עזרה דחופה לאימונים בחול

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני עכשיו נמצא בחול
יש לי אפשרות להתאמן בשלישי, חמישי ושישי
אני נמצא בחיטוב עוד מעט מסיים ועושה את התוכנית הלינארית של ביל סטר (5*5)
הבעיה כזאת, אני רץ כשאני לא מתאמן.. מחר לא בטוח שיתאפשר לי להתאמן ואם כן אצטרך לוותר על חלק מהטיול וסתם חבל...
יש דרך לשלב אימון כוח יום אחרי יום? אני חוזר ברביעי
וככה אוכל להתאמן חמישי שישי
חשבתי לחלק פלג גוף עליון
Hop
בנץ'
ומתח
ואז יום שישי פלג גוף תחתון
סקוואט
דד ליפט
ורעיון לעוד משהו?
או שזה לא טוב ? ומה ההשפעה של להפסיד שבוע של אימוני משקולות ?
כי ריצות אני עושה פה בכיף...
@kotzer @Mike

אם אתה בחופשה שבוע - תהנה. אם בא לך להתאמן תלך ותרים מה שמרגיש לך זורם מבלי להגזים.

חופש שבוע מאימונים זה בסדר גמור, כל עוד זה מתוכנן. אני בדר״כ אחרי תחרות לוקח שבוע-שבועיים חופש מוחלט.

אתה יכול להתאמן יום אחרי יום אם זה עליון ואז תחתון או ההפך. או שאתה עושה עבודה כבדה יותר ביום הראשון ולמחרת יותר תרגילי עזר קלים יותר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בחופשה שבוע - תהנה. אם בא לך להתאמן תלך ותרים מה שמרגיש לך זורם מבלי להגזים.

חופש שבוע מאימונים זה בסדר גמור, כל עוד זה מתוכנן. אני בדר״כ אחרי תחרות לוקח שבוע-שבועיים חופש מוחלט.

אתה יכול להתאמן יום אחרי יום אם זה עליון ואז תחתון או ההפך. או שאתה עושה עבודה כבדה יותר ביום הראשון ולמחרת יותר תרגילי עזר קלים יותר.

אני נהנה, זה באמת חלק מההנאה שלי, אז אני עושה ריצות באזור ונהנה מהנוף

אוקי בנוגע ליום אחרי יום.. אם כדאי לי לשלב את אימון A, B ביחד?
כלומר בנצ לחמישיה
אובר הד רביעיה
מתח חמישיה?
יום אחרי זה
סקוואט חמישיה
ו דדליפט לרביעיה?

כן או שתעשה עליון/תחתון. או שתוותר על אימון אחד.

תלוי כמה כבדים (כמה קשה לך תכלס) האימונים שלך, אם גריינד אז שווה לוותר על אימון אחד. אם הם עדיין זורמים בכיף אז אפשר לנסות סקוואט ודדליפט באותו אימון.

• פותח/ת השרשור
למה רביעיות?

לדעתי, פשוט תבחר אימון ותעשה רק אותו... צא לחופש.

כי לפי התוכנית באימון B עושים רביעיה

כן או שתעשה עליון/תחתון. או שתוותר על אימון אחד.

תלוי כמה כבדים (כמה קשה לך תכלס) האימונים שלך, אם גריינד אז שווה לוותר על אימון אחד. אם הם עדיין זורמים בכיף אז אפשר לנסות סקוואט ודדליפט באותו אימון.

אז אם אעשה דדליפט בחמישי במקום מתח, ובשישי אעשה סקוואט ומתח
פשוט כן התרגילים כבדים לי אני לקראת סוף החיטוב וזה כבר לא פשוט חח ובאלי להצליח הכל

במקרה הזה הייתי מייעץ לוותר על אימון אחד.

קח בחשבון שריצה (כל עוד לא ממש קלילה) בהחלט פוגעת בהתאוששות ובביצועים של האימוני כוח.

• פותח/ת השרשור

קח בחשבון שריצה (כל עוד לא ממש קלילה) בהחלט פוגעת בהתאוששות ובביצועים של האימוני כוח.
אני לא אאבד ככה מאסת שריר? לא באלי לרדת במשקלים
וזה יתן לי רק אימון כוח אחד השבוע וכל השאר ריצות..
ואם לוותר על אימון אז איזה אימון לעשות? A? אפשר להוסיף בו דדליפט?

או אפשרות שניה, ביום חמישי לעשות רק דדליפט עם אירובי, ובשישי אימון A רגיל

נערך לאחרונה:
אתה לא תאבד מאסת שריר ולא תרד בכוח. להיפך, יש סיכוי סביר שבגלל שתתאושש יותר טוב - תהיה זמנית יותר חזק.

תרגע, הכל בסדר, תהנה מהחופשה, המכון יהיה שתחזור, שום אסור לא יקרה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא תאבד מאסת שריר ולא תרד בכוח. להיפך, יש סיכוי סביר שבגלל שתתאושש יותר טוב - תהיה זמנית יותר חזק.

תרגע, הכל בסדר, תהנה מהחופשה, המכון יהיה שתחזור, שום אסור לא יקרה.
חח קודם כל תודה רבה..
אני חוזר כבר היום.. אז רציתי לדעת לגבי האימונים מחר
חשבתי לעשות דדליפט ואירובי, ובשישי אימון A
מה דעתך?

איך הכי נכון אז לנהל את השבוע אם התכנון שלי למשל זה אימון AB 4 פעמים בשבוע, ואירובי (ריצה 30-40דק) 3-4 פעמים בשבוע? לרוב זה יוצא לי אחרי אימון כוח ולפני יום של שוב אימון כוח..

• פותח/ת השרשור
איך הכי נכון אז לנהל את השבוע אם התכנון שלי למשל זה אימון AB 4 פעמים בשבוע, ואירובי (ריצה 30-40דק) 3-4 פעמים בשבוע? לרוב זה יוצא לי אחרי אימון כוח ולפני יום של שוב אימון כוח..
אתה אמור גם לעשות אירובי בין לבין, עם עצימות נמוכה יחסית
עדיף לא ריצה כי קשה יותר להתאושש ממנה

אתה אמור גם לעשות אירובי בין לבין, עם עצימות נמוכה יחסית
עדיף לא ריצה כי קשה יותר להתאושש ממנה

רשמתי, בערך 3 ריצות בשבוע של חצי שעה. לגבי ריצה, אני פשוט ממש ממש אוהב לרוץ, אני יותר רץ לכיף כי זה משחרר לי לחצים עושה לי טוב ובכללי אני רוצה להגיע גם לכושר ריצה טוב בנוסף לאימונים, בגלל זה אני בוחר דווקא בריצה

• פותח/ת השרשור
רשמתי, בערך 3 ריצות בשבוע של חצי שעה. לגבי ריצה, אני פשוט ממש ממש אוהב לרוץ, אני יותר רץ לכיף כי זה משחרר לי לחצים עושה לי טוב ובכללי אני רוצה להגיע גם לכושר ריצה טוב בנוסף לאימונים, בגלל זה אני בוחר דווקא בריצה

אני מאה אחוז איתך אחי, אני גם רץ לכיף אוהב ממש לרוץ אבל צריך להיזהר עם זה במיוחד בחיטוב כי גם ככה הגוף מקבל פחות אוכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית