הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם זה עובד ככה?

• פותח/ת השרשור RoiPow
  • פורסם בתאריך

RoiPow

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
6
314
5
אם לדוגמא אני בגירעון קלורי של 500 כל יום
ויוצא שאני סהכ בשבוע בגירעון של 3500 אך בסופש עשיתי העמסת פחמימות/ציט וחרגתי קצת והגירעון הקלורי שלי ירד ל 500 בסהכ השבועית זה אומר שכמעט כל השבוע הלךלפח, האם כדאי או מומלץ לקצץ בקלוריות אם זה מה פחמימה או בחלבון במהלך השבוע שלאחרי כל עוד זה לא פוגע בי? האם זה עובד ככה שאני יכול לפצות מבחינה קלורית בטווח זמן מסויים?

אם לדוגמא אני בגירעון קלורי של 500 כל יום
ויוצא שאני סהכ בשבוע בגירעון של 3500 אך בסופש עשיתי העמסת פחמימות/ציט וחרגתי קצת והגירעון הקלורי שלי ירד ל 500 בסהכ השבועית זה אומר שכמעט כל השבוע הלךלפח, האם כדאי או מומלץ לקצץ בקלוריות אם זה מה פחמימה או בחלבון במהלך השבוע שלאחרי כל עוד זה לא פוגע בי? האם זה עובד ככה שאני יכול לפצות מבחינה קלורית בטווח זמן מסויים?
מה? למה שהכל ילך לפח? תנשום הכל בסדר שום דבר לא הלך לפח תמשיך כרגיל.

לפי מה שאתה מתאר זה אומר שביום העמסה/צ'יט אתה אוכל בפלוס של 2500 קלוריות, זה ממש לא "חרגתי קצת"

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאתה מתאר זה אומר שביום העמסה/צ'יט אתה אוכל בפלוס של 2500 קלוריות, זה ממש לא "חרגתי קצת"
תהיי דוגמא..
ואיך יכול לחשב ערכים לדוגמא במסעדה לפי המנה או נגיד המבורגר בbbb או נגיד שווארמה בבגט זה דברים שקשה לחשב כי יש בגט שלך תדע איזה בגט זה ורטבים וזה

אחי מצידי תאכל כל יום המבורגר, סניקרס, גלידות חופשי ובורקסים. כל עוד בסוף היום אתה נמצא בגרעון קלורי שלילי אתה ירדת באחוזי שומן/משקל. לא משנה איך כמה ולמה. לגבי ציט מיל פשוט מחשבים כמה קלוריות יצא ואז מקצצים דרך זה את הפחמימות+מוספים יותר אירובי ו3-4 ימים אתה מסודר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית