הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיבול ו BCAA

מאשהסרוסי

משתמש מתחיל
9
2
נק' מוניטין:
2
9
2
אני לוקחת דיאנבול שני כדורים ביום, אוכלת מסודר מתפריט שמאמן אישי עשה לי, שותה פעמיים ביום סקופ חלבון.
הגוף שלי שרירי מאוד אבל נוזלי (נוזלי ביידים ובבטן), המליצו לי להוסיף אבקה בשם bcaa, המאמן שלי אמר לי שזה יחטב אותי ויעזור לי לשרוף טיפה יותר שומנים בגוף. השאלה היא כזו, להפסיק אם החלבון ? מה יש באבקה הזו ואם זה בסדר לקחת אותה עם סטרואידים ? תודה לעוזרים:)

BCAA זה חומצות אמינו מסועפות, משהו שיש לך בחלבון מלא ובאבקת חלבון, ואם זה מה שהמאמן שלך אמר לך אז או שהוא מחרטט אותך, או שהוא מבין אפס בתזונה.
בכל מקרה נראה שמבחינת תזונה את עדיין נמצאת בשלב מתחיל מאוד, ואני מאמין שגם באימונים, אני לא מאמין שסטרואידים הם פתרון טוב בשבילך.

• פותח/ת השרשור
BCAA זה חומצות אמינו מסועפות, משהו שיש לך בחלבון מלא ובאבקת חלבון, ואם זה מה שהמאמן שלך אמר לך אז או שהוא מחרטט אותך, או שהוא מבין אפס בתזונה.
בכל מקרה נראה שמבחינת תזונה את עדיין נמצאת בשלב מתחיל מאוד, ואני מאמין שגם באימונים, אני לא מאמין שסטרואידים הם פתרון טוב בשבילך.

אני מתאמנת המון שנים(9) זה לא סייקל ראשון שלי, מאוד עקבית אחרי האוכל, פשוט בשנה האחרונה התחלתי לשתות אבקת חלבון ומאז הגוף שלי נהיה נוזלי . לא יודעת מה לעשות, יכול להיות שהאבקה היא זו שעושה לי נוזליות בגוף ?

אני מתאמנת המון שנים(9) זה לא סייקל ראשון שלי, מאוד עקבית אחרי האוכל, פשוט בשנה האחרונה התחלתי לשתות אבקת חלבון ומאז הגוף שלי נהיה נוזלי . לא יודעת מה לעשות
אין סיבה אמיתית שהגוף יהיה נוזלי מאבקת חלבון.
גם אם התזונה מסודרת אז אין באמת סיבה לתסף באבקת חלבון. בסופו של דבר זה תוסף תזונה, כלומר להוסיף לתזונה שלוקה בחלבון. אם יש לך מספיק חלבון מלא בתזונה אז אין שום צורך באבקת חלבון.
ואני לא מפקפק ברקע שלך באימונים או בידע שלך, אבל צריך לזכור שסטרואידים זה יותר כמו אס בשרוול, זה אמור להיות משהו שמשתמשים בו כשכל השאר כבר בידיוק במקום, גם מבחינת תזונה וגם מבחינת אימונים, אחרת הם סתם מבוזבזים ומשלימים פערים שאפשר להשיג בצורה טבעית

תמסרי למאמן שלך שהוא מטומטם וחבל מאוד שהוא נותן/מוכר לנשים דיבול כאשר האנדרוגניות של החומר גבוהה והוא עלול לפתח תופעות לוואי אצל נשים. תופעות לוואי אלו בלתי הפיכות. פה יש מידע נוסף איזה חומרים מתאימים יותר לנשים:
נשים וסטרואידים

והוא עוד יותר לא בקיא במה שהוא מייעץ/לא מבין מה שהוא עושה כאשר הוא ממליץ לך לשתות מים בצבעים שנקראים BCAA שזה בעצם אותו חלבון שאת אוכלת בתזונה רק בצורה של אבקה.

הוא נשמע כמו שרלטן שמנסה להרוויח על הגב שלך. ממליץ להחליף מאמן או ללכת ראש בקיר ולחזור לאשכול הזה עוד כמה שנים ולומר "חבל שלא הקשבתי לו..."

דיבול לאישה Why you do that את יודעת מה את לוקחת לפני שאת דוחפת את הכדור הורוד הזה לפה? חומר אנדרוגני מידי לאישה עם כבר ויני או אנאבר או בכלל כלום כי את מתיחסת לזה כאל תוספי תזונה

החומר היחידי שאישה יכולה לגעת בו הוא אנאבר וזה הכל המאמן שלך פשוט מטומטם ,תעיפי אותו לעזאזל עם עצות אחיטופל שהוא נותן לך ,
ואני חושב שאת לא בקיאה בכלללל במה שאת עושה תקראי את הנעוצים בדחיפות אם את לא רוצה להסב נזק לגוף שלך.

אם לרגע נשים בצד את ההשפעות האנדרוגניות של דיבול, לכל בחורה יש את העדפות שלה מבחינת מראה / בריאות / כוח וכו׳.

עצם זה שהמאמן שלך מנסה לדחוף לך BCAA בתור פתרון לבעיה שלך - דגל אדום.
עצם זה שהמאמן שלך דחף לך דיבול שאת לא במעכב יותר צמוד על התזונה והערכים שלך (בלי קשר גבר או אישה) - דגל אדום.

כמו שאמרו מעלי, המאמן שלך חד וחלק שרלטן ואני ממליץ למצוא מישהו יותר מקצועי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית