קודם כל קצת עליי -
גיל - 25
BMI - 24.5
משקל - 81
גובה - 1.82
<--->
אתמול התחלתי להתאמן במכון שבחיים לא התאמנתי.. אולי מלפני כמה שנים אבל לא משהו רציני.
אני אשמח לעצות ממכם ..
הבנתי שהמשקל שלי כביכול תקין אך יש לי קצת בטן שאשמח להוריד ולחטב מאוד כנ"ל שרירים וכו'.
אני במכון עושה תרגילי כוח בעיקר ואיירובי של חצי שעה (10 דק' התחלה ו 20 דק' סיום).
וכל השאר אימוני כוח והוספתי לעצמי תרגיל בטן אחד.
בקיצור כל הגוף.
השאלה שלי עכשיו מבחינת תזונה.. אני הייתי רגיל לאכול בצורה מאוד לא רציפה או בכלל מבולגנת..
כלומר יום אחד יכלתי לאכול כלום ושום דבר בבוקר עד 3 בצהריים (לחיות על קפה מהבוקר) וב3 לתקוע המבורגר ובערב להמשיך לאכול שטויות.. חטיפים שוקולדים וכל הרע הזה.
פשוט מאוד הייתי אוכל מלא שטויות ויש ימים שפשוט בעבודה לא הייתי אוכל כלום ורק בערב הייתי אוכל (ארוחה אחת ביום).
אני גם לא שותה מספיק מים (מה עכשיו שם עליו 1000 עיניים ומקפיד).
אך יש לי בעיה אחת יחידה..
אני לא אוהב ירקות או פירות...
כן אוכל בננה כן אוכל בטטה ותפוחי אדמה (גזר במרקים) וכו'.
איך אני בונה לעצמי תפריט מגוון לכל יום או לכל השבוע שאוכל לשנות אותו ?
כלומר מה אני אמור לאכול בבוקר צהריים ערב וכו'?
בבוקר התחלתי לאכול ביצים והתחלתי גם לשלב קפה עם זה או פריכיות או צנימים.
בצהריים באמת שאין לי מושג מה לאכול כנ"ל לערב, בערבים לפעמים אני מכין אדממה או סנדוויץ' או דגני פיטנס.
יש למישהו הצעות? תודה רבה לכם!
גיל - 25
BMI - 24.5
משקל - 81
גובה - 1.82
<--->
אתמול התחלתי להתאמן במכון שבחיים לא התאמנתי.. אולי מלפני כמה שנים אבל לא משהו רציני.
אני אשמח לעצות ממכם ..
הבנתי שהמשקל שלי כביכול תקין אך יש לי קצת בטן שאשמח להוריד ולחטב מאוד כנ"ל שרירים וכו'.
אני במכון עושה תרגילי כוח בעיקר ואיירובי של חצי שעה (10 דק' התחלה ו 20 דק' סיום).
וכל השאר אימוני כוח והוספתי לעצמי תרגיל בטן אחד.
בקיצור כל הגוף.
השאלה שלי עכשיו מבחינת תזונה.. אני הייתי רגיל לאכול בצורה מאוד לא רציפה או בכלל מבולגנת..
כלומר יום אחד יכלתי לאכול כלום ושום דבר בבוקר עד 3 בצהריים (לחיות על קפה מהבוקר) וב3 לתקוע המבורגר ובערב להמשיך לאכול שטויות.. חטיפים שוקולדים וכל הרע הזה.
פשוט מאוד הייתי אוכל מלא שטויות ויש ימים שפשוט בעבודה לא הייתי אוכל כלום ורק בערב הייתי אוכל (ארוחה אחת ביום).
אני גם לא שותה מספיק מים (מה עכשיו שם עליו 1000 עיניים ומקפיד).
אך יש לי בעיה אחת יחידה..
אני לא אוהב ירקות או פירות...
כן אוכל בננה כן אוכל בטטה ותפוחי אדמה (גזר במרקים) וכו'.
איך אני בונה לעצמי תפריט מגוון לכל יום או לכל השבוע שאוכל לשנות אותו ?
כלומר מה אני אמור לאכול בבוקר צהריים ערב וכו'?
בבוקר התחלתי לאכול ביצים והתחלתי גם לשלב קפה עם זה או פריכיות או צנימים.
בצהריים באמת שאין לי מושג מה לאכול כנ"ל לערב, בערבים לפעמים אני מכין אדממה או סנדוויץ' או דגני פיטנס.
יש למישהו הצעות? תודה רבה לכם!