הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאיפה להזמין אדידס אדיפאוור?

נסו לבדוק מחירים מהאתרים השונים עם קופונים והנחות.

חושב שתוכלו גם לנסות את המבצע החדש של אמאזון על קניה של מעל 80 דולר לארץ - משלוח חינם.

• פותח/ת השרשור
הזמנתי מ ebay הם עולות 650 שקל אבל הזמנתי עם ushops אז אני אצטרך לשלם גם משלוח שלהם לארץ אבל חפיף העיקר שהזמנתי. ביטלו לי משלוח מבריטניה כי החנות שם לא שולחת לישראל

אם אתה מצליח לארגן אני נכנס גם !
הינה כבר שנינו 😃 פעם אחרונה קניתי REEBOK קרוספיט לסקוואטים ב270. זה היה מבצע.. גם אם נשיג ב450-400 לכל אחד זה יהיה מצוין.. אני בעבודה, בהמשך היום אחפש ואשאל אם על 5(בטוח נמצא 3 חברה בפורום שצריכים נעליים כמוני כמוך) יש מבצע..

הינה כבר שנינו 😃 פעם אחרונה קניתי REEBOK קרוספיט לסקוואטים ב270. זה היה מבצע.. גם אם נשיג ב450-400 לכל אחד זה יהיה מצוין.. אני בעבודה, בהמשך היום אחפש ואשאל אם על 5(בטוח נמצא 3 חברה בפורום שצריכים נעליים כמוני כמוך) יש מבצע..
ראיתי באסוס ב130 דולר אולי נדבר איתם?

@maxim96
@Leon
אם כבר בוא נכנס על האדיפוואר, ניראה לי השקעה יותר טובה לטווח הארוך.(ועדיפה אם עושים קבוצת רכישה)
ועדיפה מהחינת הביקורות ביחס לפווארליפט.

אני מוכר שני זוגות (אחד מידה קטנה ואחת גדולה) במצב כמעט חדש, מוזמנים לראות אם מתאים לכם בפורום מכירות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית