הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון בלי יד שמאל (אחרי ניתוח)

stamshem

משתמש מתחיל
107
30
נק' מוניטין:
7
107
30
עומד לעבור ניתוח אוטוטו קרע בלברום + SLAP
אחרי זה יש תקופת החלמה של חצי שנה עכישו השאלה שלי האם אני יכול להגיד ביי לכל התוצאות או שיש לי מה לעשות ויש דרכים להמשיך להתאמן

מחקרים מראים שאימון בצד אחד של הגוף עוזרים לשמר מסת שריר גם בצד השני ולכן מאד רצוי בזמן פציעה לעשות מה שאתה יכול עם יד אחת. כמובן שהרבה מתרגילי הרגליים עדיין תוכל לעשות.

• פותח/ת השרשור
מחקרים מראים שאימון בצד אחד של הגוף עוזרים לשמר מסת שריר גם בצד השני ולכן מאד רצוי בזמן פציעה לעשות מה שאתה יכול עם יד אחת. כמובן שהרבה מתרגילי הרגליים עדיין תוכל לעשות.
יש הצעה לאימון?
כרגע חושב על רגליים מוכונות
חזה פרפר יד אחת (ניסיתי דאמבל בנצ' אבל בלתי אפשרי)
גב חתירה
כתפיים הרחקה
יד קדמית ואחורית איזה תרגיל בדאמבלים
וזהו

• פותח/ת השרשור
גם אני עברתי תניתוח, תן לגוף לנוח ותחזור שאתה כשיר.
יהיה בסדר תן לזמן לעשות את שלו
אני יכול להתאמן פעמיים בשבוע חבל לא

ניתוח של תיקון לברום? שתופרים אותו?

כמה זמן מהניתוח ועד שחזרת לחדכ?

אני חושב שהמחקרים מראים בעיקר על שימור בכוח ולא במסת השריר.

אני יכול להתאמן פעמיים בשבוע חבל לא

ניתוח של תיקון לברום? שתופרים אותו?

כמה זמן מהניתוח ועד שחזרת לחדכ?
ואו זאת שאלה שקשה לענות זה היה לפני 3 שנים, לקח לי כמה חודשיים טובים לחור לעצמי, הכי חשוב להשקיע בפיזיוטרפיה, זה גם מה שיחזיר לך את טווח התנועה, אם תתמיד אתה תפתור את רוב הבעיות שיוכלות להיווצר לך בעתיד.

הייתי עושה אימוני רגליים, אבל לא מוגזמים, כדי שהפרופורציה לא תיהרס

נצל את הזמן לאימוני רגלים במכונות ואירובי.
כפי שבטח הבנת ממה שקורה בניתוח, חזרה מוקדמת מידי פוגעת בהחלמה.

• פותח/ת השרשור
ואו זאת שאלה שקשה לענות זה היה לפני 3 שנים, לקח לי כמה חודשיים טובים לחור לעצמי, הכי חשוב להשקיע בפיזיוטרפיה, זה גם מה שיחזיר לך את טווח התנועה, אם תתמיד אתה תפתור את רוב הבעיות שיוכלות להיווצר לך בעתיד.

הייתי עושה אימוני רגליים, אבל לא מוגזמים, כדי שהפרופורציה לא תיהרס
הדבר האחרון שאני פוחד שהרגליים יהיו גדולות מידי חחח
נצל את הזמן לאימוני רגלים במכונות ואירובי.
כפי שבטח הבנת ממה שקורה בניתוח, חזרה מוקדמת מידי פוגעת בהחלמה.
ברור שאני אחכה עד שיגידו לי שאני יכול לחזור להרים כבד
אבל אם יש לך עוד ידע להוסיף אשמח
לא הייתי עושה תרגילים רק עם יד אחת, אם זה יוביל לדיס-פרופורציה במסת השריר זה רק יקשה עלייך בעתיד.
אז מה כן לעשות כי אני כן רוצה לשמר כוח

• פותח/ת השרשור
מתייעץ עם הגורם המטפל ונעזר בפיזיו בטווח ההגבלות.

תתעסק בלהחלים במקום בלשמר.
כרגע אני עוד לפני הניתוח אמר שאני יכול להתאמן רגיל כי יותר גרוע לא יהיה אבל בכלל שזה גרוע זה מגביל אותי ביד שמאל אז הצעות מה לעשות בינתיים?

• פותח/ת השרשור
אותה תשובה כמו קודם.
שוב פעם הרופא אמר תעשה מה שבא לך יותר גרוע לא יהיה
אז אני יכול לעשות מה שבא לי הבעיה שיש כאב חזק שאני מפעיל את כתף שמאל אז יש רעיונות מה כן לעשות בינתיים?

שוב פעם הרופא אמר תעשה מה שבא לך יותר גרוע לא יהיה
אז אני יכול לעשות מה שבא לי הבעיה שיש כאב חזק שאני מפעיל את כתף שמאל אז יש רעיונות מה כן לעשות בינתיים?
אם הרופא אמר את זה תחליף רופא בהקדם.
הייתי מתייעץ עם פיזיו, נסה את @Nir Kriger

• פותח/ת השרשור
אם הרופא אמר את זה תחליף רופא בהקדם.
הייתי מתייעץ עם פיזיו, נסה את @Nir Kriger
מצד אחד אתה אומר תקשיב לרופא מצד שני הרופא אומר משהו שהתשובה לו לא מוצאת חן בעינייך אהת אומר תחליף רופא אתה צריך לבחור או שאתה רוצה להגיד תשובה או שאתה רוצה שמישהו אחרי יגיד תושבה אתה לא יכול גם וגם די להיות ליצן

עזוב מה יש לי בא אלייך חבר אומר אומר לך חצי שנה הוא לא יכול להזיז את היד עושה מחקר על עצמו מה אתה אומר לו לעשות בקשר לאימונים

מצד אחד אתה אומר תקשיב לרופא מצד שני הרופא אומר משהו שהתשובה לו לא מוצאת חן בעינייך אהת אומר תחליף רופא אתה צריך לבחור או שאתה רוצה להגיד תשובה או שאתה רוצה שמישהו אחרי יגיד תושבה אתה לא יכול גם וגם די להיות ליצן

עזוב מה יש לי בא אלייך חבר אומר אומר לך חצי שנה הוא לא יכול להזיז את היד עושה מחקר על עצמו מה אתה אומר לו לעשות בקשר לאימונים
אתה ילד חצוף, ואני מוריד יד אם הרופא שלך אמר לך ״תעשה מה שאתה רוצה״.
קשקשן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית