הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפסקה של 3 ימים

Hugh Janus

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
12
52
1
אני מתאמן כבר חודש וחצי וראיתי התקדמות די טובה. החודש התחלתי להתאמן באופן סדיר מאוד ולא החמצתי אף אימון. אני כרגע עושה AB.
אני בד"כ לא מתאמן בסופ"שים, ממש לפעמים רק כשיוצא לי, כרגע פשוט אין לי זמן(בקרוב אני אתחיל להתאמן בסופ"שים). התאמנתי פעם אחרונה ביום חמישי ועשיתי את B, שזה בעיקר רגליים.
רציתי לדעת עד כמה "הפגרה" הזו של 6 ימים מרגליים תשפיע? אני יכול לעשות כמה מהתרגילים של A עם מתח ומשקולות יד בבית מחר, במקומם להכניס אולי איזה 2 תרגילי רגליים לA חד-פעמי ביום שני כשאני הולך למכון. למרות שעדיין יווצר מצב שלקחתי הפסקה נכבדת גם מחלק מהתרגילים של A.

פשוט לעזוב את זה ולהמשיך כרגיל כשהמכון נפתח או ללכת עם הרעיון שלי?

מצטער אם יש חור בהיגיון פה, אני די עייף ועדיין לא התעוררתי. אני פשוט באמת התחלתי לקחת את זה ברצינות ואני לא רוצה להגיע למצב שאני לא עובד על חלק מסוים בגוף ונחלש(אם בכלל אפשר להיחלש ולרדת במשקלי עבודה בתקופה של פחות משבוע). אני בדיוק מתחיל לראות שיפור ניכר מבחינת כוח ומראה אז אני די דואג לשמור על עקביות.

בוא נעשה את זה מסודר כי לא הבנתי אותך. איזה ימים אתה יכול להתאמן? והשאלה שאתה שואל היא כללית או על השבוע הספציפי הזה?

• פותח/ת השרשור
בוא נעשה את זה מסודר כי לא הבנתי אותך. איזה ימים אתה יכול להתאמן? והשאלה שאתה שואל היא כללית או על השבוע הספציפי הזה?
אני בד"כ מתאמן ראשון-שלישי-חמישי. היו אולי איזה שבועיים ששיניתי את זה לשני-רביעי-שישי אבל כרגע זה לא הכי מתאפשר כי אני לא תמיד יכול בסופ"ש.
אני שואל ספציפית בנוגע לסופ"ש הזה. בגלל ט' באב אני אפסיד יום אימונים בתחילת השבוע וזה יוצא שלא התאמנתי 3 ימים רצוף ובגלל שאני עושה A בשני אז יצא שאני מפסיד קרוב לשבוע בלי B בכלל(זאת אומרת לא עובד על הרגליים שבוע).

אני בד"כ מתאמן ראשון-שלישי-חמישי. היו אולי איזה שבועיים ששיניתי את זה לשני-רביעי-שישי אבל כרגע זה לא הכי מתאפשר כי אני לא תמיד יכול בסופ"ש.
אני שואל ספציפית בנוגע לסופ"ש הזה. בגלל ט' באב אני אפסיד יום אימונים בתחילת השבוע וזה יוצא שלא התאמנתי 3 ימים רצוף ובגלל שאני עושה A בשני אז יצא שאני מפסיד קרוב לשבוע בלי B בכלל(זאת אומרת לא עובד על הרגליים שבוע).
הפסד של אימון אחד לא ישנה דבר. גם אם תזיז את האימון ליום לפני או יום אחרי לא ישנה דבר. יכולה להיווצר בעיה רק אם מדובר בחוסר עקביות לאורך זמן. לכן אם קורה לך משהו חד פעמי זה לא קריטי בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית