הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה לגבי ss

מצב
השרשור נעול

אביב רוימי

משתמש מתחיל
18
4
נק' מוניטין:
4
18
4
בן 15 מתאמן כבר שנה ועשיתי חיטוב (ירדתי מ72 ל62 ) מרים בלחיצת חזה 60 קילו ל6 עד 8 חזרות , דדליפט וסקוואט עדיין בתהליכי למידה אני רוצה להתחיל תכנית ss וקראתי את שני המאמרים שבפורטל וצפיתי גם בסירטונים של מארק ריפטו , הבנתי שזו התכנית מppst Screenshot_2018-08-29-03-45-08.png

אני ראיתי שהרבה פה אמרו שהם הוסיפו תרגילי עזר ליד קדמית , אחורית ובטן
ואני לא יודע אם להוסיף ? ואם כן אז כמה ואיך ? ואני הייתי רוצה להוסיף תרגיל לתאומים , זה אפשרי ? זה כדאי?

אחרי שבועיים שלוש בתוכנית עם התקדמות אפשר להוסיף מתח ומקבילים 2 סטים פעם-פעמיים בשבוע.(מקבילים לA ומתח לB)
לגבי בטן, אני ממליץ להוסיף כבר מתחילת התוכנית.
תרגיל בטן אחד בסוף אימון פעמיים בשבוע, רצוי תרגיל מורכב כמו הרמות רגליים למתח, פלאנק, גלגל בטן, דראגון פלאג או L-sit
לגבי תאומים, רצוי שלא. שמור את זה לתוכנית פחות מעמיסה.
ידיים אפשר אחרי 8 שבועות( תקנו אותי אם אני טועה) של התקדמות, תרגיל אחד לבייספס ותרגיל אחד לטרייספס, 2 סטים 8-12 חזרות. באימון האחרון בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה , אני חושב שאני בנתיים אתחיל את התכנית כמו שהיא ( עם המתח במקום הפווארקלין ) ואתקדם עם תרגילי עזר בהמשך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית