הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בברך כבר שנה וחצי

• פותח/ת השרשור Lihex
  • פורסם בתאריך

Lihex

משתמש מתחיל
114
6
נק' מוניטין:
23
114
6
לפני שנה וחצי הייתי עושה תוכנית כוח נראלי לינארית 5X5
ומהסקוואט התחילו לי כאבי ברכיים ועשיתי הפסקות קצרות הן לא עבדו
אז ממש הורדתי את הרגליים במשקלים כדאי להמשיך להתאמן והיו לי כאבים קטנים בברכיים
עברתי ניתוח אף לפני 8 חודשים וכתוצאה מהניתוח הייתי צריך להפסיק להתאמן חודשיים
אז לפני חצי שנה חזרתי להתאמן אחרי החודשיים האלה והפסיקו לי הכאבים בברך השמאלית אבל הברך הימנית עדיין כואבת
אז עדיין בכל הזאת התאמנתי למרות הכאבים כי הם כאבים קטנים ואני חווה אותם רק כשאני עושה סקוואט וכו
ואז נסיתי לעלות ביום ראשון את המשקל של הסקוואט (כי רציתי להתקדם) ואז הרגשתי כאב חזק בברך הימנית וראיתי שבברך שלי יש איזה שתף דם אבל לא נפוח
אז הלכתי לארטופד והוא אמר שזה כלום ואמר לי ללכת לפיזותורפיה

עכשיו אני לא סומך על רופא ולא כלום מה אתם ממליצים לעשות? שנה וחצי של כאבים זה לא צחוק מישהו מכיר רופא טוב שאני יכול ללכת אליו או להגיד מה לעשות?

כמו שהמליץ לך הרופא, לך לפיזיורתפיסט ספורט טוב, והכאבים יפתרו לך תוך כמה מפגשים ספורים.
אני מטפל מידי יום במתאמנים עם כאבי ברכיים ורואה מקרים עם תלונות דומות, אין צורך לסבול תקופה ארוכה כל כך מכאבים.

• פותח/ת השרשור
כמו שהמליץ לך הרופא, לך לפיזיורתפיסט ספורט טוב, והכאבים יפתרו לך תוך כמה מפגשים ספורים.
אני מטפל מידי יום במתאמנים עם כאבי ברכיים ורואה מקרים עם תלונות דומות, אין צורך לסבול תקופה ארוכה כל כך מכאבים.

תודה רבה על התגובה הזמנתי תור לפיזיותרפיה דרך כללית

אבל זה באוקטובר
הם טובים בכלל דרך כללית? או שיש מקומות ספציפיים טובים שעוסקים בפציעות ספורט

עדיפות למקומות שעוסקים ועובדים עם ספורטאים אבל אי אפשר לדעת לפעמים גם בקופה תזכה לטיפול איכותי ושירות טוב
אם תרצה המלצה על פיזיו ספורט תגיד לי באיזה איזור

• פותח/ת השרשור
אני גר בפתח תקווה אז באזור המרכז
התור שלהם ממש רחוק של כללית אני לא אשרוד עד אז חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית