הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאיפה קונים נעליים לסקוואט ושות' באינטרנט?

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
ראיתי דגמים כמו Powerlift 4
Power perfect 3 ועוד כמה נעליים לא מוכרות

איזה דגם מומלץ, מאיזה אתר קונים שייצא בזול, מה טווח המחירים והאם אתם מזמינים באינטרנט, אם יש אתר מומלץ

תודה

נעליים לסקוואט / דדליפט

בעיקר סקוואט

אם מישהו מתמצא

לא מזמן הזמנתי את זה
מקווה שלא יהיה תאקלים
adidas Powerlift 4 Core Black/Footwear White/Core Black Outlet Online - Shoes - Free Shipping

נזק של איזה 220₪

אשמח להמלצות, תודה

אם אתה מתפשר ולא הולך על הפרו בשביל הדד
למה לא כבר ללכת על הsabo slay במקום Sabo deadlift ולחסוך עוד כמה שקלים

מה ההבדל המהותי בין הנעליים?
הslay הן נעלי האבקות שאין להן את הפיצ'רים שציינתי לך של נעלי דדליפט. הסיבה לדון בין הפרו או ה1 זה כי ההבדל ביניהם הוא נטו מראה וזה שהPRO יחזיק יותר זמן. לכן השאלה היא כמה יותר זמן? אם הsabo 1 יחזיקו לי שנה והPRO יחזיקו 3 שנים עדיף את הפרו. אבל אם ההבדל לא כזה גדול כנראה עדיף ללכת על ה1.

איזה נעליים הבאת משם לדד?
הכל שם ברוסית לא מבין שם כלום

לא יודע, מפחד שחלק לא יגיעו, בכל מקרה, יש לי אח קטן באותו מידה, שיהיה לו גם, לא יזיק

על מה אתה ממליץ? כמה עולה משלוח? ומה זה מחיר טוב בשבילך?
קניתי לפני איזה 5 שנים, זה עלה באזור ה 200 הסאבו פאוורליפט ובאזור 130 הסאבו דדליפט, ומשהו כמו 50 שקל משלוח על הכל. לא יודע איך זה הולך שם עכשיו, אבל בטח יש דגמים יותר חדשים של נעליים וזה.
זכור לי שלפני כמה שנים אנשים כאן רצו להזמין מהאתר ההוא והשתמשו בתירגום של גוגל כרום, או שתמצא איזה רוסי מחמד שיעזור לך 😉
ממש באת לי בטוב עכשיו, בדיוק חיפשתי אתר לקנות ממנו את הסאבו דדליפט. תגיד, כשהזמנת מהם המידות היו רוסיות או אירופאיות? באתר הרשמי שלהם המידות של הsabo deadlift 1 הן רוסיות ושל הdeadlift pro אירופאיות אז קצת יש לי סלט של איזה מידה להזמין פה חח.
ותגיד, אני מניח שיש לך את הsabo deadlift 1, אומרים עליהן שהן נשחקות בקלות, מה אתה חושב על זה? אני רואה שיעלה לי 200 להביא אותן או 350 להביא את הpro ואני מתלבט ביניהם.

עריכה: אני אפילו יכול להזמין מראש 2 זוגות ולשלם עליהן ביחד 340.
לא זוכר אם המידות היו רוסיות או אירופאיות, כאמור קניתי לפני איזה 5 שנים. כנראה שזה הדגם הראשון, אז היה רק דגם אחד של סאבו דדליפט שם. מאז שאני מתאמן בבית בקושי השתמשתי בהן, לפני זה במשך כ 3 שנים השתמשתי בהן בכל אימון דדליפט ולפעמים גם נעלתי במכון בכללי, הן לא נשחקו או משהו

• פותח/ת השרשור
@yanivgoft
תעשה הזמנה של הדגם האפור שדיברנו עליו

אם זה מידות רוסיות תביא לי 46
אם זה מידות אירופאיות תביא 47

נוטה לחשוב שהמידות רוסיות כי זה אתר רוסי ומייצרים את הנעל במידות רוסיות

תעשה הזמנה ותגיד לי כמה כסף להעביר לך, שזה יגיע לארץ אליך, נחשוב כבר איך להעביר את הזוג שלי אלי, זה דווקא יהיה החלק הקל במשוואה

@yujinius אתה רוצה להגיד לי שהנעל שאנחנו קונים עכשיו זה בדיוק אותו נעל שקנית לפני 5 שנים?

@yanivgoft
תעשה הזמנה של הדגם האפור שדיברנו עליו

אם זה מידות רוסיות תביא לי 46
אם זה מידות אירופאיות תביא 47

נוטה לחשוב שהמידות רוסיות כי זה אתר רוסי ומייצרים את הנעל במידות רוסיות

תעשה הזמנה ותגיד לי כמה כסף להעביר לך, שזה יגיע לארץ אליך, נחשוב כבר איך להעביר את הזוג שלי אלי, זה דווקא יהיה החלק הקל במשוואה

@yujinius אתה רוצה להגיד לי שהנעל שאנחנו קונים עכשיו זה בדיוק אותו נעל שקנית לפני 5 שנים?
במחשבה נוספת אני חושב שאזמין לבד פשוט. חברה שלי רוצה שאזמין את האדום כי הוא יפה יותר ואז 2 הנעליים יוצאות ממש על ה75 דולר של המכס, ובכללי אנחנו נחסוך בקושי איזה 20 שקל לראש עם זה ותאכלס חבל על הכאב ראש

• פותח/ת השרשור
במחשבה נוספת אני חושב שאזמין לבד פשוט. חברה שלי רוצה שאזמין את האדום כי הוא יפה יותר ואז 2 הנעליים יוצאות ממש על ה75 דולר של המכס, ובכללי אנחנו נחסוך בקושי איזה 20 שקל לראש עם זה ותאכלס חבל על הכאב ראש
פייר, אני גם אזמין לבד אז.., תתחדש לך 🙌
מפה לשם, מישהו מאיזור ירושלים שרוצה להזמין ביחד איתי נעליים לדד, יוצא 165 לבנאדם ואם אני מזמין לבד זה יעלה לי 205 בהנחה ומתחלקים בשמי המשלוח

במידה ואכן דמי המשלוח לישראל שם זה 80₪

הולך להסתבך קצת עם הרוסית שם כדי להזמין אבל זה יגיע..
מתלבט אם להמר על המכס ולהביא את הפרו ב80 דולר סולו

פייר, אני גם אזמין לבד אז.., תתחדש לך 🙌
מפה לשם, מישהו מאיזור ירושלים שרוצה להזמין ביחד איתי נעליים לדד, יוצא 165 לבנאדם ואם אני מזמין לבד זה יעלה לי 205 בהנחה ומתחלקים בשמי המשלוח

במידה ואכן דמי המשלוח לישראל שם זה 80₪

הולך להסתבך קצת עם הרוסית שם כדי להזמין אבל זה יגיע..
תשתמש בגוגל טרנסלייט על האתר, עובד לי מעולה

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
לסקוואט?
איך היא ליד Powerlift 4 או נייק רומלוס
לסקוואט בעיקר, גם פרס.
לא יודע איך הן בהשוואה לנעליים שאתה שואל
מה ההבדל בין הסאבו דדליפט לבין הסאבו דדליפט מגפיים?

SABO Ботинки для становой тяги (ВЫСОКИЕ, PowerMens edition)
לא יודע, נראה שרק גובה הנעל

לסקוואט בעיקר, גם פרס.
לא יודע איך הן בהשוואה לנעליים שאתה שואל

לא יודע, נראה שרק גובה הנעל
נראה שלגבוהות גם אין את הסקוטשים שאמורים לחזק את האחיזה של הנעל ברגל. הן נראות כבר כמו הslay

בכל מקרה בעבר קניתי נעליים של sabo באתר powermens.ru, יש לי זוג עם עקב לסקוואט זוג שטוח עם סוליה ממש דקה לדדליפט, נעליים טובות במחיר טוב.
יש מצב שאתה בודק עד כמה המידה שלך בנעל זהה למידות בישראל?
זאת העסקה הכי טובה שראיתי עד כה, בפער מטורף. רק אני חושש עוד פעם לרכוש נעל גדולה מידי

זאת העסקה הכי טובה שראיתי עד כה, בפער מטורף. רק אני חושש עוד פעם לרכוש נעל גדולה מידי
המידה בשתי הנעליים של סאבו אצלי היא 45, ברוב המוחלט של הנעליים בארץ אני גם 45, נראה שזה אותה מידה.
אין לי בעיה בערב למדוד אורך/רוחב, אבל לא יודע כמה זה יהיה אינדיקציה המידות החיצוניות

בהתחלה הקשבתי למי שאמר לי שצריך להזמין שם מידה פחות, והייתי צריך למכור את הנעל כשהיא הגיעה, אבל זה השתנה. אני 43 בסאבו וגם באולסטאר ובכל נעל אחרת שיש לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית