הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים עזים שאני מאמן יד קדמית

romma953

משתמש מתחיל
175
8
נק' מוניטין:
8
175
8
זה התחיל לפני כמה שבועות
כל פעם שאני מאמן יד קדמית לא משנה אם זה מוט W או משקולות
כואב לי באזור הזה שסימנתי בתמונה
לא קורה לא בבנץ לא בפרס לא הרמות בכלום רק שאני מאמן יד קדמית
זה מעצבן רצח זה כאב שהוא רק בזמן שאני עושה יד קדמית והוא עובר מיד אחרי זה
וקשה ולא נוח לי לאמן
חשבתי אולי לקנות משחה או משהו
מה לעשות?
תודה.

קבצים מצורפים

• q copy.jpg
    q copy.jpg
    KB 6.3 · צפיות: 75
היה לח את זה ביד שמאל במשך חצי שנה.. זאת דלקת באמה ההמלצה שלי תקנה כורכומין תיקח בוקר וערב ,תעבוד רק עם משקולות חופשיות ותעבוד עם משקל שבו אתה לא מרגיש את הכאב , לי אישית זהנעבר אחרי חודש מלקיחת הכורכומין , כשזה קרה הייתי עובד על משקל 15 קילו ליד קידמית והיום אני על 20 וללא שום כאבים
חשוב שגם לאחר שזה עובר תמשיך לקחת את הכורכומין ולא תפסיק ישר , כדי שהכאב יעבור לצמיתות

• פותח/ת השרשור
צר ,רחב ,אחיזה הפוכה , אחיזה נטראלית .......................
טוב ניסיתי שבוע וחצי מנוחה ומה שאמרת
לא עוזר עדיין כואב הורדתי משקלים בחצי ממה שאני עושה בדרך כלל ניסיתי מוט w במשקולות בישיבה בעמידה במשקל נמוך זה כואב הרבה פחות אבל עדיין כואב והרגשה לא נוחה בכלל
וזה רק כפיפת מרפקים בנץ. לחיצות צרפתית הכל פיקס
מה לדעתך עוג אפשר לעשות או רק לפנות לרופא?

• פותח/ת השרשור
היה לח את זה ביד שמאל במשך חצי שנה.. זאת דלקת באמה ההמלצה שלי תקנה כורכומין תיקח בוקר וערב ,תעבוד רק עם משקולות חופשיות ותעבוד עם משקל שבו אתה לא מרגיש את הכאב , לי אישית זהנעבר אחרי חודש מלקיחת הכורכומין , כשזה קרה הייתי עובד על משקל 15 קילו ליד קידמית והיום אני על 20 וללא שום כאבים
חשוב שגם לאחר שזה עובר תמשיך לקחת את הכורכומין ולא תפסיק ישר , כדי שהכאב יעבור לצמיתות
לא שמעתי על זה אף פעם אבל כאילו מה אתה ממליץ למרוח את זה ולהרים את אותו משקל ולהתמודד עם הכאב או להפחית את משקל ולמרוח
כי ניסיתי וולטרן לא עזר בשיט מנוחה כלום
מבאס תחת מתאמן 7 חודשים ובחיים לא היה לי את זה

זה לא למריחה זה כדורים
כורכומין – ויקיפדיה

וכמו שאמרתי תיקח את זה ותרד למשקל עבודה נמול שבו אין כאב לי אישית זה היה 75% ממשקל העבודה , בערך לאחר שבועיים שבועיים וחצי תתחיל להרגיש הקלה ובערך חודש ייקח עד שהכאב ועבור במלואו ותוכל לחזור למשל העבודה הרגיל ולהתקדם ביד הקידמית , מבחינת מחיר מחול אתה יכול לרכוש את זה בזול , אבל ייקח זמן להגיע אם אתה ממש לחוץ להתחיל והמצב בלתי נסבל כמו שהיה אצלי , אני הזמנתי מטבע בריא 2 חבילות של 90 כדורים ב150 אם אני זוכר והגיע לי תוך יום לבית
מקווה שעזרתי מחכה לעדכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית