הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על טקסס

Dekel5030

משתמש מתחיל
177
8
נק' מוניטין:
8
177
8
Vibe
רציתי לשמוע חוות דעת על התוכנית טקסס
7994021.jpg

תוכנית שמאמן הביא לי אחריי ss לא מוצלח במיוחד (יש סיבה למה לא ממשיך בssאם חשוב אפרט)
מה דעתכם על התוכנית והוא אמר שיד אחורית לא צריך מסכימים?

נפח נמוך מדי לפלג גוף עליון, כמו טקסס המקורית.
לא רואה שום סיבה לבצע פרס ובנץ׳ באותו יחס.
לא רואה שום סיבה להתקדם ליניארית בגוד מורנינג וסטיף לג בתור תרגיל חצי עיקרי בשלבים מוקדמים יחסית. זה תרגיל שקל מאוד לפקשש איתו ולא הייתי מנסה להתקדם איתו אלא אם מתחילים ממוט ריק.
פרס להתקדם 2.5 זה 10% מהמשקל עבודה שלך אתה תתקע מהר מאוד בוודאות.

בלי לפגוע חלילה אבל אתה נמצא ממש בתחילת הדרך והתכנית הזאת הרבה יותר מסובכת ממה שאתה צריך.

למה SS לא עבדה לך?
מה הגיל ומ.ג?

• פותח/ת השרשור
נפח נמוך מדי לפלג גוף עליון, כמו טקסס המקורית.
לא רואה שום סיבה לבצע פרס ובנץ׳ באותו יחס.
לא רואה שום סיבה להתקדם ליניארית בגוד מורנינג וסטיף לג בתור תרגיל חצי עיקרי בשלבים מוקדמים יחסית. זה תרגיל שקל מאוד לפקשש איתו ולא הייתי מנסה להתקדם איתו אלא אם מתחילים ממוט ריק.
פרס להתקדם 2.5 זה 10% מהמשקל עבודה שלך אתה תתקע מהר מאוד בוודאות.

בלי לפגוע חלילה אבל אתה נמצא ממש בתחילת הדרך והתכנית הזאת הרבה יותר מסובכת ממה שאתה צריך.

למה SS לא עבדה לך?
מה הגיל ומ.ג?
תודה על המענה המהיר

זה לא המשקל עבודה שלי הוא הוריד לי את המשקלים להתחלה שאני אעלה
סיימתי ss עם משקלים לא להיט אבל יותר גבוהים
הסיבה לכך שעברתי תוכנית היא שהתחלתי טיפול ברואקוטן 40מג והייתי נתקע והשרירים מתאוששים לאט יותר אז הוא הציע אימון עם יום התאששות

את הטכניקה של הרוב די יודע מהss (הסטיף לג והגוד מורנינג לא מושלם)
אני בן 18 משקל 75 וגובה 182+- (התחלתי ב60)

אז מה היית מציע להוסיף או לשנות בשביל שהנפח של פלג גוף עליון יהיה בסדר וסליחה על החפירה

נערך לאחרונה:
אם אתה משתמש בתרופות, רוב התוכניות יהיו בעייתיות בשבילך. להתקדם פעם בשבוע זה עדיין מאוד מהר יחסית.

• פותח/ת השרשור
אם אתה משתמש בתרופות, רוב התוכניות יהיו בעייתיות בשבילך. להתקדם פעם בשבוע זה עדיין מאוד מהר יחסית.
נכון בגלל זה הוא הוריד לי את המשקלים בדי הרבה ואני לא רוצה לפספס במשך חצי שנה אימונים

אז מה כדאי להוסיף לפלג גוף עליון

נערך לאחרונה:
כן אבל לא באופן אידאלי כמו תוכנית עם נפח. השאלה איפה אתה רוצה למקסם. בתוכנית כמו הנ"ל אתה תעלה במסה אבל לא תעלה כנראה באופן אידאלי (אבל תעלה יותר בכוח מאשר בתכונית נפח)

זה ממש לא מתנגש. זה עניין של על מה שמים יותר דגש.

בגדול אם תשמור על תרגילים מורכבים בתור מרכיב עיקרי בתכנית (לא הכל) והתקדמות שבועית כמו שתוכנן (או צורה דומה) אתה תתחזק בהנחה וכל השאר יהיה כמו שצריך. גם עם טווח חזרות של 8-12.

• פותח/ת השרשור
כן אבל לא באופן אידאלי כמו תוכנית עם נפח. השאלה איפה אתה רוצה למקסם. בתוכנית כמו הנ"ל אתה תעלה במסה אבל לא תעלה כנראה באופן אידאלי (אבל תעלה יותר בכוח מאשר בתכונית נפח)

זה ממש לא מתנגש. זה עניין של על מה שמים יותר דגש.

בגדול אם תשמור על תרגילים מורכבים בתור מרכיב עיקרי בתכנית (לא הכל) והתקדמות שבועית כמו שתוכנן (או צורה דומה) אתה תתחזק בהנחה וכל השאר יהיה כמו שצריך. גם עם טווח חזרות של 8-12.

ממש תודה על המענה והסבלנות

אז אם הדגש על לבנות מסת שריר צריך להוסיף משהו לפלג גוף עליון או שזה בסדר?
אולי לשנות ל6חזרות (או יותר כמה שצריך) בכל מורכב כדי שמסת השריר תגדל בצורה יותר אידיאלית? אשמח לעצות או טיפים

נערך לאחרונה:
התכנית בנויה לא רע למטרות היפרטרופיה. חלק מהתכניות שמעלים כאן די מזוויעות למטרה הזאת.

הייתי שומר את הטווח חזרות לכיוון 8-10 במורכבים, ונמנע מסט אחד ביום ״עצימות״ אלא יותר סטים.

• פותח/ת השרשור
התכנית בנויה לא רע למטרות היפרטרופיה. חלק מהתכניות שמעלים כאן די מזוויעות למטרה הזאת.

הייתי שומר את הטווח חזרות לכיוון 8-10 במורכבים, ונמנע מסט אחד ביום ״עצימות״ אלא יותר סטים.
סבבה אז אני אעלה חזרות וביום עצימות אעשה 2 או 3 סטים של 5חזרות
ולהמשיך לעלות כל שישי משקלים?
תודה רבה על המענה

• פותח/ת השרשור
כן תעלה ממש מעט כל שבוע משקלים עד שתתקע, רצוי להעלות ממש מעט.
ושתי שאלות אחרונות וזהו חח סליחה שוב על החפירה
להשאיר את הוריאציות של שבוע כתף שבוע חזה?

ולא לבודד את היד אחורית?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית