הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חטיפי חלבון

ניר זוהר

משתמש מתחיל
150
11
נק' מוניטין:
44
150
11
אני מחפש להשלים קלוריות ל4,000 וכרגע על 3150 ועדיין לא עולה לפעמים יורד במשקל

מה הדרך הכי מהירה מלבד עוד אוכל מוצק
ואני כבר צורך מנת גיינר (1200 קלוריות)

איזה חטיפי חלבון הכי מומלצים למטרה?

נערך לאחרונה:
לדעתי אתה עושה טעות הן בצריכה קלורית גבוהה בהרבה ממה שאתה באמת צריך והן במקורות האוכל שאתה בוחר.

Having said that,

החטיפי 100גרם של מט רקס מכילים יותר מ400 קלוריות כל אחד. בכל אחד יש 30 גרם חלבון. וכל שלל הדברים האחרים שיש בכל החטיפים האלה.

• פותח/ת השרשור
צריכה של 3150 קלוריות ואני יורד 200 גרם כל שבוע במשקל זה מוזר. אני בודק כל דבר על משקל ככה שלא מפספס או מחסיר משהו.
לא מצליח לדחוס אוכל אז לוקח גיינר.
אוכל פסטה מקמח מלא וחזה עוף ובקר איכותי וביצים וכו...
מתאמן יחסית מתחיל רואה שינוי קטן לטובה בשרירים למרות הכל אז אין לי דרך אחרת מלבד להוסיף עוד קלוריות ולחכות לעלייה.
יש משהו שהיית ממליץ לנסות לפני הוספת קלוריות ?

צריכה של 3150 קלוריות ואני יורד 200 גרם כל שבוע במשקל זה מוזר. אני בודק כל דבר על משקל ככה שלא מפספס או מחסיר משהו.
לא מצליח לדחוס אוכל אז לוקח גיינר.
אוכל פסטה מקמח מלא וחזה עוף ובקר איכותי וביצים וכו...
מתאמן יחסית מתחיל רואה שינוי קטן לטובה בשרירים למרות הכל אז אין לי דרך אחרת מלבד להוסיף עוד קלוריות ולחכות לעלייה.
יש משהו שהיית ממליץ לנסות לפני הוספת קלוריות ?

לא יודע למה אתה יורד במשקל באופן עקבי. אתה מחשב כמה אתה מכניס, אבל כמה אתה באמת מוציא? כמה פעילות אירובית יזומה ולא יזומה אתה מבצע. איך נראית התוכנית אימונים שלך. משקל וגובה. משהו פה מתפקשש.

סתם בשביל הקונטרה להמחיש כמה 3000 זה המון: גם בתקופות שהייתי מבצע המון אירובי על בסיס יומי ושבועי (שחייה, ריצה, אופניים, הליכה), פלוס אימוני כוח לא רציניים, במשקל 73, 1.75, לא אכלתי 3000 קלוריות ונשארתי אותו דבר מבחינת משקל באחוז שומן נמוך (10-12%).

• פותח/ת השרשור
אלה הנתונים אם יש משהו שנראה לך חריג אני יבדוק לעומק

גיל 27
משקל 69.8
גובה 172

הוצאה קלוריות בלבד כי נניח שצריכה תקינה .

Rmr 2050
אני עובד במחסן של חנות לא עובד קשה מדי.
350 קלוריות ל8 שעות עבודה
אימון משקולות 200
תוספת 500 למסה
2050+350+200+500
3100.

מתאמן רק 2 פעמים בשבוע בתוכנית ab
להדגיש ש2 פעמים בשבוע אימון וכל השאר אין אירובי בכלל אז בממוצע שבועי הצריכה גדולה יותר כי כל יום אני אוכל אותו דבר באותו כמות
ראית את התפריט שפרסמתי כאן?
אחוז שומן 12-14

אלה הנתונים אם יש משהו שנראה לך חריג אני יבדוק לעומק

גיל 27
משקל 69.8
גובה 172

הוצאה קלוריות בלבד כי נניח שצריכה תקינה .

Rmr 2050
אני עובד במחסן של חנות לא עובד קשה מדי.
350 קלוריות ל8 שעות עבודה
אימון משקולות 200
תוספת 500 למסה
2050+350+200+500
3100.

מתאמן רק 2 פעמים בשבוע בתוכנית ab
להדגיש ש2 פעמים בשבוע אימון וכל השאר אין אירובי בכלל אז בממוצע שבועי הצריכה גדולה יותר כי כל יום אני אוכל אותו דבר באותו כמות
ראית את התפריט שפרסמתי כאן?
אחוז שומן 12-14

מאיפה אתה יודע שכל מה שאתה שורף בעבודה זה 350 ק׳? אם אתה יורד במשקל כנראה שאתה לא באמת נמצא במאזן חיובי.

לגובה ומשקל שלך, 2 אימוני כוח בשבוע ובלי אירובי- 3000 זה יותר מדי. בשביל מסה אתה צריך 10-15% מעל התחזוקה שזה יוצא 200-300 מעל. לפי החישוב שלי זה 2500-2600 וזה עם 4 שעות אירובי ו3 אימוני כוח רציניים. אז לדעתי יש פה משהו שלא מסתדר. כדאי להתייעץ עם איש מקצוע.

תנסה אולי להחליף את הגיינר באוכל למספר שבועות ותראה אם אין שינוי.

• פותח/ת השרשור
מאיפה אתה יודע שכל מה שאתה שורף בעבודה זה 350 ק׳? אם אתה יורד במשקל כנראה שאתה לא באמת נמצא במאזן חיובי.

נצא מנקודת הנחה שבעבודה אני שורף עוד 350 סהכ 700
זה נוגד לגמרי את מה ש @Yukio Mishima אומר.
וזה מה שאני מנסה להוסיף עוד קלוריות ולראות אם תהיה עליה.
אגב אני עם שעון ומכשיר של גלקסי s3 בודק צעדים מרחק קומות וכו. אז יש אינדיקציה מסויימת אם אפשר להגיד גם מדויקת לגבי מרחק וצעדים.

נסכם בזה שהתחלתי לשקול את הגיינר לפני כמה ימים וגיליתי חוסר של רבע מהכמות פר סקופ עקב אוויר. שכמובן האבקה לא נדחסת אז יצר חוסר 300 קלוריות שסידרתי כרגע ומנסה תוספת קלוריות השלמה ל3500 ומקווה לטוב כי מעבר לזה לא יכול להכניס אוכל.

לגבי הוספה מאיפה לדעתכם?
בהנחה שיש לי כבר בתפריט פחמימה 400 חלבון 186 ושומן 82

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית