הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה לוו באר סקוואט עם עצירה 60X6 80X5

לא רשום pause squat בכותרת אז לא ברור לי מה זו העצירה המיותרת הזו בתחתית.
חוץ מזה ומהעובדה שהסרטון מצולם באיכות גרועה ורחוק ממך מידי זה נראה טוב.
מצד שני אם אתה מסוגל לעשות 110, אז לתת ביקורת על משקלי חימום לא בהכרח אומר שהטכניקה באמת טובה כי היא לא עוברת פה את מבחן המציאות של עומס כבד.

• פותח/ת השרשור
לא רשום pause squat בכותרת אז לא ברור לי מה זו העצירה המיותרת הזו בתחתית.
חוץ מזה ומהעובדה שהסרטון מצולם באיכות גרועה ורחוק ממך מידי זה נראה טוב.
מצד שני אם אתה מסוגל לעשות 110, אז לתת ביקורת על משקלי חימום לא בהכרח אומר שהטכניקה באמת טובה כי היא לא עוברת פה את מבחן המציאות של עומס כבד.

באותו יום לא עשיתי משקלי עבודה כי הייתי די מותש אז זה מה שיכלתי לצלם.
אין לי הרבה סטייה בטכניקה במשקלי עבודה אז ביקורת על החימום מספיק טובה
ולגבי הpause squat אני ישנה בכותרת שיתאים

באותו יום לא עשיתי משקלי עבודה כי הייתי די מותש אז זה מה שיכלתי לצלם.
אין לי הרבה סטייה בטכניקה במשקלי עבודה אז ביקורת על החימום מספיק טובה
ולגבי הpause squat אני ישנה בכותרת שיתאים
ושוב נשאלת השאלה בשביל מה העצירה המיותרת הזו בתחתית

כמה דברים שהייתי משנה:
1. קונה נעליים להרמת משקולות (עם עקב).
2. נותן זווית מאוזנת יותר גדולה בירידה, אתה איפשהו בין היי באר ללואו באר, אני אוהב בלואו באר שהמותניים הולכות יותר אחורה והברכיים יותר קדימה, והפטמות שלך מכוונות לכיוון הרצפה.
3. אתה נמצא על העקבים מהרגע שאתה בתחתית עד סוף החזרה. תחשוב להיות במרכז כף רגל, שהמותניים יעלו לגמרי בקו ישר ולא ילכו אחורה ולמעלה.

אני חושב שאם תתקן את שתי הנקודות הראשונות, הנקודה השלישית תשתפר מאוד והמשקל יהיה על מרכז כף הרגל.

ולמה אתה עושה פאוז סקוואט, זה עוד שאלה.

כמה דברים שהייתי משנה:
1. קונה נעליים להרמת משקולות (עם עקב). למה?
2. נותן זווית מאוזנת יותר גדולה בירידה, אתה איפשהו בין היי באר ללואו באר, אני אוהב בלואו באר שהמותניים הולכות יותר אחורה והברכיים יותר קדימה, והפטמות שלך מכוונות לכיוון הרצפה. זה נחמד שזה מה שאתה אוהב אבל זו לא הדרך היחידה לביצוע התרגיל.
3. אתה נמצא על העקבים מהרגע שאתה בתחתית עד סוף החזרה. תחשוב להיות במרכז כף רגל, שהמותניים יעלו לגמרי בקו ישר ולא ילכו אחורה ולמעלה.

אני חושב שאם תתקן את שתי הנקודות הראשונות, הנקודה השלישית תשתפר מאוד והמשקל יהיה על מרכז כף הרגל.
אין שום קשר בין הנקודות הראשונות לנקודה השלישית..
ולמה אתה עושה פאוז סקוואט, זה עוד שאלה.

• פותח/ת השרשור
במשקלי חימום אני אוהב לעשות פאוז סקוואט בשביל להרגיש את התנועה כמו שצריך, איפה יש הכי הרבה מתח איפה הבאונס וכו' בד"כ במשקלי עבודה אני עושה בתנועה אחידה.

ולגבי glba אני ינסה מה שאמרת, הסקוואט שלי באמת נראה גבוהה יותר מלוו באר שאני מכיר, אולי זה יעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית