הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Girlie, tough ain't enough

מה הקשר לRATIO? 77 קילו + 22.5 קילו משקל עליך זה 100 קילו. איך RATIO קשור?

לא ברור לי מה כתבת שם... בכל אופן, ratio קרי המשקל שאתה תולה על עצמך ביחס למשקל הגוף. פשוט

אה, הענין עם המכון כושר היה מעין בדיחה פרטית בענין השיא היחיד שאני מנסה לנכס לעצמי בין כל הבריונים שדוחקים שם מסביבי : )

מתח לחזרות יותר כיף .
לדעתי 15 ומעלה זה מרשים .

שבוע 10# אימון 1#
17/4/10

squat 120kg 3x5
אחרי ריסט. לא היה קל כמו שציפיתי, אבל הרגיש טוב. סיימתי את זה דיי מהר עם מנוחות קצרות.

press 62.5kg 1x5, 2x4
**PR**
לקחתי אחיזה קצת יותר צרה הפעם.

deadlift 185kg 1x3
אימון הבא אני הולך על 190 מצידי שיהיה סינגל, נמאס מה-185 הזה, אני אוהב מספרים עגולים. 😃

pullup bw x20 reps
לא היה לי זמן להתחיל להתעסק עם המשקל אז עשיתי סט אחד כזה. האמת שאף פעם לא הצלחתי לעשות 20 חזרות מתח, הכי הרבה שעשיתי היה אולי 14 משהו כזה.

פרס באחיזה צמודה מפמפם את הטרייספס...

סה"כ אימון יפה...

ארתור עיצבן אותי בסוף עם החירטוטי תשאפו לטכניקה שלו....שישים מעל 100 ק"ג על המוט ואחרכך יבלבל בביצים...

אני לא חושב שצריך לפחד כ"כ מזה שהגב מתעגל טיפה בדדליפט...סססאומו אתה הולך על שיא..
כלוםלא צריך לענין אותך חוצ מזה שהמשקל יעוף למעלה...

זה לא שקפצת ל185 מ 140...ההתקדמות היתה מובנת ומדורגת עם טכניקה טובה...אין מה לפחד.
ואין מה לזייין בשכל....פשוט כבר לא היה לי חמצן להתחיל לחשוב ולפתח דיון שם...מצד שני לא כדאי גם להרביץ לו כי הוא קווקזי.

אני הולך לעקוף אותך. אימון הבא 65. 🤡

נכתב ע"י יוסי הס1ס:
מצד שני לא כדאי גם להרביץ לו כי הוא קווקזי.
גם קווקזי, וגם מדריך טאקוונדו. סיכון כפול.

אני לא מפחד שהגל יתעגל טיפה, אני מפחד שהוא יתעגל הרבה. הפחד מפציעה מרחף לי כל הזמן מעל הראש, קשה לי להתעלם מזה.

אם אני לא אצליח לעשות שלישיה עם 190, יש סיכוי טוב שאני אאפס. זה יהיה הצ'אנס שלך להדביק את הפער. 😃

גם אצלי העסק נהיה קשה, אני מקווה שאני אגרור עד 190 ל3...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית