקת לגבי הכבד שלחו אותי לעוד בדיקות

קודם כל תודה על העזרה
כן אני לא מתכוון לשחק אם לא צריך ולא בדיוק הבנתי למה הכוונה בדיוק בכמויות הטבעיות לא מתאימות לשם המשחק לא יהיה הבדל משמעותי ביני ניגיד למישהו?
ובלי קשר יש לי חבר שגם עשה בדיקות ויצא לו 10.9 אמרתי לו שילך לרופא זה כן נחשב נמוך לא?
וצדקת לגבי הכבד שלחו אותי לעוד בדיקות
קודם כל מה שקשור לכבד חובה להיבדק דבר שני הטסט הטבעי שיש לנו לעלות אותו בקצת לא יעזור. גנטיקה גם פקטור חשוב

• פותח/ת השרשור
קודם כל מה שקשור לכבד חובה להיבדק דבר שני הטסט הטבעי שיש לנו לעלות אותו בקצת לא יעזור. גנטיקה גם פקטור חשוב
הבדיקות של הכבד כנראה יצאו בסדר לפי מה שראיתי (מחרתיים רופא)
כתבת שגנטיקה זה פקטור חשוב אבל לא יהיה הבדל משמעותי בין מה בן אדם עם 10-16 טסט לעומת מישהו עם 30?

הבדיקות של הכבד כנראה יצאו בסדר לפי מה שראיתי (מחרתיים רופא)
כתבת שגנטיקה זה פקטור חשוב אבל לא יהיה הבדל משמעותי בין מה בן אדם עם 10-16 טסט לעומת מישהו עם 30?
כל עוד אתה בטווח התקין ובריא אז אין הבדלים

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה בטווח התקין ובריא אז אין הבדלים
ראיתי פה כמה בדיקוות דם של מזריקים הם הגיעו לטסט טוטאל של 40 לא יותר אם מסתכלים לעומת טבעי שיש לו 30 ולעומתי שיש לי 17 יוצא שההבדל ביני לטבעי יותר גדולים או שיש עוד דברים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית