הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה סרטון עקבים עולים בסקוואט. יש סרטון, אשמח לעזרה.

אדירגבאי

משתמש מתחיל
119
5
נק' מוניטין:
5
119
5
היי, אני עושה סקוואט כבר דיי הרבה זמן (LB) ושמתי לב שהעקבים שלי עולים קצת. עכשיו הם לא עולים מאחורה, אלא נכנסים כזה פנימה.. וזה לא קשור למשקל כבד או קל כי שמתי לב שזה קורה לי גם בחימום. אמרו לי שזה לא כזה קריטי אבל בכל זאת נסיתי לשנות עמידה ואולי להרחיב קצת את העמידה או להוציא את האצבעות קצת יותר החוצה, כלום לא עזר. ואז חשבתי שאולי זה קשור לנעל שהיא לא מחזיקה לי את הכף רגל כמו שצריך כי גם כשאני עושה לג פרס, אני מרגיש שפשוט הכף רגל שלי זזה בתוך הנעל הצידה. הנה הסרטון :
רק שימו לב שהעקב לא עולה בצורה דרסטית וגם לא עולה למעלה אלא הצידה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה קריסת קשת, כתבתי על זה בעבר ועל איך לפתור את זה:
כף הרגל – החוליה החלשה

חשבתי יותר בגלל שהנעל שלי לא מחזיקה לי טוב את הקרסול ואני מרגיש אותו זז לי בתוך הנעל אז אולי נעל כמו נייק רומלוס יחזיק לי את העקב יותר ויהיה לי יותר קל. אבל תודה רבה אני אקרא.

חשבתי יותר בגלל שהנעל שלי לא מחזיקה לי טוב את הקרסול ואני מרגיש אותו זז לי בתוך הנעל אז אולי נעל כמו נייק רומלוס יחזיק לי את העקב יותר ויהיה לי יותר קל. אבל תודה רבה אני אקרא.
נעל טובה תחזיק את כף הרגל יותר טוב, תצמצם קריסת קשת, ותאפשר לך להיכנס ךפוזיציה טובה עם כף הרגל בקלות יותר, אבל היא לא מחליפה את העבודה שאתה צריך לעשות, ואם תעשה אותה טוב אתה תוכל לעשות סקוואט מעולה גם בלי נעליים בכלל

איך זה קשור לעלייה של הסקוואט אם העלייה של העקבים קורא כשאני יורד למטה?
העקבים עולים כי אין לך שווי משקל בירידה כי הכפות רגליים שלך ממוקמות לא טוב.
זווית רחבה יותר תיתן לך יותר שווי משקל והרגל תנועה בצורה טבעית יותר

• פותח/ת השרשור
העקבים עולים כי אין לך שווי משקל בירידה כי הכפות רגליים שלך ממוקמות לא טוב.
זווית רחבה יותר תיתן לך יותר שווי משקל והרגל תנועה בצורה טבעית יותר

נסיתי לפתוח את הכפות רגליים וכמעט נפלתי קדימה, הרגשתי חוסר שווי משקל מטורף. אין לי שיווי משקל כי הנעל שלי לא מחזיקה לי טוב את העקב בכלל בכלל

נערך לאחרונה:
אבל חשבתי שהאולסטאר נחשבות דווקא לנעל טובה. אולי פשוט המידה לא טובה. תודה בכל מקרה, אתה ממליץ לי על נעל ? Adipower או nike romaleos 3 ?
אולסטר זה חרא נעל, פשוט זה עדיף משמעותית מנעל ריצה.
אני ממליץ על הרומלאוס מה-2 האלה

היי, אני עושה סקוואט כבר דיי הרבה זמן (LB) ושמתי לב שהעקבים שלי עולים קצת. עכשיו הם לא עולים מאחורה, אלא נכנסים כזה פנימה.. וזה לא קשור למשקל כבד או קל כי שמתי לב שזה קורה לי גם בחימום. אמרו לי שזה לא כזה קריטי אבל בכל זאת נסיתי לשנות עמידה ואולי להרחיב קצת את העמידה או להוציא את האצבעות קצת יותר החוצה, כלום לא עזר. ואז חשבתי שאולי זה קשור לנעל שהיא לא מחזיקה לי את הכף רגל כמו שצריך כי גם כשאני עושה לג פרס, אני מרגיש שפשוט הכף רגל שלי זזה בתוך הנעל הצידה. הנה הסרטון :
רק שימו לב שהעקב לא עולה בצורה דרסטית וגם לא עולה למעלה אלא הצידה.

עד כמה שאפשר לראות מהזויות המאוד לא מועילה שצילמת בה?
יש קריסה בקרסול או קריסה בקשת, מה שחסר שם זה עוד טוסיק אחורה ועוד ברכיים לצדדים, למה? כי אז הברכיים יהיו בקו אחד עם האצבעות ולא פנימה ויגרמו לקריסה.
יש לך שם גם גלישה קדימה מה שאומר שאתה מאבד טונוס בהמסטרינגס אבל זה היצור מושכל ולא יותר, שוב, בגלל הזויות צילום המאוד חלקית הזאת.

בעיני זה בהחלט פתיר.

• פותח/ת השרשור
עד כמה שאפשר לראות מהזויות המאוד לא מועילה שצילמת בה?
יש קריסה בקרסול או קריסה בקשת, מה שחסר שם זה עוד טוסיק אחורה ועוד ברכיים לצדדים, למה? כי אז הברכיים יהיו בקו אחד עם האצבעות ולא פנימה ויגרמו לקריסה.
יש לך שם גם גלישה קדימה מה שאומר שאתה מאבד טונוס בהמסטרינגס אבל זה היצור מושכל ולא יותר, שוב, בגלל הזויות צילום המאוד חלקית הזאת.

בעיני זה בהחלט פתיר.

עשיתי סקוואט אתמול ונסיתי באמת להוציא ברכיים יותר החוצה שיהיו לכיוון האצבעות ברגליים ואכן העקבים פחות עלו אבל עדיין היה ממש טיפה של עלייה

עשיתי סקוואט אתמול ונסיתי באמת להוציא ברכיים יותר החוצה שיהיו לכיוון האצבעות ברגליים ואכן העקבים פחות עלו אבל עדיין היה ממש טיפה של עלייה
תמשיך לנסות למצוא את הזווית הנכונה, הרבה מהרמת משקולות זה לפתח את החוש איך הגוף שלך צריך להתמקם בשביל התנועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית