הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

CPK גבוהה בבדיקות דם -פירוק שריר?

• פותח/ת השרשור Aoxo
  • פורסם בתאריך

Aoxo

משתמש מתחיל
195
32
נק' מוניטין:
25
195
32
פלג גים הרצליה
היי , מייק ממש אשמח לתגובה שלך.
עשיתי בדיקות דם כדי לראות את מצב הטוסטסטרון שלי הכל יצא תקין,
חוץ מה CPK שנמצא אצלי גבוהה. קראתי את המאמר הזה בנושא : למה הCPK גבוה? - ישראלבודי
ועדיין לא ברור לי אם זה מסוכן וגורם לפירוק שריר גבוהה , או שזה נורמלי וזה ככה אצל רוב המתאמנים , ישלי כמה חברים בתחום שמבינים מאוד התייעצתי איתם והם אומרים שגם להם זה ככה ושזה לא מעיד על פירוק שריר.. בניגוד למה שהרופא אמר שזה כן,
האם כדאי להוריד נפח באימון?
האם אני צריך לאכול עוד חלבון וזה יעזור בנושא? אני שומר על לפחות 140 גרם חלבון ביום.
@Mike
תודה מראש

זה פשוט מעיד על עבודה קשה של השריר, ואם אתה לוקח קריאטין אז זה גם מעלה את זה.
השאלה זה כמה הוא גבוה

• פותח/ת השרשור
זה פשוט מעיד על עבודה קשה של השריר, ואם אתה לוקח קריאטין אז זה גם מעלה את זה.
השאלה זה כמה הוא גבוה
אני לא בדיוק יודע עד כמה זה גבוה הרופא פשוט התקשר אליי ואמר שזה גבוה ולהוריד עצימות ונפח מהאימונים
וכן אני משתמש בקריאטין ובנוסף עשיתי אץ הבדיקת דם יום אחרי אימון
ותודה על התגובה

CPK גבוה נפוץ בקרב מתאמנים/אתלטים. נדרש לא להתאמן 72 שעות לפני הבדיקה. אם הרמות שלך הם באלפים אז אתה בבעיה. אם זה קצת מעל הנורמה אין בכך סכנה ממשית למי שאינו חולה לב/כליות

• פותח/ת השרשור
CPK גבוה נפוץ בקרב מתאמנים/אתלטים. נדרש לא להתאמן 72 שעות לפני הבדיקה. אם הרמות שלך הם באלפים אז אתה בבעיה. אם זה קצת מעל הנורמה אין בכך סכנה ממשית למי שאינו חולה לב/כליות

אוקיי , תודה רבה על ההסבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית