הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להתאמן טבעי

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
אם אני מתאמן טבעי לגמרי אני אפילו לא מדבר על סטרואידים וכל מה שביניהם .
אני מדבר על אם אני נמנע משימוש בתוספים כלשהם אם זה קריאטין ואם זה אבקת חלבון אפילו או חטיף חלבון אפילו

ולגמרי מתאמן טבעי זאת אומרת שרק מתאמן ואוכל נכון ומהאוכל מקבל את כל מה שאני צריך .

אני יכל לקבל גופה טובה ? להתפתח טוב?

לא, אתה לא צריך אבקת חלבון או קריאטין בשביל לבנות אחלה גוף.

יופי של שם, דרך אגב.

נערך לאחרונה:
אם אני מתאמן טבעי לגמרי אני אפילו לא מדבר על סטרואידים וכל מה שביניהם .
אני מדבר על אם אני נמנע משימוש בתוספים כלשהם אם זה קריאטין ואם זה אבקת חלבון אפילו או חטיף חלבון אפילו

ולגמרי מתאמן טבעי זאת אומרת שרק מתאמן ואוכל נכון ומהאוכל מקבל את כל מה שאני צריך .

אני יכל לקבל גופה טובה ? להתפתח טוב?

מה לא ״טיבעי״ בקראטין/באבקת חלבון?

• פותח/ת השרשור
מה לא ״טיבעי״ בקראטין/באבקת חלבון?

זה טבעי . אבל השאלה שלי בגדול זה
זה אם גוף האדם יכל לבנות גוף יפה וגדול מנטו תזונה נכונה ואימונים ללא שום תוספת של כדורים למיניהם או אבקות .

זה טבעי . אבל השאלה שלי בגדול זה
זה אם גוף האדם יכל לבנות גוף יפה וגדול מנטו תזונה נכונה ואימונים ללא שום תוספת של כדורים למיניהם או אבקות .
למה לא? אם תכניס את כל הערכים הנדרשים כדאי שהגוף התאושש למה שלא תבנה גוף יפה?

• פותח/ת השרשור
צודק זה הגיוני בסהכ . כי זה תוספי תזונה .
כמו שחסר לי ויטמין d אז אני אקח ויטמין d .זה יהיה אותו דבר...

צודק זה הגיוני בסהכ . כי זה תוספי תזונה .
כמו שחסר לי ויטמין d אז אני אקח ויטמין d .זה יהיה אותו דבר...

תאכל יותר ירקות ותקבל את מה שהגוף שלך דורש. אבקת חלבון בסך הכל יוצאת יותר משתלמת כספית ובאה לעזור לך להשלים חלבון. זה בדיוק אם תאכל קוטג׳ או טונה. זה גם עיניין של נוחות.. לא אבקת קסמים ולא כלום.

• פותח/ת השרשור
תאכל יותר ירקות ותקבל את מה שהגוף שלך דורש. אבקת חלבון בסך הכל יוצאת יותר משתלמת כספית ובאה לעזור לך להשלים חלבון. זה בדיוק אם תאכל קוטג׳ או טונה. זה גם עיניין של נוחות.. לא אבקת קסמים ולא כלום.

זאת המילה שחפשתי אבקת קסמים גאון חח תודה גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית