עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש הצעה לאימון?מחקרים מראים שאימון בצד אחד של הגוף עוזרים לשמר מסת שריר גם בצד השני ולכן מאד רצוי בזמן פציעה לעשות מה שאתה יכול עם יד אחת. כמובן שהרבה מתרגילי הרגליים עדיין תוכל לעשות.
אני יכול להתאמן פעמיים בשבוע חבל לאגם אני עברתי תניתוח, תן לגוף לנוח ותחזור שאתה כשיר.
יהיה בסדר תן לזמן לעשות את שלו
אני חושב שהמחקרים מראים בעיקר על שימור בכוח ולא במסת השריר.מחקרים מראים שאימון בצד אחד של הגוף עוזרים לשמר מסת שריר גם בצד השני ולכן מאד רצוי בזמן פציעה לעשות מה שאתה יכול עם יד אחת. כמובן שהרבה מתרגילי הרגליים עדיין תוכל לעשות.
אז בזבוז זמןן לעשות מבודדים?אני חושב שהמחקרים מראים בעיקר על שימור בכוח ולא במסת השריר.
ואו זאת שאלה שקשה לענות זה היה לפני 3 שנים, לקח לי כמה חודשיים טובים לחור לעצמי, הכי חשוב להשקיע בפיזיוטרפיה, זה גם מה שיחזיר לך את טווח התנועה, אם תתמיד אתה תפתור את רוב הבעיות שיוכלות להיווצר לך בעתיד.אני יכול להתאמן פעמיים בשבוע חבל לא
ניתוח של תיקון לברום? שתופרים אותו?
כמה זמן מהניתוח ועד שחזרת לחדכ?
לא הייתי עושה תרגילים רק עם יד אחת, אם זה יוביל לדיס-פרופורציה במסת השריר זה רק יקשה עלייך בעתיד.אז בזבוז זמןן לעשות מבודדים?
יכול להיות שאני אז עושה סלט, סליחה אם בלבלתי.אני חושב שהמחקרים מראים בעיקר על שימור בכוח ולא במסת השריר.
The Cross-Education Phenomenon: Brain and Beyond - PubMedיכול להיות שאני אז עושה סלט, סליחה אם בלבלתי.
הדבר האחרון שאני פוחד שהרגליים יהיו גדולות מידי חחחואו זאת שאלה שקשה לענות זה היה לפני 3 שנים, לקח לי כמה חודשיים טובים לחור לעצמי, הכי חשוב להשקיע בפיזיוטרפיה, זה גם מה שיחזיר לך את טווח התנועה, אם תתמיד אתה תפתור את רוב הבעיות שיוכלות להיווצר לך בעתיד.
הייתי עושה אימוני רגליים, אבל לא מוגזמים, כדי שהפרופורציה לא תיהרס
ברור שאני אחכה עד שיגידו לי שאני יכול לחזור להרים כבדנצל את הזמן לאימוני רגלים במכונות ואירובי.
כפי שבטח הבנת ממה שקורה בניתוח, חזרה מוקדמת מידי פוגעת בהחלמה.
אז מה כן לעשות כי אני כן רוצה לשמר כוחלא הייתי עושה תרגילים רק עם יד אחת, אם זה יוביל לדיס-פרופורציה במסת השריר זה רק יקשה עלייך בעתיד.
מתייעץ עם הגורם המטפל ונעזר בפיזיו בטווח ההגבלות.אז מה כן לעשות כי אני כן רוצה לשמר כוח
כרגע אני עוד לפני הניתוח אמר שאני יכול להתאמן רגיל כי יותר גרוע לא יהיה אבל בכלל שזה גרוע זה מגביל אותי ביד שמאל אז הצעות מה לעשות בינתיים?מתייעץ עם הגורם המטפל ונעזר בפיזיו בטווח ההגבלות.
תתעסק בלהחלים במקום בלשמר.
אותה תשובה כמו קודם.כרגע אני עוד לפני הניתוח אמר שאני יכול להתאמן רגיל כי יותר גרוע לא יהיה אבל בכלל שזה גרוע זה מגביל אותי ביד שמאל אז הצעות מה לעשות בינתיים?
שוב פעם הרופא אמר תעשה מה שבא לך יותר גרוע לא יהיהאותה תשובה כמו קודם.
אם הרופא אמר את זה תחליף רופא בהקדם.שוב פעם הרופא אמר תעשה מה שבא לך יותר גרוע לא יהיה
אז אני יכול לעשות מה שבא לי הבעיה שיש כאב חזק שאני מפעיל את כתף שמאל אז יש רעיונות מה כן לעשות בינתיים?
מצד אחד אתה אומר תקשיב לרופא מצד שני הרופא אומר משהו שהתשובה לו לא מוצאת חן בעינייך אהת אומר תחליף רופא אתה צריך לבחור או שאתה רוצה להגיד תשובה או שאתה רוצה שמישהו אחרי יגיד תושבה אתה לא יכול גם וגם די להיות ליצןאם הרופא אמר את זה תחליף רופא בהקדם.
הייתי מתייעץ עם פיזיו, נסה את @Nir Kriger
אתה ילד חצוף, ואני מוריד יד אם הרופא שלך אמר לך ״תעשה מה שאתה רוצה״.מצד אחד אתה אומר תקשיב לרופא מצד שני הרופא אומר משהו שהתשובה לו לא מוצאת חן בעינייך אהת אומר תחליף רופא אתה צריך לבחור או שאתה רוצה להגיד תשובה או שאתה רוצה שמישהו אחרי יגיד תושבה אתה לא יכול גם וגם די להיות ליצן
עזוב מה יש לי בא אלייך חבר אומר אומר לך חצי שנה הוא לא יכול להזיז את היד עושה מחקר על עצמו מה אתה אומר לו לעשות בקשר לאימונים