הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט לבדיקה.

StrongLift

משתמש קבוע
1,146
545
נק' מוניטין:
2,827
1,146
545
מצחיק(ועצוב.) שהייתי פותח כאלה ב2013 בערך ושוב חוזר לזה אחרי 5 שנים... 😣

בכל מקרה מצרף סרטון אם מישהו יוכל בבקשה לתת דגשים או לאשר שזה באמת בסדר.
תודה!😁

אתה לא בונה מספיק מתח עם המוט לפני שאתה מרים אותה. אני לא סגור על איך אומרים את זה בעברית אבל אתה צריך to pull the slack out of the bar. אם אתה לא יודע למה אני מתכוון אז תכתוב את זה בגוגל. לפי הטכניקה שבסרטון אני חושב שברגע שתסדר את זה, הטכניקה תהיה טובה

• פותח/ת השרשור
אתה לא בונה מספיק מתח עם המוט לפני שאתה מרים אותה. אני לא סגור על איך אומרים את זה בעברית אבל אתה צריך to pull the slack out of the bar. אם אתה לא יודע למה אני מתכוון אז תכתוב את זה בגוגל. לפי הטכניקה שבסרטון אני חושב שברגע שתסדר את זה, הטכניקה תהיה טובה

הבנתי למה אתה מתכוון אני מכיר את זה...
אני חושב שזה פשוט עדיין משקל די קל אז אני פשוט מושך מהר. בכל מקרה תודה אשים על זה דגש! 😃

אפילו לא הייתי אומר לגמרי שחסר לך למשוך את המתח במוט, אלא יותר שפוזיציית ההתחלה שלך היא חיקוי של פוזיציה טובה. זה מצטלם יפה, אבל לא פרקטי בעליל.
פוזיציה טובה אמורה להכניס אותך ואת המוט למתח ואיזון, בצורה שמשם התנועה למטה של המוט היא רק המשך חלק מפוזיציית ההתחלה, ובמקרה שלך יש ניתוק מוחלט בין פוזיציית ההתחלה לבין מה קורה כשהמוט מתחיל לזוז.
פוזיציה טובה היא כזאת שבמשקלים קלים מאוד המוט אמור להתנתק מהרצפה עוד לפני שהתחלת למשוך, ומשם כל מה שנשאר לך לעשות זה להמשיך לעמידה עם המוט בידיים

• פותח/ת השרשור
אפילו לא הייתי אומר לגמרי שחסר לך למשוך את המתח במוט, אלא יותר שפוזיציית ההתחלה שלך היא חיקוי של פוזיציה טובה. זה מצטלם יפה, אבל לא פרקטי בעליל.
פוזיציה טובה אמורה להכניס אותך ואת המוט למתח ואיזון, בצורה שמשם התנועה למטה של המוט היא רק המשך חלק מפוזיציית ההתחלה, ובמקרה שלך יש ניתוק מוחלט בין פוזיציית ההתחלה לבין מה קורה כשהמוט מתחיל לזוז.
פוזיציה טובה היא כזאת שבמשקלים קלים מאוד המוט אמור להתנתק מהרצפה עוד לפני שהתחלת למשוך, ומשם כל מה שנשאר לך לעשות זה להמשיך לעמידה עם המוט בידיים

אני ממש מבין על מה אתה מדבר כי ממש הרגשתי את זה בעבר במשקלים הרבה יותר גבוהים.
אז איך בפועל אפשר לתקן את זה? מה אני עושה לא נכון? מה לשנות בתנועה?
תודה על התגובה! 😃

אני ממש מבין על מה אתה מדבר כי ממש הרגשתי את זה בעבר במשקלים הרבה יותר גבוהים.
אז איך בפועל אפשר לתקן את זה? מה אני עושה לא נכון? מה לשנות בתנועה?
תודה על התגובה! 😃
דדליפט זה כנראה התרגיל הכי פשוט שיש, אבל כולם הופכים אותו למורכב יותר ממה שהוא צריך להיות בחיפוש אחר הסט אפ המושלם, שבפועל אתה צריך לחפש את הסט אפ שטוב לך.
תנסה להשתמש בטכניקה שהוא מלמד בסרטון פה, ואם אתה רואה שזה לא עוזר אז ננסה להכווין אותך יותר טוב:

הדבר הראשון שאתה צריך לתקן זה מותניים נמוכות מידי בהתחלת המשיכה. זה דיי פשוט. תעמוד כשהמוט בערך מעל השרוכים, תביא את השוקיים למוט, ותרים חזה למעלה בלי להוריד מותניים. זה אמור לשים אותך בפוזיציה טובה. תעלה סרטון שאתה מתקן את זה ואז יהיה יותר קל לתקן את שאר הדברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית