הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנצ' פרס אחיזה רחבה

• פותח/ת השרשור dox
  • פורסם בתאריך

dox

מושעה
804
219
נק' מוניטין:
242
804
219
ככה לפני חצי שנה בערך עשיתי טעות הייתי עייף וסתם בדקתי כמה אני יכול לעשות מקסימום ניסיתי
יצאתי מזה עם פציעה בחזה
חודשיים לא עשיתי דברים שכאבו לי וחלקי טווח תנועה והפסקתי לעשות אחיזה רחבה
בכל מקרה עבר זמן נשארתי עם האחיזה הרגילה ואתמול עשיתי בנצ' 20 קילו בערך פחות מהמקס שלי לחמש חזרות אבל ניסיתי שוב פעם אחיזה רחבה
ושוב נראה לי נפצעתי מפה לשמה כבר אחרי הבנצ' כאב לי (לא קרוב בכלל למה שהיה אז אבל באותו המקום בדיוק (אני לא זוכר אבל נראה לי בצד השני פעם שעברה זה היה צד ימין ועכשיו שמאל))
המשכתי את האימון רגיל לא כזה הרגשתי הבדל
אציין שהבנצ' הרחב היה לי הרבה הרבה יותר קל

בכל מקרה חשבתי שיעבר אבל עדיין היום כואב לי
upload_2018-8-13_17-50-20.png

זה המקום הוא גם קצת יותר קשה מצד שני

השאלות שלי זה
מה לעשות
ממה זה נגרם (מתיחה של החזה?)
יש בכלל מה לעשות כי אני מעדיף לעשות בנצ' רחב הרבה יותר קל לי

היי, כן כמובן שיש מה לעשות.
מתיחה של החזה או כל שריר אחר יכולה לנבוע מחוסר היכולת שלך לשלוט במשקל לכל אורך התנועה.
הפתרון לזה הוא פשוט , אם אתה רוצה לעבוד דווקא על אחיזה רחבה , תתחיל לעבוד על הטכניקה ,תוריד משקל ותעלה לאט לאט.

• פותח/ת השרשור
היי, כן כמובן שיש מה לעשות.
מתיחה של החזה או כל שריר אחר יכולה לנבוע מחוסר היכולת שלך לשלוט במשקל לכל אורך התנועה.
הפתרון לזה הוא פשוט , אם אתה רוצה לעבוד דווקא על אחיזה רחבה , תתחיל לעבוד על הטכניקה ,תוריד משקל ותעלה לאט לאט.
הייתי אצל רופאה היום אמרה שכנראה יש שתף דם פנימי
אני חייב לציין לפני חצי שנה כבר עשיתי אחיזה רחבה ל100 קילו שמיניות ואז החלפתי לאחיזה רגילה
מה שקרה עכשיו שעשיתי 92.5 אני חושב שהטכניקה שלי הייתה טובה בכלל היה לי נורא נורא קל מוזר לי בכלל שמתחתי את השריר כנראה כי באמת אני כבר לא רגיל לתנועה וחצי שנה זה הרבה זמן

כרגע לעשות בכלל חזה או לתת לנוח? (חשבתי לעשות כל עוד לא כואב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית