הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בתוכנית לאחר שנה ללא אימונים

BiraMaccabi

משתמש מתחיל
209
68
נק' מוניטין:
69
209
68
טוב אז אחרי כמעט שנה בלי אימונים בגלל פציעה ועוד כמה דברים נוספים שמנעו ממני להתאמן, אני מתחיל לחזור לאט לאט
לצערי היה לי תהליך של פירוק מסה ועלייה בשומן, ירדתי 7 קילו מסה ואחרי זה החזרתי את המשקל הזה רק בצורת שומן, ככה שכרגע אני הולך להתחיל חיטובון קצר כדי להגיע לנקודת התחלה נורמלית
אני צריך עזרה בבחירת תוכנית אימונים, הפציעה מונעת ממני לעשות סקוואט ופרס כמו שצריך, אז אשמח לעזרה מאנשים פה עם FBW ללא סקוואט ופרס
המטרה היא לגדול ותוך כדי להחזיר קצת את המשקלים בהדרגתיות

*סקוואט ופרס ישולבו בהמשך, אני מתחיל לטפל בפציעה וברגע שהאיזור ירגיש יותר טוב אני אחזור לעבוד על שני התרגילים בטכניקה המתאימה

תודה 😃

לא הבנתי מה הבעיה ומה המטרה?
לפי מה שאתה מתאר אתה יכול לעשות תוכנית fbw ולהחליף סקוואט ופרס בתרגילים אחרים, לא חסרות אפשרויות

• פותח/ת השרשור
תפרט על המגבלות.. שיהיה אפשרי להציע לך תחלופות מתאימות.

לא הבנתי מה הבעיה ומה המטרה?
לפי מה שאתה מתאר אתה יכול לעשות תוכנית fbw ולהחליף סקוואט ופרס בתרגילים אחרים, לא חסרות אפשרויות
בקע דיסק, מפריע בסקוואט ופרס ולכן מחפש תחליפים שיתאימו לפציעה

• פותח/ת השרשור
בקע, כלומר בלט דיסק? לא פריצה? מלפני כמה זמן? עברת פיזיותרפיה? עבדת עם מאמן אישי מאז?
חחחח אויש, בלט הכוונה
הבלט עצמו אובחן לפני כחודשיים. עברתי פיזיותרפיה לפני האבחנה שלא עזרה ממש
העבודה עם מאמן אישי תהיה בקרוב, התכנון הוא לעבוד עם מאמן על הטכניקה בסקוואט ובפרס. בנתיים אני נכנס לחיטובון קצר, מתחיל לשחות בהמלצת האורתופד ולאט לאט חוזר לאימונים

חחחח אויש, בלט הכוונה
הבלט עצמו אובחן לפני כחודשיים. עברתי פיזיותרפיה לפני האבחנה שלא עזרה ממש
העבודה עם מאמן אישי תהיה בקרוב, התכנון הוא לעבוד עם מאמן על הטכניקה בסקוואט ובפרס. בנתיים אני נכנס לחיטובון קצר, מתחיל לשחות בהמלצת האורתופד ולאט לאט חוזר לאימונים
אוקיי אז הייתי מחליף סקוואטים בווריאציות של מכרעים ואולי RDL
פרס הייתי עושה עם משקולות קלות, אולי עושה קצת Z פרס, יכול לשלב וריאציות של הרחקות, לחיצות (צרה, מקבילים), PIKE PUSH UPS
ותוכנית FBW

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז הייתי מחליף סקוואטים בווריאציות של מכרעים ואולי RDL
פרס הייתי עושה עם משקולות קלות, אולי עושה קצת Z פרס, יכול לשלב וריאציות של הרחקות, לחיצות (צרה, מקבילים), PIKE PUSH UPS
ותוכנית FBW
על איזה תוכנית FBW אתה ממליץ ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית