הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד כמה חמורה העקמת?

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
עד כמה העקמת נוראית? אני אלך לאורטופד צבאי שיבדוק ומה יכולים להביא לי?
תודה

קבצים מצורפים

• 20180817_200626.jpg
    20180817_200626.jpg
    KB 60.9 · צפיות: 237
  • 20180817_200642.jpg
    20180817_200642.jpg
    KB 61 · צפיות: 215
דרושה בדיקה פיזיקלית לראות האם העקמת מבנית או שרירית, אבל בכל מקרה מה מטריד אותך בעקמת? מראה אסטטי? או הגבלות כלשהן?

• פותח/ת השרשור
דרושה בדיקה פיזיקלית לראות האם העקמת מבנית או שרירית, אבל בכל מקרה מה מטריד אותך בעקמת? מראה אסטטי? או הגבלות כלשהן?
לא זה לא מפריע לי מבחינה אסתטית, אלא זה די מפריע לי בסקוואט. כשאני מחזיק את המוט עם אחיזה שווה, המוט יושב לא ישר על הגב ויוצא שהמוט נוטה לצד שמאל תמיד. ניסיתי לייצר אחיזה לא שווה(יד שמאל יותר רחבה מימין) וטעיתי כי המוט באיזשהו שלב סוג של מאבד את השיווי משקל במשקלים כבדים(אני כביכול רפיתי את הצד השמאלי כשיצרתי אחיזה עם יד שמאל יותר רחבה מימין). מחר אני אנסה ליצור אחיזה לא שווה עם יד ימין יותר רחבה מיד שמאל ואבדוק האם זה יאמץ את הצד השמאלי יותר.
פה המוט עם האחיזה שאני אנסה מחר: המוט ישב בצורה ישרה וטובה.
זה היה מהאימון אתמול איפה שהמוט בחזרה החמישית הרגיש לא כל כך טוב:.

לא זה לא מפריע לי מבחינה אסתטית, אלא זה די מפריע לי בסקוואט. כשאני מחזיק את המוט עם אחיזה שווה, המוט יושב לא ישר על הגב ויוצא שהמוט נוטה לצד שמאל תמיד. ניסיתי לייצר אחיזה לא שווה(יד שמאל יותר רחבה מימין) וטעיתי כי המוט באיזשהו שלב סוג של מאבד את השיווי משקל במשקלים כבדים(אני כביכול רפיתי את הצד השמאלי כשיצרתי אחיזה עם יד שמאל יותר רחבה מימין). מחר אני אנסה ליצור אחיזה לא שווה עם יד ימין יותר רחבה מיד שמאל ואבדוק האם זה יאמץ את הצד השמאלי יותר.
פה המוט עם האחיזה שאני אנסה מחר: המוט ישב בצורה ישרה וטובה.
זה היה מהאימון אתמול איפה שהמוט בחזרה החמישית הרגיש לא כל כך טוב:.

האחיזה שלך של המוט ממש לא טובה, אתה דוחף את המוט למטה ולכיוון הצוואר, וזה פשוט דוחף אותך למטה. גם עם גב בריא לחלוטין זה ירגיש זוועה.
היידים צריכות להיות מתחת למוט ולתמוך בו שישאר על הגב, סוג של לנעול אותו

• פותח/ת השרשור
האחיזה שלך של המוט ממש לא טובה, אתה דוחף את המוט למטה ולכיוון הצוואר, וזה פשוט דוחף אותך למטה. גם עם גב בריא לחלוטין זה ירגיש זוועה.
סבבה אני אוסיף את זה לתיקון. תודה

• פותח/ת השרשור
סליחה על הדאבל, אבל היום עשיתי 105 קילו והופיע כאב חזק מאד בצד שמאל מתחת לחזה (אזור הצלעות)
זה הסט השני שצילמו מאחורה:

האם אני טועה בהוצאה של המוט/מיקומו על הגב בלי שום קשר לעקמת?
תודה

לא ככה מוציאים את המוט..אתה צריך להיות במצב שהרגליים שלך טיפלה מקופפות וההוצאה נעשית על ידי כך שאתה פשוט מיישר ברכיים(פשוט מזדקף)
בלי קשר נראה שהמוט יושב נמוך מדי אחרי ההוצאה

סליחה על הדאבל, אבל היום עשיתי 105 קילו והופיע כאב חזק מאד בצד שמאל מתחת לחזה (אזור הצלעות)
זה הסט השני שצילמו מאחורה:

האם אני טועה בהוצאה של המוט/מיקומו על הגב בלי שום קשר לעקמת?
תודה

הוצאה של המוט צריכה להיות מיני סקוואט, לא משהו מורכב במיוחד.
לגבי הכאב קשה מאוד לראות משהו שיגרום במיוחד לזה, לכן עדיף להתייעץ עם פיזיותרפיסט

• פותח/ת השרשור
לגבי הכאב קשה מאוד לראות משהו שיגרום במיוחד לזה, לכן עדיף להתייעץ עם פיזיותרפיסט
המוט ישב נמוך מדי כי כשהוצאתי אותו לקחתי חזה למעלה חזק (וגם את הראש למעלה) אז המוט פשוט ירד למטה(ממש טמטום היה לעשות את זה).
המוט ישב נמוך מדי כי כשהוצאתי אותו לקחתי חזה למעלה חזק (וגם את הראש למעלה) אז המוט פשוט ירד למטה(ממש טמטום היה לעשות את זה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית