הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוזי שומן בחיטוב

נתן לוי

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
1
67
1
שלום לכולם,
מימה שידוע לי על מנת להתחטב יש להיות בגירעון קלורי מן הסתם .
השיטה היא לדעת את כמות החלבון -שומן- פחמימה שהגוף צריך בהתאם לנתנוים של כול מתאמן, ולפי זה לקצץ לאט לאט את כמות הפחמימה על מנת ליצור גירעון.
השאלה שלי זה כאשר יוצרים גיערון קלורי קטן על מנת לא לאבד שריר נגיד 10 15 אחוז מהתחזוקה, האם בהמשך החיטוב יש להוריד עוד פחמימה?
כי באיזהשהוא שלב הירידה במישקל נעצרת ואז יש צורך לקצץ שוב בפחמימה...אז האם לקצץ עוד או להיתקע על הגירעון הזה עד שהגוף יוריד מעצמו..תודה לעונים.

ברור, כל פעם שהמשלק משתנה התזונה משתנה, גם למסה גם לחיטוב. ירדת כמה קילואים, מן הסתם התחזוקה ירדה ויש להחסיר עוד מהתפריט, אבל לא רק מהפחמימה זה אמור להיות שווה בשווה מהכל, אתה צריך להגיע לערכים שצריך מבחינת פחימימה שומן וחלבון

• פותח/ת השרשור
הקטע זה שלפני שנה וחצי כשהלכתי למאמן אישי ( בין הגדולים בארץ מעדיף לא לינקוב בשמות)שבנה לי את התפריט והחיטוב, הוא אמר לקצץ רק פחמימה לאט לאט ולא לגעת בחלבון\ שומן. אבל בחיטוב הזה משום מה כול קיצוץ מוריד לי הרבה במישקל ואני לא יכול להרשות לעצמי לאבד הרבה מישקל כי אני כבר על אחוז יחסית נמוך מתחת לעשר בערך

אם אתה רוצה להיראות טוב ולא מתחרה תישאר ב10% שומן. כי פחות מ10% שומן אתה תהיה על 0 פחמימה בסופו של דבר, מה שתהיה הכי עייף, הכי עצבני, והכי חלש בעולם. אני למשל בן 19 השיא שלי בחיטוב הוא 11%-12% שומן כי אני סה"כ רוצה להינות מהחיים ולהיראות יחסית בן זונה.

הקטע זה שלפני שנה וחצי כשהלכתי למאמן אישי ( בין הגדולים בארץ מעדיף לא לינקוב בשמות)שבנה לי את התפריט והחיטוב, הוא אמר לקצץ רק פחמימה לאט לאט ולא לגעת בחלבון\ שומן. אבל בחיטוב הזה משום מה כול קיצוץ מוריד לי הרבה במישקל ואני לא יכול להרשות לעצמי לאבד הרבה מישקל כי אני כבר על אחוז יחסית נמוך מתחת לעשר בערך

נגיד סתם דוגמא, אם אתה שוקל 80 קילו אתה צריך 160 גרם חלבון, אם אתה שוקל 75 אתה צריך 150, אז בתכלס אתה כן יכול להוריד מהחלבון

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להיראות טוב ולא מתחרה תישאר ב10% שומן. כי פחות מ10% שומן אתה תהיה על 0 פחמימה בסופו של דבר, מה שתהיה הכי עייף, הכי עצבני, והכי חלש בעולם. אני למשל בן 19 השיא שלי בחיטוב הוא 11%-12% שומן כי אני סה"כ רוצה להינות מהחיים ולהיראות יחסית בן זונה.
צודק מאה אחוז.
הייתי שם ואין לתאר איזה תחושה של עצבנות ועייפות
נגיד סתם דוגמא, אם אתה שוקל 80 קילו אתה צריך 160 גרם חלבון, אם אתה שוקל 75 אתה צריך 150, אז בתכלס אתה כן יכול להוריד מהחלבון
נכון זה הגיוני. בגלל זה אין לי מושג למה הוא אמר רק פחמימה...

בסופו של דבר זה לא משנה כמה פחמימה כמה חלבון וכמה שומן אתה אוכל. בסופו של דבר זה כמה קלוריות אתה אוכל. גם במסה וגם בחיטוב וגם בניטרלי חשוב הגרעון קלורי. כמו כן עדיפות לחלבון גבוה.

תצרוך פי 2-3 מהמשקל גוף בגרמים בחלבון, עדיפות ליותר בחיטוב, שומן מינימום 35 גר׳ (רצוי יותר, תלוי איך אתה מרגיש) והשאר פחמימה / שומן.

קרדיט למייק על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית