נק' מוניטין:
5,423
- 2,033
- 4
המשקל 110 ק"ג
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הישבן שלו די גבוה כמו שצריך להיות [בערך רבע סקוואט] מה נמוך בדיוק?הברכיים שלך הרבה לפני המוט
אתה צריך להרים חזה ולא להוריד את התחת
הגב ישר (סבבה)
חוץ מזה הדדליפט סבבה
אם אני לא טועה, ניראה לי שהכתפיים צריכים לעבור עוד קצת את המוט כדי שהשכמות יהיו מעל המוט...הישבן שלו די גבוה כמו שצריך להיות [בערך רבע סקוואט] מה נמוך בדיוק?
בכל מקרה תקפיד שהמוט נמצא בנקודה הנכונה ולאחר מכן להצמיד שוקיים ע"י כפיפה בברך זה הכל..
הישבן שלו די גבוה כמו שצריך להיות [בערך רבע סקוואט] מה נמוך בדיוק?
בכל מקרה תקפיד שהמוט נמצא בנקודה הנכונה ולאחר מכן להצמיד שוקיים ע"י כפיפה בברך זה הכל..
נכון אבל לפי איך שזה נראה זה בגלל שהוא מושך מנקודה רחוקה ממנו ולא בגלל שהישבן נמוך. זה למה אמרתי שישים לב בסטאפ לאיפה הרגליים..אם אני לא טועה, ניראה לי שהכתפיים צריכים לעבור עוד קצת את המוט כדי שהשכמות יהיו מעל המוט...
נכון אבל לפי איך שזה נראה זה בגלל שהוא מושך מנקודה רחוקה ממנו ולא בגלל שהישבן נמוך. זה למה אמרתי שישים לב בסטאפ לאיפה הרגליים..
-אלכס תודה על המחמאה.
מה יקרה מכאנית שהברך תלך אחורה ?
חשבת על זה ?
שהברך תתישר? הגוף יהיה יותר אופקי לרצפה והישבן יעלה, ובמצב שלו זה יהיה כמו לעשות STIFF לרצפה, עדיין הוא צריך תרומה כלשהי מהקוואדס ואם הישבן יותר גבוה הוא מבטל את זה, זה למה אני חושב שהוא עומד רחוק מהמוט ולכן למרות שהוא בסטאפ נכון מבחינת גובה הישבן, הכתפיים מעט לפני המוט.
אבל מה שאמרתי זה לא שהברך בכפיפה לא נכונה, בכל מקרה אם הוא קרוב למוט כמו שצריך אז אתה צודק.