הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית שמתמקדת בתרגיל אחד

• פותח/ת השרשור Snorlax
  • פורסם בתאריך

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
מה הולך?
שנים שלא רשמתי פה חחח
בכל מקרה אני מחפש את התוכנית הזאת שמתמקדת נטו בתרגיל אחד.
בולגרית או איך שלא קוראים לזה?

אני רוצה להתמקד בדדליפט ואני רוצה שיפור משמעותי, אם אפשר עזרה עם השם של התוכנית איך היא עובדת והכל 😃

תודה מראש

אם אתה רוצה להתמקד בדדליפט פשוט אל תעשה סקוואט ובנץ,
במקום תעשה הרבה עבודה על
ישבן והמאסטירנגס (פולטרואו, פשיטות גב, דדליפטים רומניים, כפיפות ברכיים)
תאומים מהרבה זוויות וגבהים
בטן ואלכסונים

וגב
פולדאון/מתח, חתירות, חתירות לסנטר, פולאובר, פייס פולס, הפרדת גומיות, הנפות לצדדים, שראגס בדאמבלים/במוט/בכבל
הכל באחיזות שונות וגיוון.
נפח גבוה מאוד (סכום של 50 סטים שבועיים לגב יהיה נקודת התחלה טובה).

דדליפט תעבוד איך שהיית רגיל העיקר שיהיה עצימויות שונות החל מ40% לסטים עבודה (אנשים קוראים לזה "דילואד" אבל זה משמש תפקיד חשוב שלא נוגע רק להתאוששות) ועד שיאים כמובן. (ממליץ להימנע מRPE 9 ומעלה לכל 10-12 שבועות ומRPE9.5-10 לכל 12-16 שבועות)

וריאציה של סקוואט קל לפני כל משיכה, ממליץ לא לעבור 60% וRPE 6 בעניין.
סקוואט פוגע בהתקדמות בדדליפט.

ללחיצות תעשה פשוט אימון בילדינג פעם בשבוע ממליץ באזור היומיים לפני הדדליפט העיקרי + לעשות פרפרים עמוקים (יעזור קצת אם יש לך בעיות של התכווצות בחזה הדדליפט או משיכה קדימה)

ובעיקר טכניקה טכניקה טכניקה כל אימון כל סט כל חזרה, איכות חזרה זה מדד חשוב כמו המשקל על המוט.

בולגרית לא תוכנית טובה לטווח ארוך ובייחוד לא לדדליפט (בולגרית בכללי זה עיוות של שיטת סיווג ממשלתית אפשר להגיד).
זה עובד על סקיל, אין טעם לבעוט בסוס מת מספיק 2-3 אימונים כבדים וקיבלת 90% ממה שיש לתוכנית להציע.

ותעלה קצת בשר בן אדם, על 90 קילו מ.ג. אתה יכול להביא משיכה מפחידה ביותר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להתמקד בדדליפט פשוט אל תעשה סקוואט ובנץ,
במקום תעשה הרבה עבודה על
ישבן והמאסטירנגס (פולטרואו, פשיטות גב, דדליפטים רומניים, כפיפות ברכיים)
תאומים מהרבה זוויות וגבהים
בטן ואלכסונים

וגב
פולדאון/מתח, חתירות, חתירות לסנטר, פולאובר, פייס פולס, הפרדת גומיות, הנפות לצדדים, שראגס בדאמבלים/במוט/בכבל
הכל באחיזות שונות וגיוון.
נפח גבוה מאוד (סכום של 50 סטים שבועיים לגב יהיה נקודת התחלה טובה).

דדליפט תעבוד איך שהיית רגיל העיקר שיהיה עצימויות שונות החל מ40% לסטים עבודה (אנשים קוראים לזה "דילואד" אבל זה משמש תפקיד חשוב שלא נוגע רק להתאוששות) ועד שיאים כמובן. (ממליץ להימנע מRPE 9 ומעלה לכל 10-12 שבועות ומRPE9.5-10 לכל 12-16 שבועות)

וריאציה של סקוואט קל לפני כל משיכה, ממליץ לא לעבור 60% וRPE 6 בעניין.
סקוואט פוגע בהתקדמות בדדליפט.

ללחיצות תעשה פשוט אימון בילדינג פעם בשבוע ממליץ באזור היומיים לפני הדדליפט העיקרי + לעשות פרפרים עמוקים (יעזור קצת אם יש לך בעיות של התכווצות בחזה הדדליפט או משיכה קדימה)

ובעיקר טכניקה טכניקה טכניקה כל אימון כל סט כל חזרה, איכות חזרה זה מדד חשוב כמו המשקל על המוט.

בולגרית לא תוכנית טובה לטווח ארוך ובייחוד לא לדדליפט (בולגרית בכללי זה עיוות של שיטת סיווג ממשלתית אפשר להגיד).
זה עובד על סקיל, אין טעם לבעוט בסוס מת מספיק 2-3 אימונים כבדים וקיבלת 90% ממה שיש לתוכנית להציע.

ותעלה קצת בשר בן אדם, על 90 קילו מ.ג. אתה יכול להביא משיכה מפחידה ביותר.
תודה על התגובה קודם כל.

מה לגבי סמולוב? הבנתי שתוכנית פצצה, התכוונתי אליה בהתחלה פשןט שכחתח את השם

תודה על התגובה קודם כל.

אתה רציני? אתה מתכוון לעשות סמולוב לדדליפט? מסופקני אם תשרוד את סייקל הבסיס. לדדלפט 4 פעמים בשבוע זה מתכון בטוח לפציעה.

• פותח/ת השרשור
אתה רציני? אתה מתכוון לעשות סמולוב לדדליפט? מסופקני אם תשרוד את סייקל הבסיס. לדדלפט 4 פעמים בשבוע זה מתכון בטוח לפציעה.
אני מכיר את עצמי, אני רק צריך הדרכה קטנה על התוכנית כי קראתח כמה מאמרים ואני לא הכי סגור עליה

• פותח/ת השרשור
זה אומר שבאותו שבוע אתה בודק את הrm1 שלך וממשיך איתו (המעודכן) בסייקל הבא.

תרגילי עזר? יש לך מושג לאן אתה נכנס? בתכנית הזאת תבצע אך ורק דדליפט ומעט תרגילים לפלג גוף עליון (לא כולל פרס) בעצימות בינונית.

• פותח/ת השרשור
זה אומר שבאותו שבוע אתה בודק את הrm1 שלך וממשיך איתו (המעודכן) בסייקל הבא.

תרגילי עזר? יש לך מושג לאן אתה נכנס? בתכנית הזאת תבצע אך ורק דדליפט ומעט תרגילים לפלג גוף עליון (לא כולל פרס) בעצימות בינונית.
אוקיי ושמתי לב גם שבאתר הזה לא ממש מפורט השבועיים דילואד? מה בדיוק קורה שם?

ואיך אני בודק RM1?
נגיד הRM1 כרגע הוא 260.

עושה חימום רגיל עד 200 נגיד, ואז סינלים 220 240 260 ובודק RM1?
או לדוגמא 210 230 250 ואז קופץ לRM1 לפי הרגשה?

אוקיי ושמתי לב גם שבאתר הזה לא ממש מפורט השבועיים דילואד? מה בדיוק קורה שם?
בעיקר עבודה דינמית. לדוגמא דדליפט במשקל של 50% מה rm1 שלך עבודה עם גומיות גרסאות של דדליפט. המטרה היא לתת לך מנוחה מהסייקלים הקודמים ולהכין אותך לסייקל הרצחני ביותר של התכנית.

לגבי החימום מעולם לא ביצעתי סינגל אז אין לי מושג. אליהו במאמר שלו על קורטה (נמצאת בפורטל) מפרט על חימום לעצימות וכיצד זה מתבצע).

תודה על התגובה קודם כל.

לדדליפט הייתי עושה תוכנית אחרת.(בגלל שהוא תרגיל מאוד אינטנסיבי ועצים)
לסקוואט סמולוב מעולה(למתאמנים ברמה מסוימת)
לבנץ׳ ולפרס סמולוב ג׳וניור מעולה
לדדליפט אם אני לא טועה יש לאד קוהן תוכנית די טובה

ממליץ בחום להתרחק מתכנית עם תדירות גבוהה לדדליפט כמו סמולוב או למשוך כל יום.

בולגרית תהיה יעילה רק לפרק זמן קצר מאוד יחסית (ביצעתי בעבר 6+ חודשים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית