הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גניקומסטיה ניתוח חוזר

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
עברתי ניתוח חוזר לגניקומסטיה עקב רקמה בצד שמאל שלא ירדה כי המנתח עשה רק שאיבה בלי כריתה והיום הוא הוריד לי תפלסטרים שהיו על הפטמות (חודש אחרי הניתוח השני) ובאמת החזה שטוח אבל בצד שמאל יש שקע קטן בין צידי החזה לפטמה הוא לא שקע גדול אבל עדיין יש קצת המנתח אמר שזה יכול להיות בצקת וזה יעבור עם הזמן וגם שתחזור להתאמן החזה יתרחב וזה יסתדר יש אמת במה שהוא אומר? שקע קטן בחזה בניתוח גניקומסטיה זה משהו שיכול להיעלם לבד עם ההחלמה? ואם לא איך מטפלים בזה צריך לזה ניתוח חוזר?!!

שאלה מורכבת , צריך לברר על רקע מה זה מופיע, אפשר לעשות בדיקות דם, לבדוק פרופיל הורמונלי וכן הלאה.
אני ממליץ שתעלה את השאלות בפני הרופא המטפל.

• פותח/ת השרשור
שאלה מורכבת , צריך לברר על רקע מה זה מופיע, אפשר לעשות בדיקות דם, לבדוק פרופיל הורמונלי וכן הלאה.
אני ממליץ שתעלה את השאלות בפני הרופא המטפל.

מבחינת הרופא זה גבולי כי אם זה פשלה שלו בגלל שהוא כרת יותר מדי אני לא בטוח שהוא יגיד כן זה בעיה שלי וצריך ניתוח תיקון בפעם השלישית ככה שאני מנסה לבדוק מהצד (בשביל מה בדיקות דם והורמנים מה זה ייתן לי מבחינת האבחון?) רקמה של גניקו זה לא החשד זה או כריתת יתר או שזה בצקות שאם הזמן יעבור...

אגב שאלה קטנה בניתוח גניקומסטיה איך מוציאים את החתיכה הם שולפים אותה שלמה מהחתכים שהם עושים או שהם חותכים כל פעם טיפה מהגניקו עד שלאט לאט הכל יוצא?

• פותח/ת השרשור
אשמח לעוד עצות מאנשעם שעברו משהו דומה... יהיה סיכוי שבהמשך זה יותר יסתדר? השקע הוא בצידי החזה הוא לא משמעותי אבל כן רואים אותו השאלה אם הזמן יעזור? או הגדלת מסת השריר בחזה תגדיל ותשלים את החסר? גם השקע נראה לי שזה משומן כי מעל השקע יש הרבה שומן שאני יכול לתפוס בצידי החזה אז יש מצב שהורידו פשוט את הרקמה ובגלל שהחזה בצד השמין נהיה קטע שלמעלה יש שומן ולמטה זה שטוח וזה נראה שקע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית