הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאיפה קונים נעליים לסקוואט ושות' באינטרנט?

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
ראיתי דגמים כמו Powerlift 4
Power perfect 3 ועוד כמה נעליים לא מוכרות

איזה דגם מומלץ, מאיזה אתר קונים שייצא בזול, מה טווח המחירים והאם אתם מזמינים באינטרנט, אם יש אתר מומלץ

תודה

נעליים לסקוואט / דדליפט

בעיקר סקוואט

אם מישהו מתמצא

לא מזמן הזמנתי את זה
מקווה שלא יהיה תאקלים
adidas Powerlift 4 Core Black/Footwear White/Core Black Outlet Online - Shoes - Free Shipping

נזק של איזה 220₪

אשמח להמלצות, תודה

לא ברור מה אתה מחפש. אתה מחפש נעליים עם עקב שיתאימו לסקוואט או נעליים שטוחות שיתאימו להכל?

• פותח/ת השרשור
לא ברור מה אתה מחפש. אתה מחפש נעליים עם עקב שיתאימו לסקוואט או נעליים שטוחות שיתאימו להכל?
לפי מה שהבנתי לסקוואט צריך נעליים עם עקב מוגבה בלי נוחיות מתחת לעקב, שיהיה קשיח בשביל ביצועים אופטימליים

ולדד נעליים כמה שיותר שטוחות, סניקרס או אולסטאר הכי פשוטות יתאימו

השלמתי בסקוואט בנעליים סניקרס שטוחות והם פשוט נהרסו מהר מאוד כל פעם
מת על זה

איזה מידה אתה? יש לי רומאלוס 3 חדשות
47 סדר גודל
איזה מידה אתה

לפי מה שהבנתי לסקוואט צריך נעליים עם עקב מוגבה בלי נוחיות מתחת לעקב, שיהיה קשיח בשביל ביצועים אופטימליים

ולדד נעליים כמה שיותר שטוחות, סניקרס או אולסטאר הכי פשוטות יתאימו

השלמתי בסקוואט בנעליים סניקרס שטוחות והם פשוט נהרסו מהר מאוד כל פעם

47 סדר גודל
איזה מידה אתה

אם אתה עושה LB אתה לא זקוק לנעליים עם עקב (באופן כללי לפחות)

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי איזה ברנד
קיבלתי חשק לנעליים ורודות
ומי שמכיר הערות רואה את הסקוואט המושלם ב200 ק"ג ולא אומר כלום
צלם את מה שיש לך להציע אני אולי אקנה ממך, שלח לי בדואר

אתה מסדר אותי יופי טופי, תודה אחי, סוגר לי פינה

והורדות ממש יפות, יותר מהלבנות

נערך לאחרונה:
לא הבנתי, למה אתה מחפש עוד נעליים אם הזמנת את אלה?
בכל מקרה בעבר קניתי נעליים של sabo באתר powermens.ru, יש לי זוג עם עקב לסקוואט זוג שטוח עם סוליה ממש דקה לדדליפט, נעליים טובות במחיר טוב.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה בעבר קניתי נעליים של sabo באתר powermens.ru, יש לי זוג עם עקב לסקוואט זוג שטוח עם סוליה ממש דקה לדדליפט, נעליים טובות במחיר טוב.
איזה נעליים הבאת משם לדד?
הכל שם ברוסית לא מבין שם כלום

לא יודע, מפחד שחלק לא יגיעו, בכל מקרה, יש לי אח קטן באותו מידה, שיהיה לו גם, לא יזיק

על מה אתה ממליץ? כמה עולה משלוח? ומה זה מחיר טוב בשבילך?

ממש באת לי בטוב עכשיו, בדיוק חיפשתי אתר לקנות ממנו את הסאבו דדליפט. תגיד, כשהזמנת מהם המידות היו רוסיות או אירופאיות? באתר הרשמי שלהם המידות של הsabo deadlift 1 הן רוסיות ושל הdeadlift pro אירופאיות אז קצת יש לי סלט של איזה מידה להזמין פה חח.
ותגיד, אני מניח שיש לך את הsabo deadlift 1, אומרים עליהן שהן נשחקות בקלות, מה אתה חושב על זה? אני רואה שיעלה לי 200 להביא אותן או 350 להביא את הpro ואני מתלבט ביניהם.

עריכה: אני אפילו יכול להזמין מראש 2 זוגות ולשלם עליהן ביחד 340.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ממש באת לי בטוב עכשיו, בדיוק חיפשתי אתר לקנות ממנו את הסאבו דדליפט. תגיד, כשהזמנת מהם המידות היו רוסיות או אירופאיות? באתר הרשמי שלהם המידות של הsabo deadlift 1 הן רוסיות ושל הdeadlift pro אירופאיות אז קצת יש לי סלט של איזה מידה להזמין פה חח.
ותגיד, אני מניח שיש לך את הsabo deadlift 1, אומרים עליהן שהן נשחקות בקלות, מה אתה חושב על זה? אני רואה שיעלה לי 200 להביא אותן או 350 להביא את הpro ואני מתלבט ביניהם.
סתם כי אתה מבין בזה
מה מאפיין נעליים מקצועיות של דדליפט?
נגיד לסקוואט הבנתי עקב מוגבה וקשיח ויציבות על הקרקע

מה 'מיוחד' בsabo הזה עבור דד במשפט 2?

סתם כי אתה מבין בזה
מה מאפיין נעליים מקצועיות של דדליפט?
נגיד לסקוואט הבנתי עקב מוגבה וקשיח ויציבות על הקרקע

מה 'מיוחד' בsabo הזה עבור דד במשפט 2?
הבעיה שיש לי כרגע באולסטאר שלי זה שהכף רגל שלי רחבה וכשאני מסובב את הקוואדס החוצה בסקוואט ודד הכף רגל שלי גולשת מחוץ לסוליה של האולסטאר. בסאבו יש 2 תכונות שמונעות את זה - 1 הסוליה רחבה יותר, ו2 היא מעוקמת כדי לתפוס את הכף רגל שלך ולא לתת לזה לקרות. מעבר לזה שהסוליה מאד דקה כדי שתהיה הכי קרוב לרצפה שאפשר כדי לא להגדיל את הטווח תנועה שלך בגלל הסוליה

• פותח/ת השרשור
לגבי המידות הרוסיות מצאתי את זה
SABO_shoe_size_table.png

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתפשר ולא הולך על הפרו בשביל הדד
למה לא כבר ללכת על הsabo slay במקום Sabo deadlift ולחסוך עוד כמה שקלים

מה ההבדל המהותי בין הנעליים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית