הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנת חטיפים, VITACOST או BB?

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
החוש טעם שלי דפוק ככה שהטעם לא מהווה בעיה, וגם ככה אני לא שותה הרבה אז הם יעזרו לי עוד יותר.

הערכים לא כאלה WOW,לא מבין למה שתרצה לסבול לחינם כשיש חטיפים הרבה יותר טעימים עם ערכים טובים יותר

• פותח/ת השרשור
אשמח לקבל המלצה על חטיפים:
1. כמה שפחות קלוריות
2. לפחות 20 ג' חלבון
3. כמה שפחות חלבון סוייה.
4. מחיר שפוי

כעיקרון עשיתי השוואה בינו לבין:BIG 100, STEEL BAR, PROMAX,LIFT BAR

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הערכים שלו לא הכי טובים וגם הטעם מגעיל....לא מגעיל אבל לא כלכך אכיל.....

עוד הפעם החוש טעם שלי דפוק , מבחינתי לחטיפים: ממוטה ,פרוטאין טוגו ,ביג 100 יש אותו טעם ככה שטעם זה הדבר האחרון שמעניין\מזיז לי.

למה אתה צריך חטיפים ?
לחיטוב זה מיותר
ולמסאה עדיף חטיפים עם הרבה קלוריות כמו ביג 100 - אם בכלל

סבבה תזמין את האופטימום דיאט, אני רוצה שתרשום תגובה ישר אחרי שאתה מסיים חטיף אחד (כשהטעם עוד טרי אצלך), תזמין במיוחד את הטעם מנטה זה ממש טעים. ואם אתה כבר מזמין חטיפים, תוסיף למשלוח דלי של 2LB של ROOT BEER של אופטימום, זה גם ממש טעים ודל קלוריות, מתאים לך לחיטוב בול.

סבבה תזמין את האופטימום דיאט, אני רוצה שתרשום תגובה ישר אחרי שאתה מסיים חטיף אחד (כשהטעם עוד טרי אצלך), תזמין במיוחד את הטעם מנטה זה ממש טעים. ואם אתה כבר מזמין חטיפים, תוסיף למשלוח דלי של 2LB של ROOT BEER של אופטימום, זה גם ממש טעים ודל קלוריות, מתאים לך לחיטוב בול.

משה אתה בקטע של סאדיזם?
🤡

• פותח/ת השרשור
יש לך אותם ויש את הקטנים יותר ב10$ ל9

זה יוצא לי 210$ ל90 חטיפים עם משלוח ב BB

החטיפים הקטנים שלsupreme יוצא 249$ ל90 בBB

אני צריך משהו שאני יכול לקחת לעבודה שלא יישב כבד בבטן ויכול להיכנס לכיס.

משה , הבנתי שהטעם לא משהו ,אבל שוב השאלה שלי היא לא בנוגע לטעם אלא מאיפה כדאי להזמין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית