טרן

• פותח/ת השרשור rednose
  • פורסם בתאריך

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
אני בסייקל חיטוב של מסטרון 450 מג
סוסטנוון 750 , יש לי ניסיון עבר עשיר עם סייקלים לסוגיהם משתמש כ7 שנים לערך,כמובן פיסיטי ובדיקות דם כמו שצריך בכל סיום סייקל,
אני בסייקל כבר חודשיים , הוספתי טרן לקראת סוף השבוע השמיני לסייקל התחלתי להרגיש את התופעות לוואי של הטרן הקצר לאחר שבועיים של שימוש בערך מיותר לציין את התופעות לוואי של טרן קצר שידועות לרובינו , רמות הפרולקטין עלו לדעתי כי החשק מיני שלי ירד במקצת ובו זמנית לא היה לי חשק לכלום מסקנה אישיתי שלי כמובן אין תחליף לבדיקות דם מסודרות ,
הפסקתי לאחר כ6 זריקות עם הטרן הזרקתי 50 מג בכל פעם יודע שזה מינון נמוך אבל גם את זה לא יכלתי לסבול , אציין כי יש לי ניסיון עבר כבד עם טרן שהייתי צעיר יותר הייתי מזריק כ600 מג בשבוע של ארוך , כנראה עם הגיל הכל משתנה אני בן 35 , בכל מקרה השאלה שלי היא האם רמות הפרולקטין יורדות לבד לאחר שימוש נמוך כזה בטרן או שנחוץ דוסטינקס ?
אציין שמאז שהפסקתי מרגיש טוב יותר.
אשמח למענה
?

דחוף לבדוק רמת פרולקטין לפני שהיה לך למטה חתיכת גומי לא פעילה לזמן ארוך מאוד . לשלב דוסטינקס במידת הצורך ומומלץ להתעייץ עם רופא מומחה לקבל חוות דעת (ולא מוסר) . הטרן הקצר יוצא די מהר מהגוף ורמות הפרולקטין צריכות להסתדר אבל העדיפות לבדוק בבדיקה ולהוסיף לפי הצורך אני חושב שמומלץ לתת מכה קטנה עם כוריגון אבל נחכה מה המומחים יגידו

הפרולקטין יסתדר, השאלה תוך כמה זמן ומה יהיו החוויות שתעבור בדרך. כדאי באמת לבדוק את הפרולקטין כי אם הוא לא גבוה ותקח דוסטי אתה עלול להוריד את זה עוד יותר למטה וזה גם לא הכי יעיל

• פותח/ת השרשור
עוד לא עכשיו אני מוסיף , בינתיים מרגיש טוב יותר בלי שום קשר,בעבר הייתי מרביץ טרן ארוך 600 מג בשבוע אבל הייתח צעיר יותר כנראה כבד על המערכת היום לא מסוגל לספוג את החומר הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית