הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקות BCAA

• פותח/ת השרשור חן 33
  • פורסם בתאריך
הדעה הרווחת בפורום שזה לא שווה. אני אישית כן משתמש, בעיקר כי אני מתאמן על בטן ריקה וגם לא אוכל עד 12 ~ 13 ככה כי אני פשוט לא רעב.
לדעתי (וגם לפי הערכים) xtend הכי טובים (ויקרים) בתחום.
מה שכן - הטעמים שלהם דוחים (לטעמי) ובמוצר כמו חומצות אמינו הטעם אמור להיות מעולה.
אני משתמש בשל אופטימום amino energey והטעם פשוט חלום.
אם בא לך בנוסף לאמינו גם קפאין תיקח xtend GO או מה שציינתי.

הדעה הרווחת בפורום שזה לא שווה. אני אישית כן משתמש, בעיקר כי אני מתאמן על בטן ריקה וגם לא אוכל עד 12 ~ 13 ככה כי אני פשוט לא רעב.
לדעתי (וגם לפי הערכים) xtend הכי טובים (ויקרים) בתחום.
מה שכן - הטעמים שלהם דוחים (לטעמי) ובמוצר כמו חומצות אמינו הטעם אמור להיות מעולה.
אני משתמש בשל אופטימום amino energey והטעם פשוט חלום.
אם בא לך בנוסף לאמינו גם קפאין תיקח xtend GO או מה שציינתי.

מה ההגיון? שתה שייק וזהו..

עניין של תחושה, אולי זה פליסבו לא יודע.
האמינו שמכיל בתוכו קפאין הרבה יותר קל לי על הבטן ונותן תחושה קלילה וטובה יותר באימון.
כמובן שאפשר לשתות פשוט קפה שחור ולשתות שייק חלבון, כל אחד ומה שמעדיף.

איך את יודע שזה סתם חרטא?

ומאיפה אתה יודע שזה לא עוזר בכלום?
BCAA הן 3 חומצות אמינו עם אפקט אנאבולי יותר גדול משאר החומצות האמינו שנמצאות בחלבון, אבל זה כל מה שהן, חומצות אמינו, שהן המרכיב של חלבון. הן נמצאות בכמויות טובות מאוד בחלבון מלא, במיוחד ממקור מן החי, ככה שכל עוד אתה צורך מספיק חלבון, BCAA לא יעזרו בשום דבר, כי אתה כבר מקבל מספיק מהתזונה בשביל לקבל את האפקט שלהן.
לגבי עניין הדלקות וההתאוששות, זה פשוט חרטא טהור.

הדעה הרווחת בפורום שזה לא שווה
זה לא בדיוק עניין של דעה, זה ידיעה והבנה מה זה בעצם אותו ה bcaa, ברגע שמבינים שזה סה"כ 3 חומצות אמינו שגם ככה קיימות בחלבון, כמו ש kotzer הסביר, קל להבין שאין לזה איזה סגולות מיוחדות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית