Girlie, tough ain't enough

אז תעבור לכוסות

תטביל פיתות/לחם בשמן זית
או שתעשה שייקים של 70ביג
סניקרס
אוריאו עם חלב

לטבול פיתות בשמן זית, רעיון דווקא לא רע אני אנסה את זה.

לאוריאו וסניקרס אין לי תקציב, לא על בסיס יומי בכל אופן. אם כבר אז טים-טם, 2 ביסים בקצוות ושותים את החלב כמו קשית. 😃

Aussie_Biscuits_Tim_Tams_Original.jpg

תציף את הסלט (אם אתה אוכל) בשמן זית, לא מרגישים את זה יותר מדי. תוסיף לקוטג'/גבינות או מה שאתה לא אוכל. רק שים לב שזה מעכב את זמן הספיגה ככה שאם תאכל את זה לפני השינה יש פלוס נוסף שאתה לא תהיה קט4ב1ל*

שבוע 13# אימון 3#
13/5/10

squat 135kg 2x5, 100kg 1x5
הצרות לא מפסיקות לבוא. עכשיו הופיעו לי כאבים בשוק ימין, יש לי כבר ניסיון עם כאבים מהסוג הזה אז אני יודע שזה יעלם לבד תוך כמה חודשים, אבל עד אז...

bench 97.5kg 1x5, 2x4
בסט השני לא לקחתי ספוטר והחזרה החמישית לא צלחה, הספקתי איכשהו לזרוק את המוט אחורה לווים התחתונים.

powerclean 85kg 1x2 , 80kg 1x3
סט ראשון החזרה השלישית נכשלה, המוט עף לי קדימה. באופן כללי הייתי מאוד עייף, הגב כאב עוד מהסקוואטים אז ויתרתי על סט שלישי.

שבוע 14# אימון 1#
15/5/10

סקוואט החלטתי להפסיק לעשות, אני אקח שוב פעם הפסקה ונראה מה יהיה.

press 62.5kg 1x5, 1x4, 60kg 1x5

deadlift 180kg 1x4
עוד בחימום המשקלים הרגישו כבדים, זה מה שקורה כנראה כשלא עושים סקוואט לפני.

close grip pullups 35kg 2x5

dips 20kg 1x5, 35kg 1x8
הרבה זמן לא עשיתי מקבילים עם משקל.

עשיתי קצת תרגילי רגליים במכשירים כדי לנסות למזער אטרופיה.

המצב חרבנה. 😣

מה הבעיה עם הסקוואט? הברך? אתה בטוח שהברכיים שלך לא גולשות עכשיו?

בכל מקרה אתה יכול לעבור תוכנית כבר, אתה סתם מנסה לסחוט עוד כמה קילו בSS כשאתה בעצם תתקדם מהר יותר כבר משבוע לשבוע.

שיא הכאב מופיע דווקא במצב של שליש סקוואט בערך, אז זה לא כ"כ רלוונטי אם הברכיים גולשות.

עשיתי סה"כ ריסט אחד לכל תרגיל עד עכשיו, אבל נראה איך הדדליפט והבנצ' יתקדמו, אם אני אתקע איתם אני אחליף תוכנית (למרות שאני לא יודע כמה יעיל זה יהיה בלי סקוואטים).

איבופרופן ומשקלים קלים בסקוואט עם טכניקה מושלמת ל20 חזרות (פרוטוקול סטאר) ותראה מה המצב. זה שזה כואב זה ברור, אבל מניסיוני פציעות לא עוברות במנוחות אלא בעבודה נכונה.

למה לקחת סתם איבופרופן ?
משככים לוקחים שכואב ממש לא סתם

לא רואה טעם לקחת משככי כאבים, הם יוצרים אשליה שהפציעה החלימה אבל בעצם מנציחים את הפציעה כי הם מטפלים רק בסימפטום ולא בבעיה עצמה.

איבופרופן ומשקלים קלים בסקוואט עם טכניקה מושלמת ל20 חזרות (פרוטוקול סטאר) ותראה מה המצב. זה שזה כואב זה ברור, אבל מניסיוני פציעות לא עוברות במנוחות אלא בעבודה נכונה.

תקשיב לקפטן...הוא יודע עלמה הוא מדבר...
תתחיל בלי האיבופן...

והכי חשוב לחייך...

לא רואה טעם לקחת משככי כאבים, הם יוצרים אשליה שהפציעה החלימה אבל בעצם מנציחים את הפציעה כי הם מטפלים רק בסימפטום ולא בבעיה עצמה.

וגם אתה יכול לעשות לעצמך נזק אם אתה עובד תחת משכחי כאבים כי אתה מנטרל את הדרך של הגוף שלך לשדר לך שמשהו לא בסדר
אם תחליט על סשן של אנטידלקתיים הייתי ממליץ לך להכנס לשבוע קל או לתרגילים שלא מפיקים כאב

סעמק אני כבר 3 ימים עם חום גבוה, מחר אני נוסע למיון.
לא אכלתי כמעט כלום כל הזמן הזה, לא אתפלא אם ירדתי כמה קילוגרמים. מדהים איך בכמה ימים אפשר לזרוק לפח התקדמות של חודשים. 😵

תרגיש טוב! אל תדאג, כל מה שתפסיד עכשיו תשיג בחזרה מהר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית