הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בשביל מה להתאמן? תשתילו חזה וריבועים

בבעיה האמיתית הוא עדיין לא טיפל,הוא עדיין צנום חלש ובתת משקל.

צריך לציין שיש כאן בפורום עיוורון מוסרי.
כי אין הבדל בין הבחור הזה לבין כאלה שלוקחים סטירואידים כשכל מטרתם אסתטיקה.

ותיכף יקפצו כאן ויגידו מה פתאום, אין קשר וכו׳.
אבל שתי התופעות זהות.
רצון להראות טוב יותר, מהר יותר ובצורה בלתי טבעית ע״י תוספות רפואיות זמניות.

מה שיש כאן בפורום זה ילדים בני 16 שעוד לא התבגרו, וגם אנשים בוגרים שחסרים להם נימוסים/דרך ארץ/תרבות דיון.
העניין פה הוא שאנשים מרשים לעצמם להעביר ביקורת בצורה מכוערת בציבור ולפגוע בכבודו של אדם מבלי סיבה.
אני עוד יותר בשוק שהמנהלים פה לא עושים כלום עם הדיון הזה ונותנים לו לזרום בכיף.
אם הייתי במקום הבחור הזה הייתי תובע פה לאנשים את הצורה על הוצאת דיבה. אגב זו עבירה פלילית, אבל יותר מזה, זה גועל נפש.

אבל שתי התופעות זהות.

אני באמת ובתמים לא רואה את הפואנטה בלשפוט בנאדם לפי מה שהוא בוחר עם הגוף שלו. בין אם זה סטרואידים או ניתוח פלסטי. יש הבדל ביניהם כי גם סטרואידים מצריכים עבודה במקביל בכל מקרה וניתוח פלסטי לא.

בסופו של דבר זה מעשה ששורשו נטוע במשהו עמוק הרבה יותר מחוסר שביעות רצון ממראה חיצוני. זה רק מחזק את השאלה שכל אחד צריך לשאול את עצמו והיא למה אני מתאמן? זה עניין של משמעות שתקף לכל אספקט בחיים שלנו.

כמה יפי נפש התעוררו פה.

@The King לא יודע אם אתה טרול אבל אם לא, אתה מדבר כל כך הרבה שטויות לא להאמין. על איזו תביעה אתה מדבר? הבחור חשף את עצמו מה ציפיתה שכולם יקבלו תשינוי שלו? כמה קשקשן אפשר להיות.

תגיד לי שאתה טרול
"הוצאת דיבה, היא הפרה של זכותו החוקתית של אדם לכבוד ולשמו הטוב, כמו גם עוולה נזיקית, על פי חוק איסור לשון הרע."
רפרנס:
דע מהן זכויותיך! הוצאת דיבה ולשון הרע
כמה יפי נפש התעוררו פה.

@The King לא יודע אם אתה טרול אבל אם לא, אתה מדבר כל כך הרבה שטויות לא להאמין. על איזו תביעה אתה מדבר? הבחור חשף את עצמו מה ציפיתה שכולם יקבלו תשינוי שלו? כמה קשקשן אפשר להיות.

אני מדבר שטויות? מה שטויות בדיוק?. זה שהבחור חשף את עצמו לא נותן לאף אחד לגיטימציה לדבר עליו בצורה כזאת. מוסרית וחוקית.
אין בעיה שלא תאהב את מה שהוא עשה, תחשוב מה שבא לך. אבל בין זה לבין לדבר לשון הרע יש הבדל.

מעניין אם הוא יכול לעשות 20 שכיבות שמיכה או 5 מתח. נראה צנום.
גם אם להשוות את הניתוחים לפירסינג או קעקוע.. למה אי אפשר לדבר על זה? במיוחד לאור העובדה שהוא אומר שטויות כמו:
הוכחתי שיש קיצורי דרך! < זה משפט שיכול לעצבן הרבה. כנ"ל לגבי השטויות שהוא אומר לגבי להיות שעות בחד"כ. אנשים נהנים מספורט אם הוא לא, זה לא סימן טוב ולא משהו שצריך בכלל להגיד הנה! דוגמא להומו-ספייאנס נבון שעושה ניתוחים ולא מתאמן.

לדוגמא זה שיש נגיד טרנסגנדרים זה בסדר אבל לקדם שטות כזאת, שהולכת נגד כל הגיון בריא.. ולהגיד שזה נורמה(כבפועל זה סטייה ויש גם דיבורים לגבי שילוב של מספר מחלות כמו סכיזו\בי פולריות ועוד כמה.. לצפות שכולם יגידו ואווו יש לו עכשיו חזה פ33ה או אחלה גוף.. זה מטומטם.

"הוצאת דיבה, היא הפרה של זכותו החוקתית של אדם לכבוד ולשמו הטוב, כמו גם עוולה נזיקית, על פי חוק איסור לשון הרע."
רפרנס:

זה לא עילה להוצאת דיבה,תקרא עוד קצת ותנסה לקרוא ממקורות קצת יותר אמינים מאתר בית עסק של עו"ד שמפרסם את עצמו.
לשיטתך צריך לאסור את שידורי האח הגדול אני מניח כן?(לא שיש לי בעיה עם זה דרך אגב)

רפרנס:
רפרנס:

אני מדבר שטויות? מה שטויות בדיוק?. זה שהבחור חשף את עצמו לא נותן לאף אחד לגיטימציה לדבר עליו בצורה כזאת. מוסרית וחוקית.
אין בעיה שלא תאהב את מה שהוא עשה, תחשוב מה שבא לך. אבל בין זה לבין לדבר לשון הרע יש הבדל.

זה
רפרנס:

כמו שאמרתי אתה סתם זורק חארטות לאוויר. עושה חיפוש בגוגל מוצא ״הוצאת דיבה״ בלי לקרוא עושה העתק הדבק. כמו שלאון אמר, הבחור מזלזל באנשים שטוחנים תתחת במכון שעות על גבי שעות ובונים לעצמם משמעת עצמית אם זה בתזונה ואם זה באימונים ומעדיפים לעבוד קשה ולא להתעצל ולאונן בבית ולחפש קיצורי דרך.כנראה ששוב בילבלת תמוח ולא טרחת לקרוא תכתבה. אם הוא לא היה מזלזל ככה הייתי שותק אבל כרגע הוא חתיכת 0 נקודה.

בהמשך לפוסט :
שם לעצמו שתלים ב100,000 דולר בכמה וכמה ניתוחים..
תסלחו לי אבל זה נראה דוחה.. זה נראה כאילו יש לו שתי ריאות מוגדלות בגב.
🤢
justin-jedlica-eli-ihmis-ken-8.jpg

אבל שתי התופעות זהות.
אתה באמת משווה בינו לבין אנשים שלוקחים סטרואידים ? אתה חושב שסטרואידים מטרתם פשוט לקצר את הדרך? סטרואידים מכניסים אותך לעולם שאתה לא יכול להגיע אליו בתור טבעי.
בלי קשר , לא לוקחים סטרואידים ומגיעים להישגים , חייבים להתאמן ולאכול בצורה קפדנית ביותר , שזה ראוי להערכה .
ככה שאם בן אדם מחליט לקחת סטרואידים בכל ספורט שלא אוסר על לקיחת סטרואידים אני לא רואה בעייה עם זה.

אבל שתי התופעות זהות.
זה ממש לא נכון.
ספורטאים לוקחים סטרואידים או חומרים כאלה ואחרים כדי לשפר את היכולות הגופניות שלהם, ברמה שלא היה ניתן להשיג בצורה טבעית.
ספרינטרים לוקחים סטרואידים(וכן, כול רצי הספרינט באולימפיאדה על אנאבוליים) כדי להתחזק יותר ובכך לרוץ יותר מהר. מקבל את זה. וויטליפטרים לוקחים סטרואידים כדי להתחזק ובכך להרים יותר משקל. לגיטימי. אין לי שום בעיה עם סטרואידים בגלל שהם חייבים לבוא עם עבודה קשה. אבל עם אנשים שעושים כאלה ניתוחים, ולא מתאמנים בכלל, רק כדי לקבל מחמאות פה ושם כן יש לי בעיה.
וכן, גם מפתחי גוף מקצועיים יכולים לדחוף חומרים כול היום. אבל בלי עבודה קשה באימונים, שעות של פוזינג, והקפדה מטורפת על תזונה, אותו אדם לא ינצח בתחרות

@כצמן
זה לא קשור כבר לרצון אלא בזילזול של הליצן הזה באנשים שעובדים קשה בלי כל הבולשיט המזוייף הזה.

זה ממש לא נכון.
ספורטאים לוקחים סטרואידים או חומרים כאלה ואחרים כדי לשפר את היכולות הגופניות שלהם, ברמה שלא היה ניתן להשיג בצורה טבעית.
ספרינטרים לוקחים סטרואידים(וכן, כול רצי הספרינט באולימפיאדה על אנאבוליים) כדי להתחזק יותר ובכך לרוץ יותר מהר. מקבל את זה. וויטליפטרים לוקחים סטרואידים כדי להתחזק ובכך להרים יותר משקל. לגיטימי. אין לי שום בעיה עם סטרואידים בגלל שהם חייבים לבוא עם עבודה קשה. אבל עם אנשים שעושים כאלה ניתוחים, ולא מתאמנים בכלל, רק כדי לקבל מחמאות פה ושם כן יש לי בעיה.
וכן, גם מפתחי גוף מקצועיים יכולים לדחוף חומרים כול היום. אבל בלי עבודה קשה באימונים, שעות של פוזינג, והקפדה מטורפת על תזונה, אותו אדם לא ינצח בתחרות

בפירוש ציינתי - "אין הבדל בין הבחור הזה לבין כאלה שלוקחים סטירואידים כשכל מטרתם אסתטיקה"
שזה הרוב המוחלט של אלו שלוקחים חומרים.
ברוב המוחלט של המקרים לא מדובר באתלטים מקצועיים/תחרותיים אלא בסוג של יוסי מהשכונה שרוצה שרירים להרשים את ציפי מהמכולת.
שזה בדיוק מה שרוצה הבחור בפוסט הנ"ל.

בפירוש ציינתי - "אין הבדל בין הבחור הזה לבין כאלה שלוקחים סטירואידים כשכל מטרתם אסתטיקה"
שזה הרוב המוחלט של אלו שלוקחים חומרים. בוודאי אלו שחברים בפורים.
ברוב המוחלט של המקרים לא מדובר באתלטים מקצועיים/תחרותיים אלא בסוג של יוסי מהשכונה שרוצה שרירים להרשים את ציפי מהמכולת.
שזה בדיוק מה שרוצה הבחור בפוסט הנ"ל.
גם זה דורש עבודה קשה. זה לא שפתאום אתה לוקח סטרואידים ועולה 10 קג של שריר. זה צריך לבוא עם אוכל נכון, ואימונים(׳

גם זה דורש עבודה קשה. זה לא שפתאום אתה לוקח סטרואידים ועולה 10 קג של שריר. זה צריך לבוא עם אוכל נכון, ואימונים(׳

המדד זה לא כמה עבודה, או סבל נכללים בתהליך. גם בהתאוששות מהניתוח יש כאב וסבל.
העניין הוא הרצון להראות טוב יותר והמוכנות להשתמש באמצעים מלאכותיים כדי להשיג מטרה זו.
בדיוק כמו השתלת חזה לנשים. כך גם סטירואידים לגברים.
הבחור בפוסט פשוט בחר בדרך שיש לה פחות מקובלות חברתית. לכן הביקורת בפורום ולכן גם העיוורון המוסרי.

מטומטמם עאלק עבודה של 4 שנים לפחות אם היית אוכל ומתאמן טוב היית נראה תוך חודשיים ככה.
סלחו לי אבל זה לדעתי הדבר הכי מטומטמם בעולם שמתאים לחלשי אופי.
והוא עוד העז לדבר על ל״תחזק״ את הגוף שלו להשקיע בבריאות הייתי קורא לתחזק את הגוף אבל להשתמש בשתלים מלאכותיים בדיוק ההפך.
נורא

נערך לאחרונה:
שיהיה לו לבריאות. אם לי הייתה את האופציה לעשות ניתוח פלסטי, הייתי מבקשת מהמנתח שישים את התחת שלי על הראש בתור כובע
סתם כי זה נשמע מגניב

אבל שתי התופעות זהות.
הבדל אחד קטן. מה שהוא עושה זה לא בעיה באופן טבעי, כאשר ממליצים כאן לאנשים לקחת סטרואידים כאופצה בכלל רק כאשר הגיעו לא משהו, ובטח לא שחיפים כמו הבחר בתמונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית