הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה במקבילים עם משקל

TalangerT

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אמ;לק, האם הטכניקה טובה?
היי, חדש בפורום אז טיפה רקע:
אני בן 22, 1.80 מטר, שוקל 85-6 על א"ש סביר, מתאמן כ4 חודשים באופן עקבי לאחר פרישה ארוכה, יותר חזק מהמתאמן הממוצע אבל ממש לא איפה שאני רוצה.
כחלק מהאימונים שלי הגדרתי לעצמי כמה מטרות לעוד שנה, ביניהם מתח ומקבלים עם תוספת משקל של משקל הגוף(קרי: פלוס 85 קילו, כנראה שישתנה עם הזמן כשאתחיל לצבור מסה), מתח תקוע על 25 קילו לחמישייה, ומקבלים הצלחתי 50 באימון האחרון די בקלות, אולם מתחילים לי כאבים לאחר כל סט בsternum ובcollarbone(לא ממש יודע איך קוראים להם בעברית) אז רציתי לשאול אם זה בגלל הטכניקה או mobility או מה?
אזהרה: לא מומלץ עם ווליום
50 קילו לחמישייה (אימון אחרון)

נערך לאחרונה:
הועבר לפורום אימונים.

קשה להבין מהזווית הזאת, אבל כן נראה שאתה נופל עם החזה יותר מדי קדימה, תנסה לרדת בצורה ישרה יותר, אולי גם מעט פחות עמוק

• פותח/ת השרשור
הועבר לפורום אימונים.

קשה להבין מהזווית הזאת, אבל כן נראה שאתה נופל עם החזה יותר מדי קדימה, תנסה לרדת בצורה ישרה יותר, אולי גם מעט פחות עמוק
אוקיי אני יכול לעלות אחד מהמימון שלפניו עם 47.5 שצולם מזווית יותר טובה אבל יקח לי קצת זמן, ומה לגבי הכאבים? נורמאלי? להמשיך כרגיל?

אוקיי אני יכול לעלות אחד מהמימון שלפניו עם 47.5 שצולם מזווית יותר טובה אבל יקח לי קצת זמן, ומה לגבי הכאבים? נורמאלי? להמשיך כרגיל?
אם כואב אז אל תמשיך כאילו כלום, תתאמן מחוץ לטווח הכאב. אם זה אומר להוריד משקל, לשנות משהו, או אפילו בינתיים להפסיק עם התרגיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית