עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אסטרואידים לא בכדורה״א נשמהיש אדם שאוסף כסף כדי לקנות רכב יפה.
ויש אדם שגונב כסף לקנות רכב.
אבל יש אדם שלישי שיושב על כסא, ועושה רעש בפה כאילו הוא נוהג, ועם צופר צעצוע הוא צופר, מסכן.
אני עבדתי קשה כדי לפתח שרירים.
אבל יש כאלה שלוקחים אסטרואיידים, אבל בסופו של דבר, פיתחו שרירים.
לחברנו כאן אין שרירים, זה סיליקון. הוא לא נוהג ברכב, הכל כאילו.
אני לא שופט אותו, אבל בן אדם שמציג גוף מסיליקון, וחושב שיש לו את מה שספורטאי עובד לקבל, מעורר אצלי רחמים.
ספורטאי מסתובב עם גוף שמעיד על עבודה קשה ושליטה עצמית (ועוד). זה מעין מדליה שמעיד על עבודה מסויימת.
אדם שקונה מדליה כדי להעיד על מה שאין לו מעורר רחמים.
אין כאן שרירים, כל הדיון אם זה לגיטימי או לא, מתיחס אליו כאילו הוא השתיל שרירים.
זה סיליקון.
באמת שמעתי בחדשות על אסטרואידים לאחרונה...יש אדם שאוסף כסף כדי לקנות רכב יפה.
ויש אדם שגונב כסף לקנות רכב.
אבל יש אדם שלישי שיושב על כסא, ועושה רעש בפה כאילו הוא נוהג, ועם צופר צעצוע הוא צופר, מסכן.
אני עבדתי קשה כדי לפתח שרירים.
אבל יש כאלה שלוקחים אסטרואיידים, אבל בסופו של דבר, פיתחו שרירים.
לחברנו כאן אין שרירים, זה סיליקון. הוא לא נוהג ברכב, הכל כאילו.
אני לא שופט אותו, אבל בן אדם שמציג גוף מסיליקון, וחושב שיש לו את מה שספורטאי עובד לקבל, מעורר אצלי רחמים.
ספורטאי מסתובב עם גוף שמעיד על עבודה קשה ושליטה עצמית (ועוד). זה מעין מדליה שמעיד על עבודה מסויימת.
אדם שקונה מדליה כדי להעיד על מה שאין לו מעורר רחמים.
אין כאן שרירים, כל הדיון אם זה לגיטימי או לא, מתיחס אליו כאילו הוא השתיל שרירים.
זה סיליקון.
אופס, שגיאת כתיב, אני לא ממליץ לקחת אסטרואיידים.אסטרואידים לא בכדורה״א נשמה
זה נכון, אבל בכתבה זה נראה מישהו שכאילו "הצליח" ו"עשה את זה", מורם מעם שבמקום להתאמן הלך ועשה ניתוח, קיצור דרך, רק שבסוף יצאה מוטציה והוא מתגאה בה עכשיו.זו אומנם לא בחירה שאני הייתי עושה, אני לא אומר שזה נראה טוב, אבל את האמת? מבחינת רציונל / אתיקה אני לא מוצא בזה שום דבר פסול. למען האמת זה ככל הנראה יותר בטוח מאשר סטרואידים.
אתם מדברים שהכל זה עבודה קשה, לא תמיד. יש גנטיקה. יש ידע, לא חסרים פרמטרים אחרים. אני מכיר המון אנשים שעובדים במכון מאוד קשה, במטבח מאוד קשה ולא רואים תוצאות טובות, לעומת אנשים שעובדים בסבבי, אבל יודעים מה לעשות / לוקחים מאמן ו/או תזונאי. או מנגד מישהו עם גנטיקה מדהימה שגם בלי מכון נראה כאילו מתאמן שנים.
כל מה שאתם אומרים נכון לחלוטין אבל אתם מפספסים לגמריי את הנקודה והיא הזילזול שלו באלה שלא מחפשים קיצורי דרך אלא לבנות לעצמם משמעת עצמית עם עבודה קשה.זו אומנם לא בחירה שאני הייתי עושה, אני לא אומר שזה נראה טוב, אבל את האמת? מבחינת רציונל / אתיקה אני לא מוצא בזה שום דבר פסול. למען האמת זה ככל הנראה יותר בטוח מאשר סטרואידים.
אתם מדברים שהכל זה עבודה קשה, לא תמיד. יש גנטיקה. יש ידע, לא חסרים פרמטרים אחרים. אני מכיר המון אנשים שעובדים במכון מאוד קשה, במטבח מאוד קשה ולא רואים תוצאות טובות, לעומת אנשים שעובדים בסבבי, אבל יודעים מה לעשות / לוקחים מאמן ו/או תזונאי. או מנגד מישהו עם גנטיקה מדהימה שגם בלי מכון נראה כאילו מתאמן שנים.
צריך לציין שיש כאן בפורום עיוורון מוסרי.
כי אין הבדל בין הבחור הזה לבין כאלה שלוקחים סטירואידים כשכל מטרתם אסתטיקה.
ותיכף יקפצו כאן ויגידו מה פתאום, אין קשר וכו׳.
אבל שתי התופעות זהות.
רצון להראות טוב יותר, מהר יותר ובצורה בלתי טבעית ע״י תוספות רפואיות זמניות.
מה שיש כאן בפורום זה ילדים בני 16 שעוד לא התבגרו, וגם אנשים בוגרים שחסרים להם נימוסים/דרך ארץ/תרבות דיון.
העניין פה הוא שאנשים מרשים לעצמם להעביר ביקורת בצורה מכוערת בציבור ולפגוע בכבודו של אדם מבלי סיבה.
אני עוד יותר בשוק שהמנהלים פה לא עושים כלום עם הדיון הזה ונותנים לו לזרום בכיף.
אם הייתי במקום הבחור הזה הייתי תובע פה לאנשים את הצורה על הוצאת דיבה. אגב זו עבירה פלילית, אבל יותר מזה, זה גועל נפש.