הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat האם אני עושה טוב?

1. הצוואר שלך במנח לא תקין בחלק מהחזרות, תסתכל למטה ותדחוף אותו אחורה כנגד המוט, כאילו אתה מחזיק כדור טניס עם הסנטר. (ואל תסתכל על המראה הצידה, זה לא נותן לך כלום)
2. תפוס את המוט יותר נמוך בתוך היד, שיתמך ע"י הכריות. האגודל גם על המוט, מלמעלה.
3. תשלח את הברכיים שלך קדימה בתחילת התנועה, עד שיעברו במעט את הברכיים ותקבע אותם לאחר מכן ע"י דחיפה של הברכיים לצדדים וכיווץ באיזור הירך האחורית. (זה הדבר הכי חשוב לביצוע של סקוואט תקין)
4. תרים את החזה חזק למעלה, שתרגיש פשיטה בגב, ותישאר ככה למשך כל התנועה. הגב שלך מתעגל.
בכלל, תנסה להיות יותר מכווץ בפלג גוף העליון, תדחוף את המוט כנגד הגוף ותרים את המרפקים (אתה אמור להרגיש כיווץ בטרפזים במצב הזה).
5. תישאר על העקבים כל הזמן. אם זה קשה לך תרים את האצבע הגדולה ברגל זה יגרום לכך אוטומטית.
6. תעלה יותר מהר למעלה, אין צורך להישאר בתחתית. אתה סתם מאבד כח.
7. באחד הסטים זה נראה כאילו שינית את המנח של המוט על הגב ואתה עושה בכלל HB. שים את המוט על הכתף האחורית, אם זה לא היה מובן מאליו.

מה שכן, בחרת שיר מצויין.

נערך לאחרונה:
כפר1ת, תקרא את הספר המזויין, אתה מבזבז לעצמך את הזמן עם כל הגישושים האלה.
אם אתה מכיר מישהו שיודע את התכנית ויודע לעשות סקוואט, תבקש ממנו שיבוא איתך לאימון.

כל מה שobzion אמר נכון, אבל אתה לא תיישם את זה ברגע.

ובחרת שיר גרוע, אני הייתי שם

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
1. הצוואר שלך במנח לא תקין בחלק מהחזרות, תסתכל למטה ותדחוף אותו אחורה כנגד המוט, כאילו אתה מחזיק כדור טניס עם הסנטר. (ואל תסתכל על המראה הצידה, זה לא נותן לך כלום)
2. תפוס את המוט יותר נמוך בתוך היד, שיתמך ע"י הכריות. האגודל גם על המוט, מלמעלה.
3. תשלח את הברכיים שלך קדימה בתחילת התנועה, עד שיעברו במעט את הברכיים ותקבע אותם לאחר מכן ע"י דחיפה של הברכיים לצדדים וכיווץ באיזור הירך האחורית. (זה הדבר הכי חשוב לביצוע של סקוואט תקין)
4. תרים את החזה חזק למעלה, שתרגיש פשיטה בגב, ותישאר ככה למשך כל התנועה. הגב שלך מתעגל.
בכלל, תנסה להיות יותר מכווץ בפלג גוף העליון, תדחוף את המוט כנגד הגוף ותרים את המרפקים (אתה אמור להרגיש כיווץ בטרפזים במצב הזה).
5. תישאר על העקבים כל הזמן. אם זה קשה לך תרים את האצבע הגדולה ברגל זה יגרום לכך אוטומטית.
6. תעלה יותר מהר למעלה, אין צורך להישאר בתחתית. אתה סתם מאבד כח.
7. באחד הסטים זה נראה כאילו שינית את המנח של המוט על הגב ואתה עושה בכלל HB. שים את המוט על הכתף האחורית, אם זה לא היה מובן מאליו.

מה שכן, בחרת שיר מצויין.

1. הסתכלתי על המראה רק בחזרה אחת לראות אם אני עושה טוב.
2. כן שמתי לב רק אחרי שהעלתי שזה מה שעשיתי עם הידיים.
3. מה אני עושה אם לא קצת אחרי הבירכיים ומקבע?
4. הגב שלי התעגל הרבה יותר זה כבר לא הרבה יותר טוב מפעמים ראשונות?
5. אוקי
6. אוקי
7. מה זה HB?

תקרא את התפריט של בלאק למרות שאתה יודע שאתה הולך לקחת T - Rax ...
תקשיב גבר אתה חושב שאתה מצחיק והכל אבל בתאכלס אתה עושה פה עבודת ליצנות.
כולם מבזבזים זמן על לראות את הסרטונים שלך וזה בסדר לטעות ולא לעשות טוב, אבל תנסה להבין מה לעזאזל אתה עושה, אף אחד פה לא אמור להאכיל אותך בכפית. תקרא תשכיל, תבוא עם שאלות יותר נורמליות והסקוואט שלך יראה יותר טוב, זה לא ישתפר אם לא תדע מה לעשות, ואנשים פה מדברים על נקודות קצרות שאתה לא אמור לדעת אותם מידע כללי, אלא אם תקרא את הספר ותבין את הנקודות האלה. תפסיק לבזבז לאנשים את הזמן. 😣

אל תתיישב למטה, תתיישב אחורה, כאילו שאתה מתישב על כסא.
תנסה לתרגל באק סקוואט. תביא ספסל כלשהו שיהיה מאחוריך, ותתיישב אחורה עליו ואז תבין את התנועה.
אתה פשוט לא מוציא את התחת אחורה. ותקטין את הזווית של הכפות רגליים.

• פותח/ת השרשור
תקשיב גבר אתה חושב שאתה מצחיק והכל אבל בתאכלס אתה עושה פה עבודת ליצנות.
כולם מבזבזים זמן על לראות את הסרטונים שלך וזה בסדר לטעות ולא לעשות טוב, אבל תנסה להבין מה לעזאזל אתה עושה, אף אחד פה לא אמור להאכיל אותך בכפית. תקרא תשכיל, תבוא עם שאלות יותר נורמליות והסקוואט שלך יראה יותר טוב, זה לא ישתפר אם לא תדע מה לעשות, ואנשים פה מדברים על נקודות קצרות שאתה לא אמור לדעת אותם מידע כללי, אלא אם תקרא את הספר ותבין את הנקודות האלה. תפסיק לבזבז לאנשים את הזמן. 😣
אחי עובדה שלא קראתי את הספר בכלל אולי ראיתי כמה תמונות וכאלה ומהפעם הראשונה שלי נראה לי שיש שיפור עצום.

אל תתיישב למטה, תתיישב אחורה, כאילו שאתה מתישב על כסא.
תנסה לתרגל באק סקוואט. תביא ספסל כלשהו שיהיה מאחוריך, ותתיישב אחורה עליו ואז תבין את התנועה.
אתה פשוט לא מוציא את התחת אחורה. ותקטין את הזווית של הכפות רגליים.

אוקי אני יתאמן על זה

אז לפחות תראה את הסרטונים או תקרא את המאמרים בפורטל .. ,
למה אם לא תעשה את זה תמשיך להתקע ככה ,
לפחות תראה את התמונות בספר ותקרא טיפה כדי להבין בערך על מה מדובר והכל

אפשר לדעת על איזה ספר מדובר???אני שואל בפורום והם עונים לי תשובות מפגרות כמו:התנ"ך וכל מיני כאלה,איזה ספר זה בבקשה???

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית