הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר VitaCost אהבלים או שנדמה לי?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
הזמנתי חבילה של 25$ כולל משלול (ויטמין D), החבילה נשלחה לארץ (לאמא שלי).
בחרתי במשלוח הכי זול, הם שלחו דווקא ב UPS, מה הם אהבלים או שבא להם לבזבז סתם כסף? שלחתי להם מייל וגם לשרי הזו שרן פירסום כאן שיבטלו את זה וישלחו בדואר רגיל... נראה לי צריך לציין את זה בעגלת קניות כשמזמינים או משהו כי לפי התגובות האחרונות והמשלוחים האחרונים כאן, הם עושים את זה הרבה.

תודה. אני נותן להם בדיוק 24 שעות כמו שהם "מתחייבים" לענות למייל ואז אתקשר. איזה מעצבנים הם

עשיתי אתמול הזמנה, היא בסטטוס עוד לא נשלח.

האם גם אני בדרך לאכול אותה? מיד אחרי ההזמנה שלחתי מייל שאם הם מתכוונים לשלוח עם UPS שיבטלו את ההזמנה, אני לא מוכן לקבל את זה ככה.

אני לא מצליח להתקשר לחו"ל כרגע, מחר בבוקר נבדוק מה הסיפור מול בזק.

• פותח/ת השרשור
קיצר המסקנה היא שהם חברה סוג ז', הנציגה אמרה לי שיש מצב שאם בוחרים ISAL אז הם עובדים עם UPS ופשוט משנים את זה שם, כדי לדעת בוודאות צריך להתקשר ל MAIN OFFICE שעובד רק מחר (יום שני EST TIME מ 6 בבוקר [ אצלי זה 3 בבוקר]). היא אמרה שלא בטוח ששלחו לי את זה ב UPS, למרות שאני רואה באימייל ששלחו לי
Ship Date: 03/05/2010
Tracking Number: UPS Mail Innovations -
אבל כשלוחצים על ה TRACKING NUMBER רשום לי:
Tracking Dates Do Not Include Weekends And Holidays Recognized By The U.S. Postal Service.

גם לא רשום לי ID, אז אולי הם לא שלחו לי ב UPS.
בכל מקרה היא אמרה לי כדי שדבר כזה לא יקרה יותר לעולם פשוט לבחור במשלוח DHL וזה ישלח עם DHL ב 100% וזהו...
מחר אני אתקשר ל MAIN OFFICE בשבילכם כדי לומר להם לא לשלוח יותר ב UPS, ד"א זה לא ויטה קוסט זה וייטה קוסט.. (שם של טמפון)

קיצר המסקנה היא שהם חברה סוג ז', הנציגה אמרה לי שיש מצב שאם בוחרים ISAL אז הם עובדים עם UPS ופשוט משנים את זה שם, כדי לדעת בוודאות צריך להתקשר ל MAIN OFFICE שעובד רק מחר (יום שני EST TIME מ 6 בבוקר [ אצלי זה 3 בבוקר]). היא אמרה שלא בטוח ששלחו לי את זה ב UPS, למרות שאני רואה באימייל ששלחו לי
Ship Date: 03/05/2010
Tracking Number: UPS Mail Innovations -
אבל כשלוחצים על ה TRACKING NUMBER רשום לי:
Tracking Dates Do Not Include Weekends And Holidays Recognized By The U.S. Postal Service.

גם לא רשום לי ID, אז אולי הם לא שלחו לי ב UPS.
בכל מקרה היא אמרה לי כדי שדבר כזה לא יקרה יותר לעולם פשוט לבחור במשלוח DHL וזה ישלח עם DHL ב 100% וזהו...
מחר אני אתקשר ל MAIN OFFICE בשבילכם כדי לומר להם לא לשלוח יותר ב UPS, ד"א זה לא ויטה קוסט זה וייטה קוסט.. (שם של טמפון)

אז היא טיפשה
כי אני הזמנתי DHL ו ISAL ואת שניהם שלחו לי ב UPS
זה המדיניות שמחליפים מוצר במשלוח
אם היא עובדת שם ולא יודעת את זה היא מטומטמת

אנשים קיבלתי זיכוי על הכל והחבילות נזרקו לפח (כי לא שווה לויטה קוסט לקבל אותם חזרה עלות משלוח יקרה)
67499963.jpg

האחראית היתה צריכה להחזיר לי מייל ולהמשיך לטפל בי
כנראה הטלפנית הסבירה לה, והיא החליטה שבאמת מגיע לי זיכוי
ואלי זה גם בזכות זה שUPS ישראל זרקו את החבילות לפח

לקחתי פה סיכון

הוצאתי עוד הזמנה היום 2 אופטימן (לי ולחבר) וויטמין C
נראה מה יעלה בגורלה

ממש נחמד מצידם שהם נותנים לך משימות
הם לא יכולים לדאוג לזה בעצמם ?

נראה שיש הפרדה די גדולה בין המחסן שלהם והמוקד שירות לקוחות, היא אומרת שהכל אוטומטי והיא לא ממש יודעת להוסיף פרטים.

כן יצאו די מפגרים, אבל נקווה שזה יצא ב-DHL ושזה יעבור את המכס 😃

מוזר אני הזמנתי מהם 4 פעמים, גם dhl וגם isal ואף פעם לא עשו לי בעיות.

הבעיה נגרמת שאתה מזמין משהו שלא במלאי ואז מבצע החלפה במייל
למשל מגנזיום מסויים ואז מחליף אותו לאחר (בעיות מלאי)
המערכת שלהם אוטומטית שולחת הזמנות שתוקנו/הוחלפו עם UPS כדי שאפשר יהיה לאתר את החבילה

אז שים לך לזה בהזמנות הבאות שלך

נראה לי קטרין מתפטרת או קופצת מהגג
בגלל שאני מפחד על כל משלוח אני שואל אותה מליון שאלות ומוודא שהכל במלאי

חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית