עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודק. אני באמת לא מבין למה לשלם אלפי(או עשרות אלפי) שקלים כדי לקבל תוצאות שאפשר להשיג גם בחודשיים.סליחה על הגסות והפה המלוכלך,
אבל הוא עדיין דומה לז**ן.
תכלס בחור מסכן... אני מרחם עליו הבעיה אצלו בראש!! בטוח שזה לא הניתוח הקוסמטי האחרון שהוא יעבור..
הבעיה היותר גדולה היא הפלסטיקאי המזד@%ן שהסכים לנתח אותו בשביל כמה דינרוס..
אני רוצה תמונה:rolleyes-71:יש אנשים שמשתילים פאקינג כרניים על הראש.
לא הבנתי מה הבעיה שלכם עם הבחור הזה. כמו שיש אנשים עם "שריטה" שמתאמנים בחד"כ, יש גם אנשים שמשתילים שתלים בגוף.
יש גם כאלה שעושים חורים באוזניים (שנראה היום כלכך סטנדרטי, אבל זה פאקינג חורים באונזניים), או פירסינגים בכל מני מקומות אחרים בגוף, או קעקועים.
כל אחד ומה שהוא אוהב ומה שעושה לו טוב. והמנתח, זו הפרנסה שלו. לא רואה את העבודה שלו שונה מהבחינה הזאת ממקעקע, פירסר או כל מנתח פלסטי (כמו מנתח להגדלת חזה).
נכון, הוא יכל להתאמן חודשיים- שלוש בחדר כושר ולהשיג את מה שהוא השיג מהניתוח. רק אל תשכחו שברגע שהוא יפסיק להתאמן הוא יתנוון בחזרה.. בכל אופן, מה אתם יודעים על הבחור? אול ימצבו הרפואי לא מאפשר לו? אולי סתם לא בא לו להתאמן ולא חסר לו כסף?
מה אתם שופטים אותו? מי אתם שתעבירו עליו ביקורת בצורה כזאת מכוערת ותקללו אותו? איזה ישראליות מכוערת.. תתעסקו בתחת שלכם בקיצור.
קראתי, נו ו..? עכשיו זה בסדר להגיד:פעם הבאה, לפני שאתה מז**ן תשכל, תקרא קודם תכתבה כי לפי כל ה״אולי אולי ואולי״ שציינת, לא טרחת אפילו לקרוא משפט אחד.
או:סליחה על הגסות והפה המלוכלך,
אבל הוא עדיין דומה לז**ן.
או:הקאתי קצת בפה. איזה אנשים הזויים בחיי..
איכס.
Yepקראתי, נו ו..? עכשיו זה בסדר להגיד:
או:
או:
אני קראתי, ועדיין די מסכים עם The king.פעם הבאה, לפני שאתה מז**ן תשכל, תקרא קודם תכתבה כי לפי כל ה״אולי אולי ואולי״ שציינת, לא טרחת אפילו לקרוא משפט אחד.
אני קראתי, ועדיין די מסכים עם The king.