הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קנייה מ BB.com + אומגה 3 + מולטי-ויטמין ואבקת חלבון

XpHunTeR

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
-12
45
0
בעקבות הנושא "אחת ולתמיד - איפה כדאי לקנות תוספים"
החלטתי שכדאי לקנות מוצרים מ Bodybuilding.com
הבעיה שאחרי משלוח ומע"מ זה יוצא ממש יקר, אבל אם יודעים בדיוק מה לקנות זה יכול לצאת טוב.

זה התכנון הראשוני שלי:
Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Caramel Toffee Fudge X1
NOW ADAM, 120 Tablets X1
Olympian Labs Omega-3 Fish Oils, 240 Softgels X2
משלוח: 50$, הכל יוצא 133.2$, אחרי מע"מ זה אמור לצאת בערך 577 שקל.
לפי חישוב זה אמור להיות בערך 330 שקל יותר זול מבארץ..

האומגה 3 זה בשבילי ובשביל כל המשפחה, והשניים האחרים זה בשבילי.
אני רוצה דעות לגבי מה שלקחתי, אם יש משהו יותר טוב, אם כדאי להזמין יותר או פחות, אם תהיה בעיה במכס ודברים כאלו...יש לציין שעד היום לא לקחתי אבקות או ויטמינים חוץ מ B12 שגם לא היה בקביעות (בבדיקת דם שעשיתי לפני שנתיים לא היו לי חוסרים..האם לקיחת מולטי ויטמין יכולה להזיק?)

תודה!

נערך לאחרונה:
ההיתי לוקח את ה fish oil של אופטימום במקום האומגה של אולימפיה.
וגם את האופטי מן או את הפרפורמקס של אופטימום או את ה twinlab dual tabs במקום המולטי שלקחתה.
מביא גם קפאין ואפדרין לחיטוב דיי גרושים שם.

את ההאבקה קונה בארץ כי ההפרש הוא סביב ה40-50 שקל לא יותר. וככה גם ירד מחיר המשלוח ויצא לך עוד יותר זול שאר הכדורים שתביא.

ההיתי לוקח את ה fish oil של אופטימום במקום האומגה של אולימפיה.
וגם את האופטי מן או את הפרפורמקס של אופטימום או את ה twinlab dual tabs במקום המולטי שלקחתה.
מביא גם קפאין ואפדרין לחיטוב דיי גרושים שם.

את ההאבקה קונה בארץ כי ההפרש הוא סביב ה40-50 שקל לא יותר. וככה גם ירד מחיר המשלוח ויצא לך עוד יותר זול שאר הכדורים שתביא.

לא יעצרו אפדרין במכס ? כי הוא לא חוקי בארץ ..

• פותח/ת השרשור
Berk0 - צודק, עדיף כבר לקנות את האבקה בארץ ואת שאר הדברים מ BB.COM
kozaman - על איזה מוצר דיברת?
hypertrophy - ראיתי הרבה סוגים של אומגה 3 וכל דבר במחיר אחר..יש זולים ויש יקרים..השאלה מה האיכות של מה ששמתי...
Moshe - המחיר שכתבתי הוא אחרי ההנחה של ה 10%...

נראה לי אני כבר לא אקנה מ BB.COM חחח..
אומגה 3 ואבקת חלבון אתם אומרים שעדיף בארץ ואני במילא לא סגור לגבי המולטי ויטמין הזה..

תזמין תיראה איך הולך ואז תחילט אן להמשיך, למה נגיד אתה מזמין חלבון זה יוצא זול בעוד 50 שקל, אבל למשלוח אתה יכול להוסיף עוד כמה מוצרים שהמחיר שלהם נמוך והמשלוח נשאר אותו דבר ואז ההפרש גודל.

ושוב...הסבר קטן שבעליה של חנות למוצרי טבע אמר לי פעם....כככללללל שמן הדגים מיוצר באותם 5 מפעלים אשר מספקים את זה לכל החברות....בסופו של דבר תבחר את התכשיר שתשתמש בו לפי כמות הEPA DHA ולפי המחיר הנמוך ביותר.....

• פותח/ת השרשור
ושוב...הסבר קטן שבעליה של חנות למוצרי טבע אמר לי פעם....כככללללל שמן הדגים מיוצר באותם 5 מפעלים אשר מספקים את זה לכל החברות....בסופו של דבר תבחר את התכשיר שתשתמש בו לפי כמות הEPA DHA ולפי המחיר הנמוך ביותר.....

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית