עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על המענה המהירנפח נמוך מדי לפלג גוף עליון, כמו טקסס המקורית.
לא רואה שום סיבה לבצע פרס ובנץ׳ באותו יחס.
לא רואה שום סיבה להתקדם ליניארית בגוד מורנינג וסטיף לג בתור תרגיל חצי עיקרי בשלבים מוקדמים יחסית. זה תרגיל שקל מאוד לפקשש איתו ולא הייתי מנסה להתקדם איתו אלא אם מתחילים ממוט ריק.
פרס להתקדם 2.5 זה 10% מהמשקל עבודה שלך אתה תתקע מהר מאוד בוודאות.
בלי לפגוע חלילה אבל אתה נמצא ממש בתחילת הדרך והתכנית הזאת הרבה יותר מסובכת ממה שאתה צריך.
למה SS לא עבדה לך?
מה הגיל ומ.ג?
נכון בגלל זה הוא הוריד לי את המשקלים בדי הרבה ואני לא רוצה לפספס במשך חצי שנה אימוניםאם אתה משתמש בתרופות, רוב התוכניות יהיו בעייתיות בשבילך. להתקדם פעם בשבוע זה עדיין מאוד מהר יחסית.
בעיקר מסת שריר אבל בא לי גם קצת להתחזק (אני יודע שזה מתנגש) גודלים גם מתוכניות כוח נכון?מה המטרה העיקרית פה? מסת שריר או כוח?
כן אבל לא באופן אידאלי כמו תוכנית עם נפח. השאלה איפה אתה רוצה למקסם. בתוכנית כמו הנ"ל אתה תעלה במסה אבל לא תעלה כנראה באופן אידאלי (אבל תעלה יותר בכוח מאשר בתכונית נפח)
זה ממש לא מתנגש. זה עניין של על מה שמים יותר דגש.
בגדול אם תשמור על תרגילים מורכבים בתור מרכיב עיקרי בתכנית (לא הכל) והתקדמות שבועית כמו שתוכנן (או צורה דומה) אתה תתחזק בהנחה וכל השאר יהיה כמו שצריך. גם עם טווח חזרות של 8-12.
סבבה אז אני אעלה חזרות וביום עצימות אעשה 2 או 3 סטים של 5חזרותהתכנית בנויה לא רע למטרות היפרטרופיה. חלק מהתכניות שמעלים כאן די מזוויעות למטרה הזאת.
הייתי שומר את הטווח חזרות לכיוון 8-10 במורכבים, ונמנע מסט אחד ביום ״עצימות״ אלא יותר סטים.
ושתי שאלות אחרונות וזהו חח סליחה שוב על החפירהכן תעלה ממש מעט כל שבוע משקלים עד שתתקע, רצוי להעלות ממש מעט.
תודהה רבה אעדכן תוצאות בהמשךלדעתי עדיף לעשות פעמיים בשבוע חזה ופעם אחת פרס.
אתה יכול להוסיף יד אחורית, לא רואה בעיה עם זה.