הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תשלובת מומלצת זיהוי אמינו ספייקינג

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
שלום רב יש לי את התשלובת של מאסל פארם ואחרי קצת בירורים אם אני לא טועה יש לי אמינו ספייקינג וזה אכזבה לחברה מוכרת..

השאלה שלי איך מזהים בוודאות צריך שלא יופיע בכלל במרכיבים איזשהו lin? או שיהיה כתוב בנפרד שיש bcaa אשמח להסבר

אגב הייתי משתמש בעבר ב syntrax trophix והבנתי שיש שם גלוטן הגלוטן נלקח כחלק מחלבון אז זה גם נחשב אמינו ספייקינג?

(תמונה מצורפת)

קבצים מצורפים

• 20180729_154518.jpg
    20180729_154518.jpg
    KB 133.9 · צפיות: 133
  • פותח/ת השרשור
MILK PROTEIN זה חלבון חלב שלמעשה מורכב מ80% קזאין ו-20% מי גבינה. אם ציינו שהוא ISOLATE אז כנראה שהוא ללא לקטוז, אבל במידה והמוצר נטול לקטוז זה יהיה מצויין ע"ג האריזה.
אכן כתוב isolate השאלה במה הוא שונה מקזאין רגיל? ומה מהם יותר "טוב" שניהם משפיעים ל8 שעות? שניהם 80 בערך ביולוגי?

אכן כתוב isolate השאלה במה הוא שונה מקזאין רגיל? ומה מהם יותר "טוב" שניהם משפיעים ל8 שעות? שניהם 80 בערך ביולוגי?

חלבון חלב מורכב ברובו מקזאין(80%). מה ההבדל בין חלבון חלב לקזאין? זניח. אם אתה רוצה להכנס לרזולוציות קטנות אז קזאין אמור להתפרק לאט יותר.

אם החלבון הוא מבודד(איזולט) ולא מרוכז(קונסנטרייט) רמת העיבוד היא יותר גבוהה. מילק פרוטאין איזולט(MPI) בפני עצמו הוא נטול לקטוז אבל עדיין אתה לא יכול להסיק שהמוצר נטול לקטוז, אם המוצר נטול לקטוז זה יהיה כתוב בצורה ברורה, סמוך על היצרן כי יש לו אינטרס לכך.

גם בקזאין(שבעצמו מופק מחלבון חלב), יש סוגי עיבוד שונים. מייסלר קזאין(Micellar casein) נחשב לאיכותי ביותר כיוון שהוא נקי מלקטוז ושומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית