הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריח גוף לא נעים - קשור לתזונה? לדברים אחרים?

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
שואל בשביל חבר 😁
יש איזה מאכלים אולי שמשפיעים על העניין? סטרס משפיע? זה מורגש כשאני כשהחבר לפחות טיפה מזיע, אפילו ממש בקטנה (לא ברמה של אחרי אימון או משהו), חוץ מזה אין ריח גוף לא טוב. זה משהו שלא היה עד לאחרונה אז מעניין אם מישהו כאן יכול לשפוך אור על הנושא. לא להגיד עמבה, זה ידוע 🤣

תשמע זה מאוד שכיח, יכול להיות שהוא סובל מחומציות, יכול להיות שהתזונה שלו לקויה והוא לא מכניס מספיק מינרלים, יכול להיות שהתזונה שלו מבססת רק על אוכל מעובד ומטוגן, יש מלא סיבות
אני די בטוח שזה קשור להרגלי תזונה שלו.

בכל מקרה, שישנה את הרגלי התזונה, שיקפיד על ירקות ופירות ושיקנה מבשם גוף - יש היום אחלה מבשמי גוף שטובים לא פחות מבושם וזה עולה 50-80 ש"ח.
אני אישית (ואני לא סובל מריח רע מהגוף) קונה פעם בחודש ושם עליי לפני שאני הולך להתאמן. או לפעמים אפילו כתחליף לבושם כשאני יוצא לבלות.

נערך לאחרונה:
אם זה לא מהאוכל, אז ריח גוף לא נעים רוב הפעמים נובע מהרכב החיידקים הנמצאים על גופנו, אולי שינסה להשתמש בסבון אנטי-בקטריאלי.
יש גם תרופות סבתא כמו נניח לשים סודה לשתייה בבית שחי או טלק וכו'...

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהתזונה שלו לקויה והוא לא מכניס מספיק מינרלים, יכול להיות שהתזונה שלו מבססת רק על אוכל מעובד ומטוגן
אכן יש לי יותר מדי אוכל מעובד ומטוגן לאחרונה עכשיו שאני חושב על זה. ננסה לחזור למוטב מהבחינה הזאת. אבל זה בטוח משפיע אוכל מטוגן וכאלה?

יש מצב שאולי תמצא את זה כמועיל כמובן שאין לקחת כל דבר שם כמוכח מדעית אבל עדיין אני חושב שאפשר לקרוא ולקחת משם כמה דברים שיכולים לעזור...

https://www.onlife.co.il/general/28540

זה נשמע נחמד:

מזונות ירוקים. בעיקר עלים ירוקים, העלים הירוקים ידועים ביכולתם לנקות את הגוף מרעלים ובעיקר מחום ולחות, התכולה הגבוהה של כלורופיל ואנזימים, מינרלים ונוגדי חימצון היא המועילה כל כך. הדרך הטובה ביותר לצרוך אותם היא בסלט ירוק או בשייק ירוק המכיל לקט עלים ירוקים, תפוחי עץ ומים.

שפע של מי שתייה ומיצי ירקות, שפע של נוזלים הוא הכרחי כדי לצנן את עודפי החום והלחות ולטפל בכבד ובדם. מיצי ירקות כמו גזר, סלק, סלרי, מלפפון ועוד, כוס אחת ביום, הם הטובים ביותר לטיפול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית