Girlie, tough ain't enough

יש גם ימים כאלה...אל תמהר לאפס משקלים....
לך על סקוואט 150 פעם הבאה...
ותנסה שוב 185 דדליפט...
הבנתי שהיה מפוצץ היום באנשים...

לא יודע, אני פוחד על הברך, היא ממש כאבה הרגשתי שהיא הולכת להתפוצץ. עד שהגעתי לפה, לא בא לי עוד פעם לדפוק את הכל וללכת 10 צעדים אחורה. בשביל עוד 2.5 קילו על המוט זה לא יהיה שווה את זה.

באמת היה מלא היום, יצאתי משם ב-23:00 ולוח הכרטיסים עדיין היה מלא כמעט עד הסוף. ויתרתי על מתח עם משקל כי שני הקייבל קרוסים היו מלאים אנשים.

תתקן את הטכניקה בסקוואט, לא שווה באמת שתפצע. תעשה את זה במשקלים קלים יותר, ותצלם את כל הסטים ותרגיש איך התנועה צריכה להיות כשתעשה אותה כמו שצריך.

רוב הסיכויים שזה בגלל שאתה לא שובר מקביל \ הברכיים שלך שוב גולשות

חן חן לכם. 😃

שבוע 9# אימון 2#
13/4/10

היה אימון מצוין היום!! NOT.

squat 147.5kg 1x5, 1x4, 1x3
**PR**
יכלתי לסגור חמישיה בסט השני ולפחות רביעיה בסט השלישי, אבל הברך כאבה והטכניקה היתה מחורבנת לגמרי, לא ראיתי טעם להמשיך. אני חושב שהגיע הזמן לאפס משקלים.

press 62.5kg 1x4, 60kg 2x4

Deadlift 185kg 1x2
הרגיש כמו טון, באמצע הסט עלה לי חשש לפציעה בגב (כבר נפצעתי פעמיים בעבר בזמן דדליפט) וזה הוציא לי את הדרייב להמשיך.

משקל גוף: חצי קילו פחות. לא אכלתי טוב השבוע.

😣

זה לא זמן לאפס משקלים. זה זמן לאכול את המקרר.

קרח כל יום כל היום ושים איזה משחה על הברך שתשרוף לך את הנשמה לפני האימון.

יש לך את ההיי באר הכי גבוה אני חושב בפורום, כבוד.

שבוע 9# אימון 3#
15/4/10

squat 150kg single, 130kg single, 100kg 3x5
החימום הלך טוב לכן ניסיתי ללכת על 150, שמתי דגש היום דגש על טכניקה ובחזרה השניה הרגשתי שאני לא אעלה כמו שצריך (מבלי לגלוש עם הברכיים קדימה) אז העדפתי להשאיר את המשקל על הראק. עם 130 ניסיתי שוב אבל עדיין הרגשתי שזה לא זה. שבוע הבא אני אעשה ריסט ל-120 ואתחיל לטפס שוב לאט ובזהירות.

bench 100kg 1x5, 1x4, 1x2
אני אנסה את המשקל הזה פעם אחרונה, אם לא ילך - ריסט.

powerclean 60kg 3x3
החלפתי את הבנט אובר, הרבה זמן לא עשיתי PC. המשקל היה קל אבל מעייף משהו, במיוחד כשאי אפשר לזרוק את המוט אחרי כל חזרה.

pullups bw+27.5kg 1x7
רציתי לעשות עוד סט אבל לא היה לי זמן.

משקל גוף: 77.5kg

נערך לאחרונה:
7 חזרות עם 100 קילו זה לא הרבה, עמרימרג

עידן אולי תצלם את הסקוואט? יהיה אפשר לעזור לך ככה בהנחה שנזהה את הבעיה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שבוע 9# אימון 3#
15/4/10

squat 150kg single, 130kg single, 100kg 3x5
החימום הלך טוב לכן ניסיתי ללכת על 150, שמתי דגש היום על טכניקה ובחזרה השניה הרגשתי שאני לא יעלה כמו שצריך (מבלי לגלוש עם הברכיים קדימה) אז העדפתי להשאיר את המשקל על הראק. עם 130 ניסיתי שוב אבל עדיין הרגשתי שזה לא זה. שבוע הבא אני אעשה ריסט ל-120 ואתחיל לטפס שוב לאט ובזהירות.

bench 100kg 1x5, 1x4, 1x2
אני אנסה את המשקל הזה פעם אחרונה, אם לא ילך - ריסט.

powerclean 60kg 3x3
החלפתי את הבנט אובר, הרבה זמן לא עשיתי PC. המשקל היה קל אבל מעייף משהו, במיוחד כשאי אפשר לזרוק את המוט אחרי כל חזרה.

pullups bw+27.5kg 1x7
רציתי לעשות עוד סט אבל לא היה לי זמן.

משקל גוף: 77.5kg

סחטיין עידן אתה עולה מעולה במשקל גוף ומתחזק..

איזה מתסכל זה הקטע עם הפאוור קלין שאי אפשר פשוט לזרוק את המוט מהראקינג פוזישן 😵

תמשיך ככה 🤘

5 קילו בחודש ושבוע זה בכלל לא רע לדעתי. 🤘

תודה עמרי אבל גם אני חושב שזה לא הרבה. זה יתחיל להיות מכובד כשאני אקשור עלי 40 קילו. למה טוב שאני לא מתאמן במכון שלך?

קפטן אני אצלם את עצמי ביום ראשון. למרות שאני דיי בטוח שאני יודע מה הבעיה, עם משקלים כבדים אני מטה את מרכז הכובד קדימה מדי, כאילו אני מפחד ליפול אחורה, בגלל זה אני גם עולה עם קצת גודמורנינג.

היי היי מה זה הורדת לי 5 קילו מההישג, עשיתי עם 27.5 קילו, לא 22.5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית