הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיוור מאוד ("נראה נורא") אחרי אימון. לאחר כמה שעות "חוזר לעצמי". מהי הסיבה?

WaffleBoy

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
בן 27 שהתחיל להתאמן + לשנות תזונה לפני כשלושה חודשים.
גובה 183, משקל 72.5 (לעומת 85.5 קילו לפני 3 חודשים).

אימון: אימון שהרכיב לי מאמן שחייה. מתאמן 5 פעמים בשבוע בבקרים - 4 ק"מ הליכה ושעה וחצי שחייה.
תזונה: ניתן על ידי תזונאי. בגירעון קלורי שלילי - כ- 2300-2600 קלוריות ביום.

(בדיקות דם תקינות!)
תודה.

דווקא זה לא, אבל אין לי את התסמינים במחסור (או עודף?) של זה.

יש כזאת בדיקה לפני ואחרי מאמץ. אצל אנשים עם כשל בפינוי אמוניה (משלל סיבות) יש תחושה רעה אחרי אימון עצים, משהו שחולף אחרי כמה שעות. אמוניה היא תוצר פירוק של חלבון (גם בשריר וגם בעיכול)

עכשיו שמתי לב שכתבת שאתה עושה אימוני שחייה. איפה אתה שוחה?
כתבת שירדת 13 קילו ב3 חודשים. זאת הייתה ירידה בשומן? בלווי תזונאי? בדיקות דם היו לפני או אחרי התקופה הזאת?

• פותח/ת השרשור
יש כזאת בדיקה לפני ואחרי מאמץ. אצל אנשים עם כשל בפינוי אמוניה (משלל סיבות) יש תחושה רעה אחרי אימון עצים, משהו שחולף אחרי כמה שעות. אמוניה היא תוצר פירוק של חלבון (גם בשריר וגם בעיכול)

עכשיו שמתי לב שכתבת שאתה עושה אימוני שחייה. איפה אתה שוחה?
כתבת שירדת 13 קילו ב3 חודשים. זאת הייתה ירידה בשומן? בלווי תזונאי? בדיקות דם היו לפני או אחרי התקופה הזאת?

בהרצליה.
זאת ירידת שומן משמעותית + קצת מסה לדעתי. בליווי תזונאי (לפחות רק בהתחלה. עוד כחודש צריך להיפגש איתו).
בדיקות דם היו תקינות לפני וגם אחרי (היום).

אבדוק לגבי בדיקת האמוניה.

חיוור יכול לקרות מהמון דברים, קשה לדעת מה הסיבה כשלא יודעים מה עצימות האימון, מה עשית לפני, זה קרה פעם לפני? מה המאמן שלך אומר?
אתה אוכל / שותה לפני האימון?

עצימות האימון.. קצת קשה לי לתאר זאת. אבל הדופק נע בין 140-180 במשך כמעט שעה וחצי. לפני תחילת האימונים לא הייתי עושה כושר או אירובי (7 שנים).

לא דיברתי עם המאמן, כי הוא נטו בנה לי תכניות בהתחלה ואני התחלתי לשחק איתן.
אני שותה קפה + 3-5 כוסות מים לפני האימון. אני אוכל חופן של אגוזי מלך ושקדים כשעה לפני האימון (8 בבוקר האימון). לפעמים אוכל 2 קוביות שוקולד אם יש רעב קל (נדיר).

מציע בתור התחלה להוריד בעצימות האימון ו/או לקצר אותו.
לא ציינת איך אתה מרגיש.
אם אתה מרגיש טוב, למראה יש פחות חשיבות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית