נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
- פותח/ת השרשור
אחרי מחקר מעמיק בגוגל אני משער שתמצא את כל המידע בהרחבה,תודה.
חוץ מההרחבה שמובנת מאליו, אני מתכוון מדוע לא לבצע סקוואט ובנץ' וכו', מאיפה כל הבניה של התוכנית הזו? על סמך מה היא מבוססת? או שהכל אני אמצא בגוגל של "JMTS"?
בקצרה אבל-
זה די ברור מאליו שלא לאמן (לא בהכרח לבצע אלא לאמן) סקוואט ובנץ' מרשה לך להתעסק יותר בדדליפט כי אתה מתאושש יותר טוב.
אני כעיקרון בימי פלג גוף עליון מתעסק בלהוסיף הרבה נפח לגב ושרירים מסייעים בדדליפט (חתירה במכונה, מתח, פולי, חתירות לסנטר, הנפות לצדדים ואפילו בייספס בדגש על גריפ עם התשה מוקדמת) באופן כזה שלא ישפיע הרבה על האימונים במהלך השבוע אבל במבט על (Super לא On) בעצם בכל התקופה של ה-10 שבועות יש הרבה הרבה מאוד נפח נוסף שלא היה אפשרי להוסיף עם עבודה כבדה יותר.
לחיצות כלשהן באופן בילדרי כדי לשמר (מקבילים סט אחד בשבוע בתור תרגיל ראשי וכבד) והסופר סטים זה נטו כדי לחסוך זמן ובגלל שאני בכושר מטורף.
אימון 1 זה נפח סקוואט (בטכניקה עם קריאובר יותר גדול נכון לתקופה הנוכחית לדדליפט) + מהירות בדדליפט ושוב נפח לגב (הפעם יותר כבד).
אימון 4 זה דדליפט (דגש על מהירות, טכניקה ועבודה עם משקלים סאב מקסימליים) ותרגילי עזר ייעודיים (דגש על תחת לנעילה עם דפציט עם עצירה כפולה, חתירה עם טכניקה מאוד דומה לדדליפט ושראגס בתור נפח לגב וגם קצת אוברלואד)
בטן קל כל אימון, כי זה לא משפיע יותר מדי ואם כבר רק יעזור.
ואירובי כל אימון כדי לשמור על הכושר המטורף (מאוד מטורף) שאני נמצא בו, וגם מרגיש שזה עוזר להתאושש בין אימונים.