עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא זה לא מפריע לי מבחינה אסתטית, אלא זה די מפריע לי בסקוואט. כשאני מחזיק את המוט עם אחיזה שווה, המוט יושב לא ישר על הגב ויוצא שהמוט נוטה לצד שמאל תמיד. ניסיתי לייצר אחיזה לא שווה(יד שמאל יותר רחבה מימין) וטעיתי כי המוט באיזשהו שלב סוג של מאבד את השיווי משקל במשקלים כבדים(אני כביכול רפיתי את הצד השמאלי כשיצרתי אחיזה עם יד שמאל יותר רחבה מימין). מחר אני אנסה ליצור אחיזה לא שווה עם יד ימין יותר רחבה מיד שמאל ואבדוק האם זה יאמץ את הצד השמאלי יותר.דרושה בדיקה פיזיקלית לראות האם העקמת מבנית או שרירית, אבל בכל מקרה מה מטריד אותך בעקמת? מראה אסטטי? או הגבלות כלשהן?
לא זה לא מפריע לי מבחינה אסתטית, אלא זה די מפריע לי בסקוואט. כשאני מחזיק את המוט עם אחיזה שווה, המוט יושב לא ישר על הגב ויוצא שהמוט נוטה לצד שמאל תמיד. ניסיתי לייצר אחיזה לא שווה(יד שמאל יותר רחבה מימין) וטעיתי כי המוט באיזשהו שלב סוג של מאבד את השיווי משקל במשקלים כבדים(אני כביכול רפיתי את הצד השמאלי כשיצרתי אחיזה עם יד שמאל יותר רחבה מימין). מחר אני אנסה ליצור אחיזה לא שווה עם יד ימין יותר רחבה מיד שמאל ואבדוק האם זה יאמץ את הצד השמאלי יותר.
פה המוט עם האחיזה שאני אנסה מחר: המוט ישב בצורה ישרה וטובה.
זה היה מהאימון אתמול איפה שהמוט בחזרה החמישית הרגיש לא כל כך טוב:.
סבבה אני אוסיף את זה לתיקון. תודההאחיזה שלך של המוט ממש לא טובה, אתה דוחף את המוט למטה ולכיוון הצוואר, וזה פשוט דוחף אותך למטה. גם עם גב בריא לחלוטין זה ירגיש זוועה.
היידים צריכות להיות מתחת למוט ולתמוך בו שישאר על הגב, סוג של לנעול אותו
סליחה על הדאבל, אבל היום עשיתי 105 קילו והופיע כאב חזק מאד בצד שמאל מתחת לחזה (אזור הצלעות)האחיזה שלך של המוט ממש לא טובה, אתה דוחף את המוט למטה ולכיוון הצוואר, וזה פשוט דוחף אותך למטה. גם עם גב בריא לחלוטין זה ירגיש זוועה.
היידים צריכות להיות מתחת למוט ולתמוך בו שישאר על הגב, סוג של לנעול אותו
סליחה על הדאבל, אבל היום עשיתי 105 קילו והופיע כאב חזק מאד בצד שמאל מתחת לחזה (אזור הצלעות)
זה הסט השני שצילמו מאחורה:
האם אני טועה בהוצאה של המוט/מיקומו על הגב בלי שום קשר לעקמת?
תודה
המוט ישב נמוך מדי כי כשהוצאתי אותו לקחתי חזה למעלה חזק (וגם את הראש למעלה) אז המוט פשוט ירד למטה(ממש טמטום היה לעשות את זה).הוצאה של המוט צריכה להיות מיני סקוואט, לא משהו מורכב במיוחד.
לגבי הכאב קשה מאוד לראות משהו שיגרום במיוחד לזה, לכן עדיף להתייעץ עם פיזיותרפיסט
המוט ישב נמוך מדי כי כשהוצאתי אותו לקחתי חזה למעלה חזק (וגם את הראש למעלה) אז המוט פשוט ירד למטה(ממש טמטום היה לעשות את זה).הוצאה של המוט צריכה להיות מיני סקוואט, לא משהו מורכב במיוחד.
לגבי הכאב קשה מאוד לראות משהו שיגרום במיוחד לזה, לכן עדיף להתייעץ עם פיזיותרפיסט