הגעתי ל100kg סקוואט לפני 3 שבועות ומאז אני תקוע... לא מצליח להתקדם
עשיתי 2 דילואוד של 10% , טיפסתי חזרה כשכל המשקלים בדרך היו לי קלים (90kg שעד לפני חודש הרגישו כבדים היו קליל)
אבח שוב כשהגעתי ל100kg אני תקוע...
מצליח לסיים חמישייה אחת אבל נכשל בשאר הסטים
העלאתי כאן בדיקת טכניקה לפני כמה ימים וההערה היחידה שקיבלתי היא ברכיים שהולכות אחורה... זאת בעיה שנוצרה רק עכשיו עקב מעבר לlow bar ככה שפחות מאמין שהיא הגורם... בכל מקרה אני עובד על זה ואדאג לקנות בקרוב נעליין מתאימות
קצת פירוט על הדרך שעברתי עד עכשיו:
התחלתי את המסה עם סקוואט 70kg לחמישייה
הייתי 3 חודשים בIcf 5x5 שבהן העלאתי את הסקוואט ל90kg ל5x5
הייתה לי הפסקה של חודשיים באימונים
חזרתי להתאמן במתכונת ab ועשיתי ריסט ל80kg
אימון b שלי כולל (מתייחס רק לרגליים):
סקוואט 5x3
דדליפט 5x2 (אחד כבד ואחד יותר קל)
לג פרס 10-15x3 (הכנסתי לא מזמן בניסיון להתקדם בעזרת תוספת נפח)
במתכונת הזאת העלאתי לאט לאט משקלים ככה שאחרי 3 חודשים הגעתי ל97.5kg ל3 חמישיות... ומשם אני לא מצליח להתקדם!
אני לא חושב שגם אוכל זאת הסיבה...
אני עולה במשקל מצויין, שאר המורכבים שלי עולים (לפחות הבנץ והדדליפט... הפרס לא זז)
עליתי בבנץ' 10kg בחודש האחרון...
סיכוי טוב שאחד הדברים שמקשים עלי מאוד זה מנטליות... קצת בכייני אבל זאת האמת שמנטאלית סקוואט קשה לי (לפחות אחרי תקוםה ארוכה בלי מנוחה ממנו), אבל אני נלחם בזה... אבל אולי בכל זאת זה עוצר אותי מלתת 100%... מה דעתכם על העניין? איך אתם מתמודדים עם סיטואציות כאלו?
אשמח לשמוע הצעות שיעזרו לי להעלות אץ הסקוואט... אולי לעבור לעבוד במתכונת של madcow רק בסקוואט? לעלות בהדרגה עד לסט כבד אחד?
היפרטרופיה בכל מה שקשור ספציפית לסקוואט (בכללי המטרה שלי היא היפרטרופיה) לא מעניינת אותי, רק להרים כמה שיותר... ככה שגם אם צריך להוריד נפח אין בעיה
נתונים גופניים:
גובה 165
משקל 69
דדליפט 275lbs x5 (בערך 125kg)
בנץ פרס 165lbs x6 (בערך 75kg)
פרס 45kg x5
עשיתי 2 דילואוד של 10% , טיפסתי חזרה כשכל המשקלים בדרך היו לי קלים (90kg שעד לפני חודש הרגישו כבדים היו קליל)
אבח שוב כשהגעתי ל100kg אני תקוע...
מצליח לסיים חמישייה אחת אבל נכשל בשאר הסטים
העלאתי כאן בדיקת טכניקה לפני כמה ימים וההערה היחידה שקיבלתי היא ברכיים שהולכות אחורה... זאת בעיה שנוצרה רק עכשיו עקב מעבר לlow bar ככה שפחות מאמין שהיא הגורם... בכל מקרה אני עובד על זה ואדאג לקנות בקרוב נעליין מתאימות
קצת פירוט על הדרך שעברתי עד עכשיו:
התחלתי את המסה עם סקוואט 70kg לחמישייה
הייתי 3 חודשים בIcf 5x5 שבהן העלאתי את הסקוואט ל90kg ל5x5
הייתה לי הפסקה של חודשיים באימונים
חזרתי להתאמן במתכונת ab ועשיתי ריסט ל80kg
אימון b שלי כולל (מתייחס רק לרגליים):
סקוואט 5x3
דדליפט 5x2 (אחד כבד ואחד יותר קל)
לג פרס 10-15x3 (הכנסתי לא מזמן בניסיון להתקדם בעזרת תוספת נפח)
במתכונת הזאת העלאתי לאט לאט משקלים ככה שאחרי 3 חודשים הגעתי ל97.5kg ל3 חמישיות... ומשם אני לא מצליח להתקדם!
אני לא חושב שגם אוכל זאת הסיבה...
אני עולה במשקל מצויין, שאר המורכבים שלי עולים (לפחות הבנץ והדדליפט... הפרס לא זז)
עליתי בבנץ' 10kg בחודש האחרון...
סיכוי טוב שאחד הדברים שמקשים עלי מאוד זה מנטליות... קצת בכייני אבל זאת האמת שמנטאלית סקוואט קשה לי (לפחות אחרי תקוםה ארוכה בלי מנוחה ממנו), אבל אני נלחם בזה... אבל אולי בכל זאת זה עוצר אותי מלתת 100%... מה דעתכם על העניין? איך אתם מתמודדים עם סיטואציות כאלו?
אשמח לשמוע הצעות שיעזרו לי להעלות אץ הסקוואט... אולי לעבור לעבוד במתכונת של madcow רק בסקוואט? לעלות בהדרגה עד לסט כבד אחד?
היפרטרופיה בכל מה שקשור ספציפית לסקוואט (בכללי המטרה שלי היא היפרטרופיה) לא מעניינת אותי, רק להרים כמה שיותר... ככה שגם אם צריך להוריד נפח אין בעיה
נתונים גופניים:
גובה 165
משקל 69
דדליפט 275lbs x5 (בערך 125kg)
בנץ פרס 165lbs x6 (בערך 75kg)
פרס 45kg x5