הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורף שומן, תה ירוק, הרבה מים, ותזונה מאוזנת

matan1127

משתמש מתחיל
82
4
נק' מוניטין:
4
82
4
אם אני משלב את כל אלו ביום יום זה יעזור לי לזרז ברמה טובה את תהליך ההרזיה ?

שמעתי על שורף שומן ממש טוב דווקא יש עליו הרבה המלצות, הוא נקרא The Ripper
אז אם אני משלב את זה + 2-3 ליטר מים ביום, כמה כוסות תה ירוק, ותזונה סבבה אבל לא רזה יותר מדי לדוגמא
לאכול בצהריים ארוחה טובה ומשביעה כמו אורז תפוחי אדמה עם חזה עוף וסלט ירקות, בלי לאכול שטויות במהלך היום כמו חטיפים, שתיה מתוקה, לחם..
אני ירזה בקצב יפה ?
ושאלה עד כמה לחם לאכול כל יום ? ואיזה הכי טוב מבחינת ערכים תזונתיים, משביע ולא מפוצץ בקלוריות ופחמימות ?
אני מתכנן להזמין את השורף שומן ריפר ולשלב את כל אלו (ותחשבו שאני נגיד עובד בעבודה בחוץ עם הרבה שמש וגם פיזי, ומדי פעם ספורט)

מה אומרים חברים ?

עריכה:
מוסיף שאני לא שותה סוכר כשאני בבית משתמש בסטיביה, וכשאין ברירה ואני בחוץ או משהו אני שם חצי כפית סוכר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מציע לך להתרחק משורפי שומנים חוקיים, פשוט בזבוז של כסף ולא עושה כלום.
וגם כל הרעיון שלך של איך לרדת במשקל הוא לגמרי שגוי מהיסוד. תתחיל מלקרוא את זה:
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

לא מבין אותך, מה הבעיה בזה ? כל זה זה רק בנוסף, בונוס.
בטח חשבת שאני רוצה רק לאכול ארוחת צהריים ושאר היום את התוסף הזה ורק תה ירוק חחחחח
לא, שכחתי להוסיף שגם ארוחת בוקר וערב ופירות באמצע היום, ומתכנן להזמין גם מולטי ויטמין של Nature's Way, Alive!

לא מבין אותך, מה הבעיה בזה ? כל זה זה רק בנוסף, בונוס.
זה בונוס לארנק של חברת תוספי התזונה, לך זה יעשה כלום

בטח חשבת שאני רוצה רק לאכול ארוחת צהריים ושאר היום את התוסף הזה ורק תה ירוק חחחחח
לא, שכחתי להוסיף שגם ארוחת בוקר וערב ופירות באמצע היום
הבנתי שאתה לא מתכוון לאכול רק אתה זה, אבל בסופו של דבר זה לא ממש שאלה של מה אתה אוכל, אלא כמה. הצריכה הקלורית, של החלבון, השומן והפחמימה זה מה שיקבע אם תרזה או תשמין.
תקרא את המאמר ותבין על מה אני מדבר

ומתכנן להזמין גם מולטי ויטמין של Nature's Way, Alive!
לא מכיר, אבל איך הגעת למסקנה שאתה צריך מולטי ויטמין?

• פותח/ת השרשור
זה בונוס לארנק של חברת תוספי התזונה, לך זה יעשה כלום

הבנתי שאתה לא מתכוון לאכול רק אתה זה, אבל בסופו של דבר זה לא ממש שאלה של מה אתה אוכל, אלא כמה. הצריכה הקלורית, של החלבון, השומן והפחמימה זה מה שיקבע אם תרזה או תשמין.
תקרא את המאמר ותבין על מה אני מדבר

לא מכיר, אבל איך הגעת למסקנה שאתה צריך מולטי ויטמין?

חוסר אנרגיה, בריחות בזיכרון של בין רגע לרגע לפעמים, קצת ריקנות, ובכללי בריאות

חוסר אנרגיה, בריחות בזיכרון של בין רגע לרגע לפעמים, קצת ריקנות, ובכללי בריאות
ברגע שתסדיר את התזונה שלך כראוי הרוב אמור להיפתר, אבל תדע שבחיטוב תמיד יהיה חוסר אנרגיה מסויים, אבל אם תעשה את החיטוב בצורה חכמה תוכל למזער את זה למינימום, החוכמה היא לא לרדת מהר מדי.
לגבי הבריאות, אם אתה אוכל בצורה מאוזנת ואין לך חוסרים אמיתיים אז לא בהכרח יש צורך במולטיויטמין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית