הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאבד מסת שריר מהר

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
אשמח לעזרה אנשים.

הייתי בתקופה מסה תקופה ועכשיו אני בחיטוב, שהתחיל יפה אבל אז שמתי לב שאני מתחיל לאבד הרבה מסת שריר..
יוצא לי להתאמן בין 2-3 פעמים בשבוע אימוני כוח FBW, וריצה פעם בשבוע..

הבעיה שאני מסוג האנשים שאם יום אחד הם לא אוכלים הם מרזים 5 ק"ג.. אז אם יום אחד או יותר יוצא שאני לא משקיע בתזונה ולא מגיע לרמת חלבון מספקת פשוט כל המסת שריר יורדת.. הבעיה העיקרית שלי היא התזונה כי עקב לימודים/עבודה לא תמיד אני מצליח להשקיע בזה אבל באימונים אני משקיע כמו שצריך..

הקטע היותר מרגיז, שבסדר מלא אני מרזה הרבה ושורף שומן, לפחות שאני ייראה קצת את השומן יורד.. מה שקורה הוא שאני מצטמק, השומן עדיין קיים בכל הגוף רק אני נראה פחות מנופח(השריר לא יוצא החוצה).

למשהו יש עצות או טיפים ?

תודה !

כמו שאמרתי, נסיון שלי, של חברים ומתאמנים מסביבי.

הבעיה שאתה מתחיל מ2000 אומר הנה אתה רואה הכל טוב יורד במשקל נראה טוב וכו׳... אבל יורדים מהר מדי, מאבדים כוח (תלוי מה הרמת כוח שהתחלת) ומאבדים שריר.

אני גם עובד משרד, הכי עצלן שיש. ששקלתי 90, 2700 היה גרעון מתון בשבילי.

צריך להתחיל מניטראלי ולאט לאט להוריד בהתאם לקצב הירידה. לא להתחיל ממה שנראה לך גרעון של 500 ואולי אתה בגרעון יותר גדול ואין הרבה לרדת אח״כ.
אז לא יודע מה להגיד לך. כנראה יש עוד משתנים כי הייתי תקוע במשך שבועיים וקצת באותו המשקל ורק שקיצצתי עוד בקלוריות התחלתי לראות שוב ירידה.

בסופו של דבר אם זה עובד לך ואתה מרגיש טוב אז אין שום בעיה. לפעמים אנשים לא רואים ירידה שבוע אחד ונלחצים וחותכים 200 קלוריות.

אני יוצא מנקודת הנחה שאתה יודע לספור קלוריות ואתה לא מדלג על שקילות רטבים ירקות שמן וכו׳.

אני אגב גם עם אורח חיים סופר עצלני (חוץ מאימוני כוח) וצורך יחסית הרבה פחות קלוריות מחברים במצב דומה לשלי מבחינת כוח ומ.ג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית