הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי פחמימה נמוכה וציט פעם בשבוע

• פותח/ת השרשור StasA
  • פורסם בתאריך

StasA

משתמש מתחיל
27
10
נק' מוניטין:
19
27
10
אוקיי אז אני אשאל דבר כזה באופן כללי
האם זה אפשרי להחזיק תפריט כזה וכמה זה גרוע

יום ראשון - שישי בערב : 220 חלבון / 6פרכיות
לילה שישי - שבת : ציט די

5אימונים בשבוע עם 40 דקות אירובי כל אימון.
השאלה שלי היא האם זה אפשרי בלי יותר מידי נזק
ואיך הגוף יגיב לזה
*המטרה לשמור על האחוז שומן הקיים ולרדת לאט לאט

יש הרבה אנשים שעושים את זה וברמת העיקרון כל עוד אתה בגירעון קלורי זה יעבוד בסופו של דבר, אופטימלי זה כנראה לא אם אתה תאכל יותר מידי בצ'יט אבל יש משהו שנקרא Nite curb solution שיש הרבה אנשים שעשו את זה וזה עבד להם, שוב זה מתבסס על עיקרון הגירעון הקלורי השבועי שלך וזה נורא תלוי באיך הגוף שלך יגיב לזה, תנסה תעקוב אחרי המשקל ותבדוק מה התוצאות

• פותח/ת השרשור
יש הרבה אנשים שעושים את זה וברמת העיקרון כל עוד אתה בגירעון קלורי זה יעבוד בסופו של דבר, אופטימלי זה כנראה לא אם אתה תאכל יותר מידי בצ'יט אבל יש משהו שנקרא Nite curb solution שיש הרבה אנשים שעשו את זה וזה עבד להם, שוב זה מתבסס על עיקרון הגירעון הקלורי השבועי שלך וזה נורא תלוי באיך הגוף שלך יגיב לזה, תנסה תעקוב אחרי המשקל ותבדוק מה התוצאות
לדוגמא אני בגירעון גדול של 1000 ביום כולל אימון ואירובי אבל יש 2סיסי של טסט בשבוע להחזיק תפירוק שריר , במידה ואני עושה יום של 4000 קלוריות כמה נזק זה יכול לעשות

לא יודע איך טסט ישפיע על העניין אבל יכול לאמר שאם לדוגמה יש לך 3 ימים של גירעון של 1000 ואתה פעם בשבוע מגיע ל4000 שזה נגיד 1500-2000 מעל התחזוקה שלך נגיד אתה עדיין נמצא בגירעון של השבוע, לא מאמין שזה יעשה נזק ויכול להיות שזה יעבוד לך מעולה, שוב אתה צריך לבדוק את זה בעצמך ולראות כמה זמן לוקח לך לרדת למשקל רגיל אחרי כל צ'יט כזה ולעקוב אחרי המשקל בממוצע.

• פותח/ת השרשור
לא יודע איך טסט ישפיע על העניין אבל יכול לאמר שאם לדוגמה יש לך 3 ימים של גירעון של 1000 ואתה פעם בשבוע מגיע ל4000 שזה נגיד 1500-2000 מעל התחזוקה שלך נגיד אתה עדיין נמצא בגירעון של השבוע, לא מאמין שזה יעשה נזק ויכול להיות שזה יעבוד לך מעולה, שוב אתה צריך לבדוק את זה בעצמך ולראות כמה זמן לוקח לך לרדת למשקל רגיל אחרי כל צ'יט כזה ולעקוב אחרי המשקל בממוצע.
סבבה אני אנסה ונראה מה יקרה

כל עוד יש לך לפחות 35 גרם שומן ו 2~ גרם חלבון לק"ג משקל גוף אז תעשה מה שאתה רוצה בין לבין. בריאותית לא בטוח כמה זה "טוב" אבל מבחינת ירידה באחוזי שומן אתה תתקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית